bFL FIFA 08-шотове и видео .

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
L3vSkAr

Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .

Мнение от L3vSkAr »

sv3nc3 написа:
ZhivkoBGR написа:
RiLeCo написа:Момчета знам че се трудите но вече прекалявате първо беше Bfl Stadium после тия измислени отбори от сезонана феновете сега и това BWIN ае стига дайте малко реализъм вместо да правите измислени стадиони и отбори направете некой други БГ стадионо тва вече нее БФЛ!!!!
Съгласен съм с теб. Това съм го казвал на екипа, но 1 човек не променя нещата, пък все пак това го правим допълнително за вас. ;)
Ако некой успее да даде точно инфо за Литекс и Локо Сф (Титулярен състав,точни позиции на играчите,цвят на бутонките и модела им,какви аксесоари има по тях,да не говорим за качествата им),спираме със сезона на феновете,айде чакам :^)

Кво се прайте само че няма инфо. Някой като даде сайт и вие казвате "Да това го знаем, търси друго" и после като си пуснеш патча гледаш Лусио Вагнер рита с десния крак (при положение че с него и пас не може да подаде). А отбора на Литекс без да гледам никъде мога да го кажа, а да не говорим че в сайта им има точно инфо + снимки на играчите
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

L3vSkAr написа:
sv3nc3 написа:
ZhivkoBGR написа: Съгласен съм с теб. Това съм го казвал на екипа, но 1 човек не променя нещата, пък все пак това го правим допълнително за вас. ;)
Ако некой успее да даде точно инфо за Литекс и Локо Сф (Титулярен състав,точни позиции на играчите,цвят на бутонките и модела им,какви аксесоари има по тях,да не говорим за качествата им),спираме със сезона на феновете,айде чакам :^)

Кво се прайте само че няма инфо. Някой като даде сайт и вие казвате "Да това го знаем, търси друго" и после като си пуснеш патча гледаш Лусио Вагнер рита с десния крак (при положение че с него и пас не може да подаде). А отбора на Литекс без да гледам никъде мога да го кажа, а да не говорим че в сайта им има точно инфо + снимки на играчите
В сайта има ли с кой крак играят? Има ли бутонките им? Има ли определение на играта им? Това го зняма за нито един отбор, а знаеш ли как се намира за отбори като Локо Стара Загора??????????
Изображение
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ей ся ми кипна. Това ми е последния пач и тва е. Ще го довърша само заради екипа.
Абе момче кво се оправдаваме с няма инфо. А да знаеш че тия снимки на Литекс за нищо не стават защото са малки? Стават само да докараме донякъде лицето по оригиналните на фифа. Аре ми намери инфо с кой крак игра играч на Литекс. Айде чакам. И като излезе пустия пач тогава коментирай ок? Ми еба майката на всичко...
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

kyynaldd не се нерви както сте го направили и каквото сте сложили това ще се играе аз съм без претенции 8)
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

metodi_Cska написа:kyynaldd не се нерви както сте го направили и каквото сте сложили това ще се играе аз съм без претенции 8)
само да има новото табло на армията :D
Изображение
Изображение
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

Е на кой му пука за бутонки и аксесоари. Титулярния състав и кой с кой крак рита да направите стига. Другото са подробности
НиКи

Мнение от НиКи »

klamer4o написа:
metodi_Cska написа:kyynaldd не се нерви както сте го направили и каквото сте сложили това ще се играе аз съм без претенции 8)
само да има новото табло на армията :D
няма лошо да го има ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

:rofl: :rofl: :D :D
sv3nc3 написа:(Титулярен състав,точни позиции на играчите,цвят на бутонките и модела им,какви аксесоари има по тях,да не говорим за качествата им) :^)
чекам :wasntme: :wasntme: :wasntme: :happy: :happy: :happy:
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

L3vSkAr написа:Е на кой му пука за бутонки и аксесоари. Титулярния състав и кой с кой крак рита да направите стига. Другото са подробности
хАхАХАХхА Така казваш ти!Следващия казва че иска стадиона на Ботев... следващия че иска ланеца царска плетка на Гатцо Бацов от Локомотив долно нанагорнище да се вижда следващия че иска димки и факли и публиката да се бие с полицаите... следващия ще поиска незнам какво вече... вие сте абсолютни малоумници!За тоя пач се хвърля повече труд от колкото за всичките пачове до момента взети заедно!Вие не можете да разберете че освен благодаря друго не трябва да казвате!Момчетата се опитват максимално вие само мрънкате, а си нямате на идея колко ненормално трудно и бавно се прави 1 отбор ами 16 !?Ами 60!?Само знаете да мрънкате!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

sv3nc3 написа::rofl: :rofl: :D :D
sv3nc3 написа:(Титулярен състав,точни позиции на играчите,цвят на бутонките и модела им,какви аксесоари има по тях,да не говорим за качествата им) :^)

Тодор Тодоров
Рожденна дата: 09.05.1982
Висок: 198 см.
Тежък: 90 кг.
Националност: България
Позиция: Вратар
Мачове за нац. отбор: 0
Голове за нац. отбор: 0
Мачове в шампионата: 28
Голове в шампионата: 0
Предишни отбори: Локо (Др), Черно Море, Спартак (Пл), Белите орли

Алехандро Сичеро
Рожденна дата: 20.04.1977
Висок: 194 см.
Националност: Венесуела/Италия
Позиция: Защитник
Мачове за нац. отбор: 44
Мачове в шампионата: 57
Голове в шампионата: 5
Предишни отбори: Бенфика (Португалия), Италчасо (Уругвай), Еспаньол (Уругвай), Каляри (Италия), Насионал (Уругвай)

и т. н. А тва за бутонките според мен няма смисъл да се прави. Излишни подробности...
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

rap17ka7a написа:
L3vSkAr написа:Е на кой му пука за бутонки и аксесоари. Титулярния състав и кой с кой крак рита да направите стига. Другото са подробности
хАхАХАХхА Така казваш ти!Следващия казва че иска стадиона на Ботев... следващия че иска ланеца царска плетка на Гатцо Бацов от Локомотив долно нанагорнище да се вижда следващия че иска димки и факли и публиката да се бие с полицаите... следващия ще поиска незнам какво вече... вие сте абсолютни малоумници!За тоя пач се хвърля повече труд от колкото за всичките пачове до момента взети заедно!Вие не можете да разберете че освен благодаря друго не трябва да казвате!Момчетата се опитват максимално вие само мрънкате, а си нямате на идея колко ненормално трудно и бавно се прави 1 отбор ами 16 !?Ами 60!?Само знаете да мрънкате!

Аз пък кво съм мрънкал :^) Просто казаха че нямало инфо за титулярния състав на Литекс и затова се подразних
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

L3vSkAr написа:
sv3nc3 написа::rofl: :rofl: :D :D

Тодор Тодоров
Рожденна дата: 09.05.1982
Висок: 198 см.
Националност: България
Позиция: Вратар
Мачове за нац. отбор: 0
Мачове в шампионата: 28
Голове в шампионата: 0
Предишни отбори: Локо (Др), Черно Море, Спартак (Пл), Белите орли

Алехандро Сичеро
Мачове за нац. отбор: 44
Мачове в шампионата: 57
Голове в шампионата: 5
Предишни отбори: Бенфика (Португалия), Италчасо (Уругвай), Еспаньол (Уругвай), Каляри (Италия), Насионал (Уругвай)

и т. н. А тва за бутонките според мен няма смисъл да се прави. Излишни подробности...
моля те спри :rofl: :rofl: :D :D
L3vSkAr написа:Алехандро Сичеро
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Е това инфо е номер 1. Ей сега ще ги налсагам всички защитници, нема DC, DL DR има само защитник. :rofl:
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Клип от пача.
Литекс - Левски, последен мач за сезона.
http://www.zazz.bg/play:555ba84b

ПС: Лицата в клипа не са сложени
ПС2: Клипа все още не обработен, след 5-10м трябва да е оправен.
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

sv3nc3 написа: Ако некой успее да даде точно инфо за Литекс и Локо Сф (Титулярен състав,точни позиции на играчите,цвят на бутонките и модела им,какви аксесоари има по тях,да не говорим за качествата им),спираме със сезона на феновете,айде чакам :^)

Ама тука не става въпрос за инфо! Ае една отделна лига дето не се меси в кариерата да става.Става въпрос за стадионите!! Например ако имаше всички стадиони от А група и 10тина от Б съм съгласен тогава направете и 100 фентъзийки като bwin и bfl stadium!
ИзображениеИзображение
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

Значи за хората , който мрънкат за титулярния състав !!! Еми пичове на мене ми трябва БФЛ само да направят и да сложат всички футболисти от Литекс , а пък аз титулярния състав , схемата на игра и т.н. ще си е нагодя по мой вкус !!! 99 % от хората играещи ФИФА още щом почнат кариера и правят промени в схемата , така , че .... !!! Второ аз обичам примерно като играя срещу някой слаб отбор - да пусна резервния състав !!! Така , че няма смисъл да мрънкате , всички чакаме пача , ама си мълчим нали !!! ;) ;) ;)
П.С. На мене ФИФА 08 не ми върви , ама щом БФЛ пусне пача веднага в магазина за ново видео !!! Просто от ФИФА 2002 не съм изпускал нито една ФИФА , УЕФА ШЛ , ЕВРО , УЪРЛД КЪП и т.н. !!! Играл съм ги всичките и от ФИФА 2002 насам щом БФЛ пуснат пач го качвам и съм доволен , само от БФЛ 2007 в.2 бях малко разочарован , ама си мълчех , а не спамех по цял ден във форума !!! Всеки ден влизам във форума , а я виж колко мнения имам !!! Така , че изчакайте няма къде да избяга тоя пач !!! ;) ;) ;) ;)
Shakespirt

Мнение от Shakespirt »

cska_hooligan-е, въпроса за титулярните състави не е тва как си го променяш ти, не става дума за отбора, с който играеш... там е ясно, че винаги ше измислиш некви промени, работата е по отборите, срещу които играеш... или ше ти е приятно да играеш Левски - цска и примерно вратаря на Левски да е Боримиров, централни защитници Йовов и Бардон, халфовете да са примерно Бензукан и Митрев а атаката да е Лусио Вагнер и Рабех... примерно... пичовете с тва ме кефят, че всяка година се стремят към повече реализъм... дано само Сезона на феновете не може да участва в кариери, щото тогава ше си плюят на целия труд :^)
Изображение
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

Shakespirt написа:cska_hooligan-е, въпроса за титулярните състави не е тва как си го променяш ти, не става дума за отбора, с който играеш... там е ясно, че винаги ше измислиш некви промени, работата е по отборите, срещу които играеш... или ше ти е приятно да играеш Левски - цска и примерно вратаря на Левски да е Боримиров, централни защитници Йовов и Бардон, халфовете да са примерно Бензукан и Митрев а атаката да е Лусио Вагнер и Рабех... примерно... пичовете с тва ме кефят, че всяка година се стремят към повече реализъм... дано само Сезона на феновете не може да участва в кариери, щото тогава ше си плюят на целия труд :^)
Хмммм донякъде си прав !!! ;) ;) ;)
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Само да питам от клипа-защо няколко човека от Левски (кат пише че левски са шампиони) са оцветени в по-тъмен цвят--единия беше гошо петков?
Изображение
Изображение
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

to6kobg написа:Само да питам от клипа-защо няколко човека от Левски (кат пише че левски са шампиони) са оцветени в по-тъмен цвят--единия беше гошо петков?
Това е на всяка купа!!!ФИФАТА е няква бъгава!!!Петков и Миланов май са оцветени :) Винаги вратаря и десния бек са оцветени
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”