Естествено че регламента ще си е същия като в действотелноста. Всъщност си нямате и представа какво ще е тази Б група в този пач.
Аз искам само екипите и базата на Б да са реални - всичко друго е гъзария !!!kyynadd написа:Мислим да сложим последните два да влизат в А група а първия заминава директно за В, а втория играе бараж за В. Мисля че ще е интересно.
Естествено че регламента ще си е същия като в действотелноста. Всъщност си нямате и представа какво ще е тази Б група в този пач.
Тоя пич не се откяазваmetodi_Cska написа:евала kyynaldd покажете стадиона на ЦСКА и новото табло както некой друг игра4 или примерно нов стадион като на ботев![]()
Съгласен съм с теб. Това съм го казвал на екипа, но 1 човек не променя нещата, пък все пак това го правим допълнително за вас.RiLeCo написа:Момчета знам че се трудите но вече прекалявате първо беше Bfl Stadium после тия измислени отбори от сезонана феновете сега и това BWIN ае стига дайте малко реализъм вместо да правите измислени стадиони и отбори направете некой други БГ стадионо тва вече нее БФЛ!!!!
Сезонът на феновете почти не заема време на хората от БФЛ Тийм ... това са някви си 160 човека които все пак играят тази фифа с този пач ще е интересно!И този сезон на феновете се прави доста по-бързо от колкото Професионалната ни футболна група!Няма кво да ви обяснявам....RiLeCo написа:Момчета знам че се трудите но вече прекалявате първо беше Bfl Stadium после тия измислени отбори от сезонана феновете сега и това BWIN ае стига дайте малко реализъм вместо да правите измислени стадиони и отбори направете некой други БГ стадионо тва вече нее БФЛ!!!!
Ако некой успее да даде точно инфо за Литекс и Локо Сф (Титулярен състав,точни позиции на играчите,цвят на бутонките и модела им,какви аксесоари има по тях,да не говорим за качествата им),спираме със сезона на феновете,айде чакамZhivkoBGR написа:Съгласен съм с теб. Това съм го казвал на екипа, но 1 човек не променя нещата, пък все пак това го правим допълнително за вас.RiLeCo написа:Момчета знам че се трудите но вече прекалявате първо беше Bfl Stadium после тия измислени отбори от сезонана феновете сега и това BWIN ае стига дайте малко реализъм вместо да правите измислени стадиони и отбори направете некой други БГ стадионо тва вече нее БФЛ!!!!