Пачовете ли?! Еми когато са готовиchentri написа:кога 6те може ве4е да ги сваляме
Снимки , новини , предложения отностно BFL PES 2008
-
Re: Снимки , новини , предложения отностно BFL PES 2008
-
дата некаде кога или след олко жреме ина4е е супер
БФЛ сериозно поне кажете коя година ще излезе БГ па4а дали 07. или 08.
Поне това да знаем ако е 08.г да не ве търмозим с глупости кога ще излезе .
Поне това да знаем ако е 08.г да не ве търмозим с глупости кога ще излезе .
-
Не знам ама нещо не съм особено "вдъхновен" за пача. И за двете игри се бави, но за фифа поне има шотове, видеота и т.н. а за пес нищо. Ако пача ще е както обикновено а не с някви кардинални промени по играта не разбирам защо се бави толкова - до колкото си спомням за пес 6 първия пач не беше с много промени и излезе доста преди зимната пауза, ама то за кво са ни толко промени - БГ лига с хубава база данни и реални екипи и т.н. е най важно, както и някое друго стадионче, поне на ЦСКА и левски, националния и на Литекс. Все пак кажете какво правите, какво ше има и т.н. Накратко - ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ дайте
-
Да бе верно пуснете нещо ИНФО аз пуснах тема те ми я изтриха пуснете ИНФООООНиКи написа:Не знам ама нещо не съм особено "вдъхновен" за пача. И за двете игри се бави, но за фифа поне има шотове, видеота и т.н. а за пес нищо. Ако пача ще е както обикновено а не с някви кардинални промени по играта не разбирам защо се бави толкова - до колкото си спомням за пес 6 първия пач не беше с много промени и излезе доста преди зимната пауза, ама то за кво са ни толко промени - БГ лига с хубава база данни и реални екипи и т.н. е най важно, както и някое друго стадионче, поне на ЦСКА и левски, националния и на Литекс. Все пак кажете какво правите, какво ше има и т.н. Накратко - ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ дайте
Аре ле БФЛ дайте малк ИНФО 4е ми писна
-
- BFL Team™
ами .. като новина , мога да ви кажа , че ще сменим ЕРЕ с БГ лигата ! По тоя начин ще можем да играем МЛ с БГ отборите и ще имаме релано БГ първенство придружено с Купата на страната , това ще е уникалното в тоя пач защото до сега не сме правили подобно нещо .
дано само да не стане като предните пачове да няма публика дане са чува нищо само пляскане имаше
Ере. Имаш предвид холанската лига ако е така това е супер щот по-тъпо първенство от тази няма, можеха Конами да сложат бундеслигата ама не.AntrAcsA написа:ами .. като новина , мога да ви кажа , че ще сменим ЕРЕ с БГ лигата ! По тоя начин ще можем да играем МЛ с БГ отборите и ще имаме релано БГ първенство придружено с Купата на страната , това ще е уникалното в тоя пач защото до сега не сме правили подобно нещо .
-
Един въпрос към БФЛ че не съм много в час със слотовете - знам че за Other Leagues C има 3 или 4 слота, които са за всички отбори и нямаше да може да има скандирания на агитките. Мисълта ми е за Ередивизие има ли слотове за всички отбори или поне за повечето, за да е осъществима идеята за скандирания
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
не съм сигурен, но мисля че имаше, ще се проучиНиКи написа:Един въпрос към БФЛ че не съм много в час със слотовете - знам че за Other Leagues C има 3 или 4 слота, които са за всички отбори и нямаше да може да има скандирания на агитките. Мисълта ми е за Ередивизие има ли слотове за всички отбори или поне за повечето, за да е осъществима идеята за скандирания
-
- BFL Team™
Това че няма публика не е от пача на БФЛ а от вашия умствен багаж.. публиката се пуска и маха от китсървата , много сме говорили по тоя въпрос, обесненое като за идиоти .. . но явно не е достатачно.Rafito написа:дано само да не стане като предните пачове да няма публика дане са чува нищо само пляскане имаше
-
Трябва да направите и така че "Б група" да е така че да изпадат български и да влизат български отбори , а не да влезне Бордо в Англия......
Холандското първенство е много по яко от Германското
-
хахахахаха простотии говоришRonaldinho10 написа:Холандското първенство е много по яко от Германското
Да бееееееееНиКи написа:хахахахаха простотии говоришRonaldinho10 написа:Холандското първенство е много по яко от Германското
-
Това е супер. А инфо кога горе-долу ще е готов пача?AntrAcsA написа:ами .. като новина , мога да ви кажа , че ще сменим ЕРЕ с БГ лигата ! По тоя начин ще можем да играем МЛ с БГ отборите и ще имаме релано БГ първенство придружено с Купата на страната , това ще е уникалното в тоя пач защото до сега не сме правили подобно нещо .
А да ли па4а ще е с инсталация или трябва да я вмъкваме с AFSExplorer
-
Пача на БФЛ винаги е бил с инсталация. Хората няма да дават дати, не разбрахте ли? Щом досега не са дали няма и да дадат. Уверявам ви че се работи усърдно по пача
-
- BFL Team™
ами за дати.. не , няма да дадем точна дата