Вашата кариера [архив]
-
Re: Вашата кариера
Благодаря за инфото за бековете.. Довечера ще ги разгледам и ще си избера 2 момчета..
-
-
- BFL Team™
-
Продавам Към тва коет е горе добави 50 процента от следваща продажба на Ааритало, както и от Котев, Аламо, Вуядинович, Да Мота, Адриан Хора, Сами Рахмонен и Рику Риски, праете си сметката кво става Иначе вече строя стадион В ШЛ се паднах с Лион, Динамо Букурещ и Севиля. Бтв отбора вече струва 79 милиона, а в началото на играта е 6,5 . Имам 62,96 милиона за трансфери и давам заплати по 45 000 на седмица(всичко е в евро). Ако имате някъв АДСКИ КАЧЕСТВЕН играч който да препоръчате казвайте, няма ограничения за цена Отбора ми изглежда така:kyynadd написа:Ъъъщ кво правиш ти бе?
---------------------------------------------- Мигел Анхел Фрага
-------Марвин Ангуло--------Александру Якоб------Валентин Илиев---------------Янко Вълканов
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------Мартин Ериксон------------Тийму Турунен
------Армон Бен-Наим-------------------------------------------------------------------Мико Сумусало
--------------------------------Генеро Зеефуик---------Бранимир Костадинов
-
- BFL Team™
Оооо Вальо Илиев е единственяи оцелял.
Качествен играч - Траян Дянков.
Качествен играч - Траян Дянков.
-
След година-две и Вальо ше го сменя, вече е на 29, а имам няколко качествени централни защитници на под 20 год - Ювал Фогелман, Одед Гавиш, Кале Макинен, Туомо Турунен, Ридни Кайро и т.н. Забравил съм да си напиша резервите, ето ги:
Юка Лехтоваара
Куидо Ланзаат
Туомо Турунен
Филип Ховланд
Лаури Дала Вале
Марвин Хаселбанк
Омар Андраде
Ееро Корте и т.н., абе ето шот:
Юка Лехтоваара
Куидо Ланзаат
Туомо Турунен
Филип Ховланд
Лаури Дала Вале
Марвин Хаселбанк
Омар Андраде
Ееро Корте и т.н., абе ето шот:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Ето го заместника на Вальо Илиев:
За тва същество хвърлих цели 20 милиона, че ония не го пускаха за по малко и той ще получава по 34 500 евро на седмица.
За тва същество хвърлих цели 20 милиона, че ония не го пускаха за по малко и той ще получава по 34 500 евро на седмица.
-
- BFL Team™
-
Дано да е така. Честно да ви кажа не съм очаквал да направя такова нещо в ШЛ. Вижте резултатите и ще разберете за какво говоря:
Динамо Букурещ - ЦСКА 1:2(Сумусало, Минкенен)
ЦСКА - Севиля 0:1
ЦСКА - Лион 2:2(Андраде, Вълканов)
Лион - ЦСКА 0:1(Зеефуик)
ЦСКА - Динамо Букурещ 5:2(Бр. Костадинов, Бр. Костадинов, Андраде, Сумусало, Бр. Костадинов)
Севиля - ЦСКА 1:3(Бен-Наим, Андраде, Бр. Костадинов)
Обърнете внимание на мача със Севиля, както и на мача с Лион във Франция. От 3 гостувания в тази тежка група имам три победи. Мача с Лион там беше труден, като вкарах гол те ме натиснаха, но не стигнаха до гол. Севиля ме изненадаха изключително с играта си. Първия мач в София заслужено ме биха, но мача в Испания тотално ги надиграх, което много ама много ме изненада. Открих в четвъртата мин чрез Армон Бен-Наим, удвоих 44 минути по късно, а в 76' Бранимир Костадинов направи резултата класически. В 90+2' Кержаков отбеляза почетно попадение. Всъщност положението в групата беше доста интересно преди последните два пръга. Аз имах преднина от 3 точки пред третия Лион и бях с 2 точки зад Севиля. Аз имах мач с Динамо в София, а Лион приемаше Севиля. Не мислех че Лион ще спечели и смятах че при победа срещу Динамо ще се класирам. Да ама не - аз бих Динамо, ама Лион зеха че биха Севиля. И така кръг преди края аз първи - Севиля втори, Лион трети и Динамо четвърти. И така при една загуба в последния ми мач срещу Севиля в Андалусия и при победа на Лион срещу Динамо аз отпадах. Стана ми мн гадно как след такова представяне до момента ще отпадна. Да ама аз зех че бих Севиля Ето го крайното класиране:
1. ЦСКА - 13 т.
2. Лион - 10 т.
------------------------------
3. Севиля - 9 т.
4. Динамо Букурещ - 3 т.
Опа аз май съм изхвърлил Севиля има да ме сънуват като кошмар близките дни Иначе на трансферния пазар направих един доста добър трансфер - Мигел Жулио от Меделин, на 18 год. е, пробвам го от 1-2 години и най накрая го навих да дойде. Играе DM. ИМА УНИКАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ!! Познавам го от националния отбор на Колумбия - непрестанно ме изненадва Набелязъл съм си и Игнасио Камачо от Атлетико Мадрид - невероятен е, а е само на 19. Обаче трудно ще го зема за под 15 милиона и се двоумя
Едит: Поздравления за Локо Пд, които станаха втори в група с Интер, Олимпиякос и Еспаньол.
Динамо Букурещ - ЦСКА 1:2(Сумусало, Минкенен)
ЦСКА - Севиля 0:1
ЦСКА - Лион 2:2(Андраде, Вълканов)
Лион - ЦСКА 0:1(Зеефуик)
ЦСКА - Динамо Букурещ 5:2(Бр. Костадинов, Бр. Костадинов, Андраде, Сумусало, Бр. Костадинов)
Севиля - ЦСКА 1:3(Бен-Наим, Андраде, Бр. Костадинов)
Обърнете внимание на мача със Севиля, както и на мача с Лион във Франция. От 3 гостувания в тази тежка група имам три победи. Мача с Лион там беше труден, като вкарах гол те ме натиснаха, но не стигнаха до гол. Севиля ме изненадаха изключително с играта си. Първия мач в София заслужено ме биха, но мача в Испания тотално ги надиграх, което много ама много ме изненада. Открих в четвъртата мин чрез Армон Бен-Наим, удвоих 44 минути по късно, а в 76' Бранимир Костадинов направи резултата класически. В 90+2' Кержаков отбеляза почетно попадение. Всъщност положението в групата беше доста интересно преди последните два пръга. Аз имах преднина от 3 точки пред третия Лион и бях с 2 точки зад Севиля. Аз имах мач с Динамо в София, а Лион приемаше Севиля. Не мислех че Лион ще спечели и смятах че при победа срещу Динамо ще се класирам. Да ама не - аз бих Динамо, ама Лион зеха че биха Севиля. И така кръг преди края аз първи - Севиля втори, Лион трети и Динамо четвърти. И така при една загуба в последния ми мач срещу Севиля в Андалусия и при победа на Лион срещу Динамо аз отпадах. Стана ми мн гадно как след такова представяне до момента ще отпадна. Да ама аз зех че бих Севиля Ето го крайното класиране:
1. ЦСКА - 13 т.
2. Лион - 10 т.
3. Севиля - 9 т.
4. Динамо Букурещ - 3 т.
Опа аз май съм изхвърлил Севиля има да ме сънуват като кошмар близките дни Иначе на трансферния пазар направих един доста добър трансфер - Мигел Жулио от Меделин, на 18 год. е, пробвам го от 1-2 години и най накрая го навих да дойде. Играе DM. ИМА УНИКАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ!! Познавам го от националния отбор на Колумбия - непрестанно ме изненадва Набелязъл съм си и Игнасио Камачо от Атлетико Мадрид - невероятен е, а е само на 19. Обаче трудно ще го зема за под 15 милиона и се двоумя
Едит: Поздравления за Локо Пд, които станаха втори в група с Интер, Олимпиякос и Еспаньол.
-
- BFL Team™
-
аха Жребия за осминафиналите бе доста интересен ЦСКА Москва приема ЦСКА София, очаквам два доста интересни мача. За съжаление Локо Пд нямаше такъв късмет и извади Ливърпул. Иначе пак продадох играч - Мигел Анхел Фрага отиде в Атлас за 12 милиона + 50 процента от следваща продажба. За негов заместник зех Ариел Талиас от Апоел Т-А май. Вратаря поне на показатели за възрастта си е уникален(20 годишен е), отделно имам много талантливи вратари като Лехтоваара, Зомерkyynadd написа:Мале за какви суми говориш .
-
Започнах на ново.
Сигурно ме помните. Ето ми ги и трансферите:
20 дойдоха (8-9 от тях отидоха в галактическият ми Юношески отбор, за да се обиграят), всичките са под 24 години. Струваха ми общо 4,2 милиона. Тоя от тях дето не се вижда е Higor Alves, MC който мяза на Фабрегас, дойде като свободен агент.
2-ма си отидоха. Петре не исках да го продавам, ама Рен ми дадоха галактическа оферта за него от 3 милиона и им го дадох, а Тунчев отиде в Наполи, защото те даваха 3 милиона + 30% при следващ трансфер, а борда прецени, че офертата е била много добре за да се отхвърли. Така, от 2 трансфера спечелих 6 милиона, а от 20 похарчих само 4,2 милиона.
Сигурно ме помните. Ето ми ги и трансферите:
20 дойдоха (8-9 от тях отидоха в галактическият ми Юношески отбор, за да се обиграят), всичките са под 24 години. Струваха ми общо 4,2 милиона. Тоя от тях дето не се вижда е Higor Alves, MC който мяза на Фабрегас, дойде като свободен агент.
2-ма си отидоха. Петре не исках да го продавам, ама Рен ми дадоха галактическа оферта за него от 3 милиона и им го дадох, а Тунчев отиде в Наполи, защото те даваха 3 милиона + 30% при следващ трансфер, а борда прецени, че офертата е била много добре за да се отхвърли. Така, от 2 трансфера спечелих 6 милиона, а от 20 похарчих само 4,2 милиона.
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
-
Помним те Имаш само един проблем в трансферите - дал си почти цял милион за Мика, а те го пускат и за 50К, ма кат го продадеш за 10-20 милиона ше си го избиеш:)
-
Дееба тяхната мама руска акинфеева щастлива Първия мач ме биха с 2:1 - цяло второ полувреме топка не хванаха, ама тая кучка акинфеев не пуска Втория мач цял мач топка не хванаха(не преувеличавам), ама пак тая кучка акинфеев играч на мача, който завърши 1:1, кат тия с една атака вкараха При толкова много хвърлени пари тва си е пълен провал
П.П. Локото се представи повече от достойно - първия мач завърши 2:2 с Пуул а втория падна с 1:2 и така отпадна.
П.П. Локото се представи повече от достойно - първия мач завърши 2:2 с Пуул а втория падна с 1:2 и така отпадна.
-
- BFL Team™
Така сега момчета казвайте какво да правим. Имам мач с Щутгарт за купата на УЕФА. Първие, но ми трябва добър резултат. Казвайте някаква тактика да не ме разнищят. Засега си мисля за 4-2-3-1, като 2-мата дефансизвини да са със стрелкички напред или поне единия. Вие сте.
-
При мене беше в Шалке и за тва се наложи да се охарча толкова, но си струва.
Като го гледам-струвало си е!НиКи написа: При мене беше в Шалке и за тва се наложи да се охарча толкова, но си струва.
Иначе при мен станаха много неща и вече завърших сезон 2011/2012,който се оказа най-добрия за момента при мен... Както обикновено взех титлата и купата,но освен това успях да достигна до полуфинал в ШЛ.Това стана по много интересен и дори изненадващ за мен начин-първо на 1/8 финал преодолях Интер след 1:1 като гост и 1:0 в София;сетне преодолях Сарагоса(3:1 в Испания и 2:3 у дома ),а миналогодишния екзекутор(с три поредни евротитли) Барса отново сложи край на похода ми-1:3 на "Ноу Камп" и 2:3 в София.....В тези мачове перфектни изяви имаха Мелвин Шнайдерс,Себастиан Фишер(златна обувка... ) и Боян Табаков.
За съжаление след края на сезона се разделих с Томи Хойланд,който премина в Лион срещу 23 милиона плюс Ривалдо-млад нападател,които струва 9 милиона. Сдобих се обаче с Пиотр Бебен(поляк,5 милиона),Ведран Миликович(сърбин,7 милиона),Рафаеле Чиарели(белгиец,11 милиона).Взех и още няколко добри играча,чиито имена са много сложни и не знам как да ги напиша на български.Общо струват милион и половина и са на по 16 години,африканци.Освен това страхотни футболисти излезнаха от Сашо Киров(на тия,които не играят с Левски им го препоръчвам-ще го вземат за няколко хиляди,но ще приберат милиони...),Боби Балджийски,Симеон Иванов и други момчета от школата на отбора...
-
- BFL Team™
Леле вие сте милионери. Аз сега се кефя че ще имам 1.5млн за трансфери зимата.
При добро представяне не след дълго и ти ще имаш!Още повече,че ако продадеш некой парите ти ги дават за трансфери...kyynadd написа:Леле вие сте милионери. Аз сега се кефя че ще имам 1.5млн за трансфери зимата.