sv3nc3 написа:Ако некой успее да даде точно инфо за Литекс и Локо Сф (Титулярен състав,точни позиции на играчите,цвят на бутонките и модела им,какви аксесоари има по тях,да не говорим за качествата им),спираме със сезона на феновете,айде чакамZhivkoBGR написа:Съгласен съм с теб. Това съм го казвал на екипа, но 1 човек не променя нещата, пък все пак това го правим допълнително за вас.RiLeCo написа:Момчета знам че се трудите но вече прекалявате първо беше Bfl Stadium после тия измислени отбори от сезонана феновете сега и това BWIN ае стига дайте малко реализъм вместо да правите измислени стадиони и отбори направете некой други БГ стадионо тва вече нее БФЛ!!!!
Кво се прайте само че няма инфо. Някой като даде сайт и вие казвате "Да това го знаем, търси друго" и после като си пуснеш патча гледаш Лусио Вагнер рита с десния крак (при положение че с него и пас не може да подаде). А отбора на Литекс без да гледам никъде мога да го кажа, а да не говорим че в сайта им има точно инфо + снимки на играчите