Екипи на Ronaldinho10

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
НиКи

Re: Екипи на Ronaldinho10

Мнение от НиКи »

vili4kata написа:Може ли да ми кажеш как ги правиш, много ми е интересно и искам да се пробвам и аз да направя някой екип?! :) С Фотошоп CS3 съм и ми е на български език. ;)
Бате фотошопа не е да ти го разкажат и вече всичко знаеш. Ако ти се занимава си търси туториали и т.н. и така постепенно ще откриваш нови функции на програмата и постепенно ще се научиш да правиш добри колажи. Но ако мислиш че тва ше стане за 1-2 седмици и нямаш търпение по добре не се занимавай. Все пак ако ти се занимава в http://uroci.net има добри уроци за начинаещи и напреднали :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Ronaldinho10

Мнение от Ronaldinho10 »

Ето ти туториали ако искаш нешто по подробно ми пиши на Skype - ronaldinho10_nike или влезни в моя сайт http://pfworld.forumotion.com/

Download
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Братчет, щот си майстор и ми конкурираш екипите... я направи на Славия софия екипа... е така и ще ги сравним после мо и твоя :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
НиКи

Мнение от НиКи »

Gogo_t написа:Братчет, щот си майстор и ми конкурираш екипите... я направи на Славия софия екипа... е така и ще ги сравним после мо и твоя :)
ти и за фифа ли праиш? :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

да. Айде Рони - действай да те видим. Снимки с добро качество има вна ЦСКА сайта.
Изображение
Изображение
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Ами, да оказа се че ще правя за ФИФА, щот ПЕс не ми върви....
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Ronaldinho10

Мнение от Ronaldinho10 »

дай линк че не го знам

и не съм казал че съм конкурент просто си правя екипи и ги поствам
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Казах го в добрия смисъл...
в сайта на славия го Има...

Ако искаш направи екипа на ЛОко Пд, ето моя, малко размръчкан, сейван в гиф, и със воден знак.... за да не го крадне някой.... нз дали има кой де...
Направи него ако искаш, щот тея са мн добри до сега, ако са твой тоя няма да те проблем ;)
Изображение

което ми напомня, ако някой знаеш коя фирма прави екипите на ЛОкото да ми пише ЛС ;)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
chonin

Мнение от chonin »

Gogo_t, не че нещо, ама тоя екип на Локо Пд въобще не ме кефи и доооста "бяга" от реалността.. Явно не си разгледал темата за Локо Пд в другия раздел. Мисля, че съм дал достатъчно снимки и информация относно екипировката..

п.п. Ако са ви нужни още снимки на тоя екип казвайте...
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

chonin написа:Gogo_t, не че нещо, ама тоя екип на Локо Пд въобще не ме кефи и доооста "бяга" от реалността.. Явно не си разгледал темата за Локо Пд в другия раздел. Мисля, че съм дал достатъчно снимки и информация относно екипировката..

п.п. Ако са ви нужни още снимки на тоя екип казвайте...
Ти луд ли си бе ? Тва им е най -новата екипировка :rofl:
+
В играта стои перфектно

+казах че съм го размръчкал и другите работи зда да не ги крадне някой :)
Изображение

Изображение

Изображение
Само тряя да добавя логото на Лега щот не знахе че са те ;)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
chonin

Мнение от chonin »

Gogo_t, снимките, които си ползвал, вече не са актуални.. ;) Явно нямаш достъп до другата тема, в която съм обяснил за какво става въпрос, ли..не знам..както и да е.
Ето това са екипите, с които играха до сега... [url=http://gallery.lportala.net/data/media/23/team_l.jpg
Какво виждаш на фланелките пише Tomy , а не Legea...съвсем друг е въпроса, че с тези екипи ще се играят максимум още 3 мача, може би и по-малко.. :o :)

п.п. имам такава фланелка вкъщи, ако ви трябват снимки (детайлно) кажете.. :)
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Ти добре ли си бе ?
Преди 3 седмици са играли със тях за купата, а днес са с други :D
Кат ги покажеш в игра ще ги опрвя.... + модела на екипа е същия... само Алиназ тряя да махна което е за 1 сек раута... логото да солжа 2 сек =3 сек
+ виждам, че от екипи си нямаш идея.... така че да те светна екипа е 1:1 точен.... съдейки по мойте снимки (взети от СПОРТАЛ) така че.... покажи екипа в игра и ще го оправя ;)

Имам досътъп във вс раздели от ноември миналата година, тоест още преди да се логнеш така, че споко :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
chonin

Мнение от chonin »

Gogo_t написа:Ти добре ли си бе ?
Преди 3 седмици са играли със тях за купата, а днес са с други :D
Кат ги покажеш в игра ще ги опрвя.... + модела на екипа е същия... само Алиназ тряя да махна което е за 1 сек раута... логото да солжа 2 сек =3 сек
+ виждам, че от екипи си нямаш идея.... така че да те светна екипа е 1:1 точен.... съдейки по мойте снимки (взети от СПОРТАЛ) така че.... покажи екипа в игра и ще го оправя ;)

Имам досътъп във вс раздели от ноември миналата година, тоест още преди да се логнеш така, че споко :)

Оооо, момче, точно на мен да ми говориш с кви екипи играят Локо Пд..хихи :giggle:
Точно от 3 седмици играят с новите екипи, който скоро вече ще са стари!

Ето ти доказателствата:

Локо Пд - Литекс
Беласица - Локо Пд
Локо Пд - Спартак Вн

п.п.А яката за колко секунди се прави? + надписа Legea на гащетата = ? сек :hi:

п.п.2 Радвам се, че имаш достъп до всички раздели от преди аз да се регна...тогава ще е хубаво и да ги разглеждаш понякога...
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Те може утре да излезат пак с нови... аз няма да права не 1 отбор по 100 пъти...
Използван е тоя сезон така, че ми обяснявай...
Яката ? какво ?
Надписа от къде зда знам че е бил на ЛЕгео, аз разбрах по- късно за него, вече е оправен (още снощи)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

НЕ чета рисърча щот си не кадърен и нз нищо, егати фена- нз кой прави екипите на отбора му :rofl:

28 ноември 2007 | 18:55
Локо (Пловдив) ще продължи да играе със сегашната си екипировка
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

НЕ чета рисърча щот си не кадърен и нз нищо, егати фена- нз кой прави екипите на отбора му :rofl:

28 ноември 2007 | 18:55
Локо (Пловдив) ще продължи да играе със сегашната си екипировка
ЛЕВСКИ СОФИЯ
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Екипите на локото са един доста труден ребос.
chonin

Мнение от chonin »

Gogo_t , не бъди толкова сигурен, че съм некадърен и не знам нищо... всичкото инфо, което получавам е буквално "от кухнята" на отбора, така, че - лека нощ.. :hi:

Относно екипите... Тези фланелки, които виждаш не са Legea (Леджеа), а Tomy Sport! Качеството на италианските екипи е под всякаква критика за това направиха някаква врътка и играха с модел - Tomy, емблема - Legea, което е подсъдимо, защото са подписали договор с Legea, който трябва да изпълняват. Супер голяма загадка са екипите с, които играят, но определено знам за какво става дума, за разлика от теб! За сега кандидати да обличат Локо са Adidas и от скоро - Jako (фаворит, за сега). От пролетта би трябвало да има и нов г.спонсор (за фланелките)...отново има няколко кандидатури, които няма да коментирам..

п.п. А за това какъв фен на Локомотив съм..1во не е твоя работа, 2ро, предполагам, нямаш си и на идея за какво става дума, така че не коментирай, когато си не компетентен..
chonin

Мнение от chonin »

Я разгледай пак яката...

Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Е не мисля че има спор, че chonin дава уникално инфо и едвали някъде има по запознат човек от него. А вярвам че и самите хора от отбора са объркани около екипите.
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”