Вашата кариера [архив]
-
Re: Вашата кариера
Абе навити ли сте да напраим онлайн игра или нещо подобно
П.П. БаЛкИ дай скайп
П.П. БаЛкИ дай скайп
-
Абе ако имате 8.0.1 ме вземееетеНиКи написа:Абе навити ли сте да напраим онлайн игра или нещо подобно
П.П. БаЛкИ дай скайп
-
нее много си дребенDavidcho написа:Абе ако имате 8.0.1 ме вземееетеНиКи написа:Абе навити ли сте да напраим онлайн игра или нещо подобно
П.П. БаЛкИ дай скайп
Аз започнах с България и два гола не ми стигнаха да бъда втори и да се класирам за Европейското Сега съм на клалификацията за световното 2010 година.Гадното беше че съм в 3та урна.Ето ми я групата:
1.Испания
2.Русия
3.България
4.Кипър
5.Македония
6.Сан Марино
4 дена преди първия ми мач в световното с Кипър играх приятелска среща с Полша които испяха да ме бият с 1-0 но ми отмениха два гола заради нарушения.Първия мач с Кипър го играх на Васил Левски и победих с 5-2.Сега ми предстои мач с Русия който и много важен.
За сега
съм на 14 място в Европа и на 29 място в Света.
1.Испания
2.Русия
3.България
4.Кипър
5.Македония
6.Сан Марино
4 дена преди първия ми мач в световното с Кипър играх приятелска среща с Полша които испяха да ме бият с 1-0 но ми отмениха два гола заради нарушения.Първия мач с Кипър го играх на Васил Левски и победих с 5-2.Сега ми предстои мач с Русия който и много важен.
За сега
съм на 14 място в Европа и на 29 място в Света.
-
Не бе верно говора.Ако искате със пач 8.0.1 ме взимайтеНиКи написа:нее много си дребенDavidcho написа:Абе ако имате 8.0.1 ме вземееетеНиКи написа:Абе навити ли сте да напраим онлайн игра или нещо подобно
П.П. БаЛкИ дай скайп
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Дано 8.0.2 пачът да е по-добър!kanapat написа:@Davidcho, тоя пач е пълно разочарование
-
Аз не съм го теглил щот не бях сигурен дали сейва няма да се прецака но щом казвате че е такъв няма
Попринцип сейва си остава,но докато играеш на него не усещаш нещата,добавени с пача.Колкото за онлайн играта дето планирате-навит съм,само че надали ще имам достатъчно свободно време поне до средата ЯнуариНиКи написа:Аз не съм го теглил щот не бях сигурен дали сейва няма да се прецака но щом казвате че е такъв няма
-
Аз както винаги се класирам по най трудния начин
Динамо Киев - ЦСКА 2:1(1:0 Милевски 32'; 2:0 Диакате 43'; 2:1 Сумусало 66')
ЦСКА - Интер 2:2(0:1 Максуел 2'; 1:1 Андраде 25'; 2:1 Андраде 45'; 2:2 Суасо 85')
Бенфика - ЦСКА 2:2(1:0 Ренато Аугусто 5'; 1:1 Андраде 37'; 2:1 Костадинов 51'; 2:2 Демпси 87')
ЦСКА - Бенфика 4:0(1:0 Костадинов 5'; 2:0 Костадинов 10'; 3:0 Жулио 16'; 4:0 Жулио 74')
ЦСКА - Динамо Киев 0:1(Чернат 24')
Интер - ЦСКА 3:4(0:1 Андраде 2'; 1:1 Адриано 21'; 2:1 Костадинов 29'; 2:2 Виера 36'; 2:3 Костадинов 43'; 2:4 Вайналдум 65'; Прьодл пропуска дузпа 82'; 3:4 Адриано 89')
1. Динамо Киев - 11 точки, 6-4 голова разлика
2. ЦСКА - 8 точки, 13-10 голова разлика
-----------------------------------------------------------
3. Бенфика - 8 точки, 5-7 голова разлика
4. Интер - 5 точки, 8-11 голова разлика
Динамо Киев - ЦСКА 2:1(1:0 Милевски 32'; 2:0 Диакате 43'; 2:1 Сумусало 66')
ЦСКА - Интер 2:2(0:1 Максуел 2'; 1:1 Андраде 25'; 2:1 Андраде 45'; 2:2 Суасо 85')
Бенфика - ЦСКА 2:2(1:0 Ренато Аугусто 5'; 1:1 Андраде 37'; 2:1 Костадинов 51'; 2:2 Демпси 87')
ЦСКА - Бенфика 4:0(1:0 Костадинов 5'; 2:0 Костадинов 10'; 3:0 Жулио 16'; 4:0 Жулио 74')
ЦСКА - Динамо Киев 0:1(Чернат 24')
Интер - ЦСКА 3:4(0:1 Андраде 2'; 1:1 Адриано 21'; 2:1 Костадинов 29'; 2:2 Виера 36'; 2:3 Костадинов 43'; 2:4 Вайналдум 65'; Прьодл пропуска дузпа 82'; 3:4 Адриано 89')
1. Динамо Киев - 11 точки, 6-4 голова разлика
2. ЦСКА - 8 точки, 13-10 голова разлика
3. Бенфика - 8 точки, 5-7 голова разлика
4. Интер - 5 точки, 8-11 голова разлика
-
-
Е аз не знам да има вариянт да не върви, да забива ли То на всеки му върви, само дет е бъгав
Абе то щеше да е странно,ако НЕ ти вървеше.А иначе пача не е толкова лош,но пропуските са повече от подобренията,което естествено е дразнещо.Хубавото е,че е пооправен проблема с многото отменяни голове,защото е просто ненормално да ти отменят 4 гола в мач(тва ми е рекорда... ).Все пак обаче съм си с 8.0.0 версията-като поразгледах пача у един приятел се отказах изобщо да го дърпам.Davidcho написа:На мен пач 8.0.1 ми върви ПеРфЕкТ
-
Освен това има и други бъгове в енджина,които страшно много дразнят,например факта,че понятието авантаж за тия съдии просто не съществува.Например мой футболист поема топката,тръгва напред и подава страхотен извеждащ пас към нападателя.Той овладява по перфектен начин,откъсва се от защитата,излиза сам срещу вратаря и...в този момент се чува свирката на съдията,който отсъжда фаул за нарушение срещу човека,подал въпросния извеждащ пас...НиКи написа:Да наистина тва с отменените голове е адски нереално
Това е един доста често срещан,поне при мен,бъг,който ми къса нервите във всеки трети мач!Не съм видял дали са го оправили в пача.
-
Не бе искам да кажа,че не ми забива,че нямам бъгове и от тоз сортBaLkI написа:Абе то щеше да е странно,ако НЕ ти вървеше.А иначе пача не е толкова лош,но пропуските са повече от подобренията,което естествено е дразнещо.Хубавото е,че е пооправен проблема с многото отменяни голове,защото е просто ненормално да ти отменят 4 гола в мач(тва ми е рекорда... ).Все пак обаче съм си с 8.0.0 версията-като поразгледах пача у един приятел се отказах изобщо да го дърпам.Davidcho написа:На мен пач 8.0.1 ми върви ПеРфЕкТ
-
Верно лии :O
CSKA (Sofia) show class to upstage Arsenal
Мноо шибан жребий. Първия мач ги бих доста трудно, с гол на Бранимир, който обаче вече е дългосрочно контузен Хазард обаче прави чудеса, така че най вероятно на него ще разчитам на реванша, при 1:0 за Видима в мач от А група, той влезе на полувремето, вкара хеттрик и се отличи с асистенция, за едно полувреме. Кво повече да говорим.
CSKA (Sofia) show class to upstage Arsenal
Мноо шибан жребий. Първия мач ги бих доста трудно, с гол на Бранимир, който обаче вече е дългосрочно контузен Хазард обаче прави чудеса, така че най вероятно на него ще разчитам на реванша, при 1:0 за Видима в мач от А група, той влезе на полувремето, вкара хеттрик и се отличи с асистенция, за едно полувреме. Кво повече да говорим.
-
НА ПОЛУФИНАААЛ СЪЪЪМ!!!!!
Арсенал - ЦСКА 3:2(1:0 Адебайор 22'; 2:0 Фабрагас 56'; 3:0 Адебайор 58'; 3:1 Силигарди 61'; 3:2 Андраде 75'; Дала Вале изгонен 90')
играч на мача: Ариел Талиас
На четвъртфинала се паднах с Ман Юнайтед:
Манчестър Юнайтед - ЦСКА 1:1(1:0 Кр. Роналдо 2'; Рууни изгонен 17'; 1:1 Костадинов 20'; Костадинов изгонен 90')
играч на мача: Кристиано Роналдо
ЦСКА - Манчестър Юнайтед 1:0(1:0 Андраде 90')
играч на мача: Бен Фостер
Стискайте палци да ми се падне Бордо на полуфинала
Едит: Отново ми се падна английски гранд - Ливърпул. Първия мач е на Анфийлд.
Арсенал - ЦСКА 3:2(1:0 Адебайор 22'; 2:0 Фабрагас 56'; 3:0 Адебайор 58'; 3:1 Силигарди 61'; 3:2 Андраде 75'; Дала Вале изгонен 90')
Манчестър Юнайтед - ЦСКА 1:1(1:0 Кр. Роналдо 2'; Рууни изгонен 17'; 1:1 Костадинов 20'; Костадинов изгонен 90')
Браво!И успех срещу Ливърпул!НиКи написа:НА ПОЛУФИНАААЛ СЪЪЪМ!!!!!
Аз също се представям добре в ШЛ,само че съм още в груповата фаза.След няколкото четвъртфинала и един полуфинал в лигата,се изкачих доста в клубната ранглиста и,освен че влизам в групите директно и България е представена от два отбора,съм в първа урна при жребия за въпросните групи.Това прави класирането ми доста по-лесно,защото отборите с които се падам са по-леки...
Тази година се паднах с Аякс,Евертън и Хибърниан.Нормално беше Аякс и Левски да се борят за първото място,а другите да се надяват на добро стечение на обстоятелствата.Първият ми мач беше срещу Аякс на "Амстердам Арена" и протече главно пред моята врата.Чаплински обаче беше невероятен и мача завърши при резултат 0:0.След това трябваше да играя срещу Евертън в София.Спечелих с 1:0,а гола отбеляза немския реген Себастиян Фишер от пряк свободен удар.Мачовете с Хибърниан бяха ясни-2:1 за мен като гост(голове на Дала Вале и Бебен) и 2:0 в София(Шнайдерс и Фишер).След тези мачове на практика вече бях на 1/8 финал,но,тъй като съм максималист исках да бия Аякс и да се класирам първи.Мотивът-повече пари и по-слаб съперник в следващия кръг.Сблъсъка срещу Аякс беше изключително труден,защото при загуба лалетата трябваше да търсят поголовна победа срещу Хибърниан,а за да се класират аз трябваше да набия Евертън на "Гудисън парк".За по-лесно трябваше да ме бият в София.Естествено почти целия мач протече при силен натиск на червено-белите,но мойте контраатаки бяха бързи и много опасни.В 34-тата минута след страхотно разиграване Ривалдо(едно от откритията ми) излезе сам срещу вратаря и откри-1:0!Холандците нямаха време за губене и засилиха натиска си още повече.Чаплински обаче изглеждаше непробиваем и напълно отчая противниковите нападатели.В 83-тата минута Левски най-сетне направи смислена контраатака-Табаков се откъсна от защитата и в момента в който щеше да стреля,някакъв боклук го подсече и си получи изпросения червен картон.Пряк свободният удар обаче беше на много добро място и бе удобен за Фишер,който има 19 на "фрий кикс".Естествено швабата отбеляза и почти изхвърли летащите холандци зад борда...До края Аякс все пак успя да намали,но за повече нямаше време и Левски си завоюва първото място.Сега ми предстои протоколен мач срещу Евертън като гост,в който ще пусна юношите да трупат опит....