знам ама нали викаше че не можеш да правиш мн екипиRonaldinho10 написа:Ше ги напрая аз съм от ***
поне на мен кът те питах така ми каза
знам ама нали викаше че не можеш да правиш мн екипиRonaldinho10 написа:Ше ги напрая аз съм от ***
klamer4o написа:Абе дечица, нали и двамата сте от онова там PB незнам си кво си.
Нищо, нищоCSKARA написа:klamer4o написа:Абе дечица, нали и двамата сте от онова там PB незнам си кво си.
Къде се смеехме че не разбрах
Ский тук: http://***-team.hit.bg/index.html#kyynadd написа:Кое кое? Какво е това ПБТ? Нима това е новия БОП?
Аз пък знам целия фотошоп до основи само за 1 седмицаRonaldinho10 написа:Кви фъстъци бе за 2месеца с Adobe Photoshop CS3 се научих сам да си правя пач
Абе момче, това беше иронияRonaldinho10 написа:Дано сто процента някой ти е казал нещо а аз от моя град не познавам нито един да се занимава с нещо от фотошоп или PES или FIFA всичко сам си правя и го научавам
хах, абе ти да не мислиш ,че за да влезне даден човек в екипа ,някой го е учил на нещо? за себе си мога да кажа,че НИКОЙ не ме е учил на това дето го мога сега...нито за hex, нито за интро дори и нито за config (работите в фифата, които ги знаят много малко хора в Европа) Да не говорим, че съм графичен дизайнер ....фотошопа го знам от до ,все пак вече 6-та год. работя с него) И също никой не ме е учил....а колкото до въпроса какво може с фотошоп...ми бате нз дали знаеш ,но с него се правят само граф. файлове, които после се вмъкват в fsh и след това в big....т.е. патч се прави с мого мъки и знания...!Ronaldinho10 написа:Дано сто процента някой ти е казал нещо а аз от моя град не познавам нито един да се занимава с нещо от фотошоп или PES или FIFA всичко сам си правя и го научавам
Фотошоп не се разбира с еди колко си дни, а с желание, упоритост и т.н. Я земи направи някой колаж да те видим, има си тема за колажи в свободната зонаRonaldinho10 написа:знам но все пак имам photoshop от 1август