ЗАЗ
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
ЗАЗ
Я да пусна една тема за една от любимите ми коли. Ето какво представлява култовия ЗАЗ (заплаха за автомобилите на запад)
Сега да питам някой знае ли някакъв сайт за ЗАЗ или за коли от соц. време, защото може там да има нещо за него?
Сега да питам някой знае ли някакъв сайт за ЗАЗ или за коли от соц. време, защото може там да има нещо за него?
Re: ЗАЗ
що не го кръстиха MOSKVISH.BGkyynadd написа:Вечерта си направих колекция "ЗАЗ" и на сутринта сайта се казваше ZAZZ.BG.vili4kata написа:Между другото новото име на VBOX7.COM е ZAZZ.BG
защото ако го кръстиха на тва нямаше да значи нищо . Аз викам MOSKVICH.BG
-
Вие майтап ли си праите бе , аз съм виждал трабант лимузина ... Един съсед при баба ми , целия му двор е фрашкан с около 10 трабанта , ама не са тунинговани , а имат само пейнт , демек едната има светкавици , другата е розова с цветя и такива . Като ходя при баба си ще ги снимам ...
А бтв дайте тая тема да я сменим на обща за автомобили . Аз може да си взема BMW М3 като стана на 18 (имам парите)
А бтв дайте тая тема да я сменим на обща за автомобили . Аз може да си взема BMW М3 като стана на 18 (имам парите)
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
Ем аз съм виждал в Пловдив тунинговано трабантче боядисано в оранжево