Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
НиКи

Re: Вашата кариера

Мнение от НиКи »

Ейй да имах и аз късмета да се падна в такава група, ма на мен се ми се падат два гранда и един аутсайдер :D Аз се представих достойно срещу Пуул, макар че отпаднах:

Ливърпул - ЦСКА 2:2(0:1 Андраде 14'; 1:1 Кайт 77'; 2:1 Алонсо 88'; 2:2 Андраде 90')
играч на мача: Ариел Талиас

ЦСКА - Ливърпул 1:3(0:1 Кайт 18'; 0:2 Кайт 24'; 1:2 Сесай 64'; 1:3 Торес 78')
играч на мача: Хосе Мануел Рейна

Изложих се пред феновете, които напълниха стадиона до краен предел(увеличих капацитета на стадиона до 30 000 места), но все пак достойно представяне :) Въпреки всичко още ме е яд, първо защото първия мач като нищо можех да ги бия, пък да не говорим за втория.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

НиКи, гледам, че имаш безкраааааайно много опит с ЦСКА.
Да те питам, защо увеличи стадиона само с 7 хиляди места или просто борда не ти дава с повече?
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Предстои ми мач с Севила за купата на УЕФА. Изключително важен е. Ето положението в групата преди мача:
Щутгарт - 7т 3 мача
Севиля - 5т 3 мача
Рен - 2т 2 мача
ЦСКА - 1т 2 мача
Паниониос - 0т 2 мача
Не трябва да губя. Всичко друго ме устройва, защото после имам мач с Паниониос и се надявам да победа.
Иначе от сега съм купил талантливия холандец дето му е дълго името. Има го в темата добри играчи, Ники е дал шот. Заедно с него ще дойде и Дала Вале. Остава да намеря един защитник и съм готов.
НиКи

Мнение от НиКи »

MdiegoR написа:НиКи, гледам, че имаш безкраааааайно много опит с ЦСКА.
Да те питам, защо увеличи стадиона само с 7 хиляди места или просто борда не ти дава с повече?
Ами то увеличението е с 6000 места, даваш от Board Room Expand the stadium и борда ти казва дали ще го увеличи, ако е казал да, в края на сезона ти казва с колко места и кога ше е готов, на мене ми го увеличи с 600 седящи и така капацитета стана 30 000, от които 28 015 седящи, на мачове с Ливърпул и Арсенал бе препълнен до краен предел - 2990. С Ман Юнайтед не съм гледал колко е, но предполагам че и там е толкова. Междувременно борда инсталира подпочвено напояване за тревата на стадиона(Undersoil heating), за съжаление за него не можеш да искаш от борда, той когато прецени го инсталира, но за да го направи предполагам трябва да имате много пари в баланса или да в Information цената на отбора да е поне над 50 млн(мойта е около 60), но само гадая, не мога да кажа със сигурност.
Изображение

Изображение
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Откъде мога ги питам?Ма то селския е стиска, едва ли ще даде :rofl:
Изображение
Изображение
kanapat
Обратна връзка:

Мнение от kanapat »

НиКи, тва не е ли отопление? :rofl: или не учиш английски :)
Изображение
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Опс, грешка :rofl: Прави си, нагряване е(отопление, нагряване се тая :D ), това което го има на ст. "Васил Левски" ;)
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

НиКи написа:Ами то увеличението е с 6000 места, даваш от Board Room Expand the stadium и борда ти казва дали ще го увеличи, ако е казал да, в края на сезона ти казва с колко места и кога ше е готов, на мене ми го увеличи с 600 седящи и така капацитета стана 30 000, от които 28 015 седящи, на мачове с Ливърпул и Арсенал бе препълнен до краен предел - 2990. С Ман Юнайтед не съм гледал колко е, но предполагам че и там е толкова. Междувременно борда инсталира подпочвено напояване за тревата на стадиона(Undersoil heating), за съжаление за него не можеш да искаш от борда, той когато прецени го инсталира, но за да го направи предполагам трябва да имате много пари в баланса или да в Information цената на отбора да е поне над 50 млн(мойта е около 60), но само гадая, не мога да кажа със сигурност.
Дам,при мен Герена е с 37 000 места....В евротурнирите стадиона е винаги пълен до краен предел,а в България средната ми посещаемост е 22 000 :D :happy:Иначе Батко Т. е щедър в това отношение-след няколко сезона имам "top training и youth facilities",а подземното отопление беше инсталирано още след края на първия сезон 8)
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Oт последния ми пост се случиха само хубави неща. Първо постигнах най-големия си успех като треньор, тоест победих най-силни отбор който съм побеждавал някога.
ЦСКА - Севиля 2:1
Кануте 12' 0-1
Мадс Албак 20' 1-1
Франческо Флаки 90+3' 2-1

Голям мач. Вярно имах късмет накрая, но смея да твърдя че го заслужавах. Мача започна зле за мен, една контраатака на Севиля и Кануте откри резултата. Не бях заложил на защитна тактика, защото ме устройваше само победа (и равен ставаше при следващото стечение на обстоятествата, но не го знаех). След гола за Севиля мача се изравни и започнаха атаки и към двете врати. След едно центриране, Флаки овладя топката, подаде към надеждата Албак и той от малкия пеналт разтреля вратаря на гостите. Така завърши и 1-вото полувреме. Второто започна с по-добра игра за мен и така беше до края му. Чесно казано бях приятно изненадан от отбора. Накрая в последната секунда след отлична контраатака Флаки отбеляза победния гол, като по този начин почти сигурно ме класира.
Ще напиша и за следващия мач от УЕФА, за да не се разкъсват
Паниониос - ЦСКА 0:0
Знаех че не трябва да загубя мача на всяка цена. Имаше вероятност и при равенство да отпадна заради головата разлика, ако Рен бяха били Щутгарт. Както се и опасявах, отбора не игра добре в мача. По средата на второто полувреме, Паниониос получиха право да изпълнят дузпа. За щастие Пиргов я спаси. До края на мача двата отбора играха равностойно и равенстовото беше най-справедливия резултат.
В последствие Рен загубиха от Щутгарт и се класирах с още по голяма преднина.
Ето го класирането в групата, както и мачовете ми:

1. Щутгарт - 11т
2. Севиля - 5т
3. ЦСКА - 5т

4. Рен - 3т
5. Паниониос - 1т

Мачовете:
ЦСКА - Щутгарт 1:2
Рен - ЦСКА 1:1
ЦСКА - Севиля 2:1
Паниониос - ЦСКА 0:0

Чесно казано не вярвах че ще се измъкна от групата. Още повече, че като изтеглиха жребия отбора беше в лоша форма. Още не се беше разиграл откритието ми Албак, както и другите момчета. Много съм доволен.
За следващия кръг изтеглих приемлив съперник - Астън Вила. Ако ги отстраня ще играя срещу Партизан или Ювентус (мечтата ми).

Приключи и първия полусезон в България. На второ място съм с 1т зад Левски и не съм отпаднал от купата на страната.
Надявам се че момчетата които ще дойде ще подсилят състава. Те са:
Дала Вале - 3 000
Widnaldum - 900 000; най-добрия трансфер може би. Вече беше почнал да поскъпва, така че хванах последния влак преди някой гранд да го отмъкне Само вижте какво става от него в темата за дорби играчи след 2-3 сезона.
Yuval Fogelman - SW/DC. Тоз убавец го искам от както почнах да играя. И все не ми приема договорите, ниска заплата съм му давал. И тъкмо когато се бях отчаял от отбора му дойде оферта за Илко Пиргов 50 000 + Fogelman. Естествено приех. И Yuval-чо нямаше на къде да мърда, трябваше да дойде. Той също ми беше препоръчван от много хора.
Упорито искам да се махне Кабус, почнах от милион, никой не го искаше ще го сваля до 450 000 дано някой го вземе. За Лазааат уж се бях споразумял за 1 200 000 със Страсбург ама нещо стана. Също може да продам и Велимир Иванович, който го взех за 150 000 сега мога да го продам за 900 000, а при наличието на младия Widnaldum той ще стане ненужен.

Сега организирах едно турнирче с Аустрия Виена, Аек и Берое за изчистя състава за важните мачове с Астън Вила.
НиКи

Мнение от НиКи »

При мене мина първия цикъл от мачове в ШЛ. За пореден път съм в наебана група. Няям си и идея що кат съм на 28-мо място в ранглистата, пак съм трета урна :| Ето ги мачовете:

Арсенал - ЦСКА 4:2(1:0 Адебайор 3'; 2:0 Адебайор 6'; 3:0 Адебайор 13'; 4:0 Вела 52'; 4:1 Вайналдум 70'; 4:2 Дала Вале 82')
играч на мача: Емануел Адебайор

ЦСКА - Спортинг Лисабон 2:2(1:0 Хазард 2'; Афонсо Алвеш изгонен 27'; 2:0 Андраде 56'; 2:1 Гомез 59'; 2:2 Матеус 84')
играч на мача: Омар Андраде

ЦСКА - Динамо Киев 2:1(1:0 Хазард 48'; 1:1 Бушич 56'; 2:1 Хазард 76')
играч на мача: Еден Хазард

Най ме е яд за мача със Спортинг, просто изпуснах спечелен мач. Хазард все повече и повече се утвърждава в първия отбор, на практика той спечели мача с киевци който ако бях загубил забравях за всякакъв вид класиране, а ако бях завършил наравно запазвах някакви илюзорни шансове. Много ме впечатли Хазард в тоя мач, влезе на полувремето и за едно полувреме спечели мача.
Изображение

Изображение
kanapat
Обратна връзка:

Мнение от kanapat »

http://www.sendspace.com/file/xic56b - CSKA (Sofia) v Toulouse FC :rofl: :rofl: :rofl:
Изображение
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Кво е тва?
Изображение

Изображение
kanapat
Обратна връзка:

Мнение от kanapat »

НиКи написа:Кво е тва?
мача ;) сейфах го и го качих в нета :)
Изображение
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Честита победа ;) :)
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Аз пък завърших полусезона.Направих го успешно,както винаги... :P Както вече казах,станах първи в групата си в ШЛ,водя убедително в шампионата,и продължавам за купата.По важното,което стана е,че се сдобих с трима регени-вундери.Единия се казва Тръткович( :rofl: ) и е сърбин,другият е Ерто и е бразилец,а третият е наречен-Холф и е финландец.Сдобих се и с още двама доста перспективни играчи.Всички изброени ми излезнаха общо към 2 млн.,което си е суперсделка,имайки впредвид,че тия играчи ще ги продам за по 20 млн. минимум. ;) 8) Направих си и едно турнирче заедно с Ливърпул,Динамо(Киев) и Чавдар(Етрополе),в което завърших втори(победих Пуул с 2:1,Чавдар с 4:0 и загубих с 0:1 от Динамо).Новите се представиха страхотно,а младия Тръткович дори няма да го пращам при юношите,както останалите,защото ми се струва готов за първия тим...Абе изобщо,всичко върви страхотно при мен 8) :nerd: :happy: :)
НиКи

Мнение от НиКи »

Леле при мене истински малшанс :@ Втората част от мачовете в ШЛ:

Динамо Киев - ЦСКА 2:2(0:1 Андраде 11'; 0:2 Бен-Наим-дузпа 45'; 1:2 Бушич 64'; 2:2 Бушич 81'; Нинкович изгонен 88')
играч на мача: Томислав Бушич

ЦСКА - Арсенал 3:2(1:0 Костадинов 17'; 1:1 Бендтнер 29'; 2:1 Костадинов 31'; Галас изгонен 64'; 2:2 Вела 81'; 3:2 Вайналдум 90')
играч на мача: Бранимир Костадинов

Спортинг Лисабон - ЦСКА 2:1(1:0 Матеус 59'; 2:0 Матеус 60'; 2:1 Бен-Наим 76'; В. Илиев изгонен 83'; Полга изгонен 90')
играч на мача: Матеус

Много ме е яд за мачовете с Динамо Киев и Спортинг. С Динамо изпуснах спечелен мач, точно както мача със Спортинг в София. А на мача в Лисабон Талиас допусна смешен първи гол и в следващата минута още един и на практика още тогава бях пътник. Крайното класиране:

1. Арсенал - 13т.
2. Спортинг - 8т.
----------------------
3. ЦСКА - 8т.
---------------------
4. Динамо Киев - 3т.

На всичкото отгоре ужасен жребий в УЕФА - първия ми противник е Бирмингам, но втория почти сигурно ще е БАРСЕЛОНА, като се предполага че те ще отстранят Локо Москва. Просто по лошо трудно можеше да стане :@
Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Вярвай в успеха. ;)
НиКи

Мнение от НиКи »

Мале измъчих се с Бирмингам :whew:

Бирмингам - ЦСКА 4:3(1:0 Сааг 4'; 2:0 Шимбонда 12'; 3:0 Любоя 14'; 3:1 Костадинов 29'; 3:2 Андраде 47'; 3:3 Андраде 71'; 4:3 Любоя 83')
играч на мача: Даниел Любоя

ЦСКА - Бирмингам 3:0(1:0 Дала Вале 62'; 2:0 Дала Вале 74'; 3:0 Андраде 83')
играч на мача: Лаури Дала Вале

Така кат гледате сигурно ви изглежда че лесно съм ги отстранил, ама хич не беше така. Първо във първия мач в 14' вече беше 3:0 и се очертаваше разгром. Във втория първото полувреме имах предес в играта, но Колин Дойл спасяваше всичко възможно и не се виждаше как ще стигна до гол. И отново мача бе изваден от златната резерва Лаури Дала Вале, който влезе на полувремето и се отличи с два гола и асистенция :) Следващия противник е Барса, първия мач е в Испания. Каталунците отстраниха Локомотив Москва с внушаващия общ резултат 11:0. Все пак няма да се предам и във всички случай ще играя футбол, понеже ако се затворя почти сигурно ще ми напълнят кошарата, пък каквото сабя покаже :)
Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Дееба и продажника Талиас как ме прецака :@

Барселона - ЦСКА 3:2(0:1 Вайналдум 6'; 1:1 Боян Кркич 14'; 2:1 Боян Кркич 17'; 3:1 Ван дер Ваарт 25'; 3:2 Дала Вале 67')
играч на мача: Боян Кркич

ЦСКА - Барселона 2:3(1:0 Вайналдум 21'; 1:1 Ван дер Ваарт 25'; 1:2 Меси 48'; 2:2 Вайналдум 66'; 2:3 Ван дер Ваарт 77')
играч на мача: Рафаел Ван дер Ваарт

Талиас как ме прееба във втория мач не е истина :@ Първо при 1:1 пусна левашки гол след центриране от корнер, после при 2:2 излезе до тъч линията за да изчисти една топка, ама я изчисти не напред, а към наказателното ми поле където Ван дер Ваарт не сгреши на празна врата :@ :@ :@ :@ Кажете някой вратар че на тоя колко съм му набрал не е истина.

П.П. Резервата на Талиас е Андрий Пятов, ама и той не е на ниво :^)
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

За втори пореден път съм на полуфинал!!! :party:
Ето как стана това:
За 1/8 финалите жребия ми изглеждаше доста добър-избегнах най-силните отбори и трябваше да играя срещу Валенсия,като първия мач беше на испанска земя.На всичкото отгоре звездата на "прилепите" Давид Вила беше тежко контузен и общо взето си мислех,че това е най-лекия възможен жребии и леко подцених испанците...В срещата на стадион "Местая" бях надигран по всички показатели и Лопес откри още в 4-тата минута.Натиска на домакините се засилваше с всяка изминала минута,но,слава богу,Чаплински за пореден път беше феноменален и до нов гол така и не се стигаше,поне до 87-та минута.Тогава вратарят ми улови една топка и бързо я изпрати към центъра на терена,където с едно докосване Тръткович по феноменален натиск изведе Фишер сам срещу вратаря.Немецът стреля,стражът на домакините спаси,но при добавката Себастян не сбърка-1:1!На това му казвам контраатака!!!И тъкмо когато си мислех,че все пак ще мога да измъкна хикса една кошмарна грешка на Симеон Иванов даде възможност на въздесъщия Лопес да се измъкне и за втори път да накаже Чаплински-2:1 в 93-тата минута. :@ Нормално бях много изнервен,но все пак надеждата за нещо по-добро остана...
Във втория мач моите играчи бяха наистина фантастични!Безпогрешен вратар и защита,непробиваема халфова линия и страхотно нападение-това беше Левски в този мач!!!В 23-тата минута Фишер откри след перфектно изпълнен пряк свободин удар!Въпреки,че гола бе достатъчен за да продължим,не върнах отбора назад.Нямаше и нужда,защото опитите за атака на Валенсия бяха по-скоро комични,отколкото смислени.За сметка на това моите нападатели се надпреварваха да пропускат пред вратата на гостите...Едва в 83-тата минута логичното се случи и Боян Табаков удвои-2:0 и 1/4 финал за Левски!!! :party: Там ме очакваше Олимпик(Марсилия),които отново изглеждаха приемлив съперник,макар че определено не се оказа така.
В София мача беше много интересен и завърши при резултат 1:0 за мен.Гола беше отбелазан от Себастян Фишер(както обикновено) в 71-вата минута.На "Стад Велодром" определено беше по-трудно-смазаха ме от бой и ме биха само с 1:0.В продълженията нямаше много интересни моменти,защото реших да се защитавам и да чакам дузпите.
Ето че и те дойдоха.Първи право на удар имаше френският тим-Джибрил Сисе не сбърка и отбеляза.Топузаков обаче също не сбърка.После марсилци пак отбелязаха и така докато Фернандес не пропусна петата дузпа за тима си!Сега всичко зависеше от Милойевич,който щеше да изпълни решителния удар.Сърбинът не трепна и отбеляза,с което ме изпрати на полуфинал за втори пореден път! 8) Там обаче ме очаква Реал(Мадрид),който е настоящ европейски клубен шампион.Все пак ще се борим за победа пък каквото стане!!! :wasntme: :)
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”