Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
MdiegoR

Re: Вашата кариера

Мнение от MdiegoR »

Свърших първия полу-сезон с ЦСКА!
Само една загуба общо, измъчен 1/16 финал за УЕФА, 3 точки пред Левски на върха съм.

Заложих на набиране на младоци в отбора и продажби на главни лица в отбора за големи пари. Eто ги и транферите след зимната пауза на 1-вия сезон:
Изображение
Сумите от продажбите са напълно внушителни. Продадох 8 човека, главни лица в отбора, за общо 13,5 милиона, а да не говорим , че половината имат 45% да ми дават от бъдещ трансфер. Много се радвам, че ги продадох.
Взех, мнооого, много класни млади футболисти на съвсем изгодни цени. Това са:
Marcielo Marcel - страхотен MC/AM.
Svetoslav Dyakov - най-добрия ми играч в целия състав, от следващия сезон ще бъде капитан на тима.
Daniel - Marcel ми го препоръча, като го питах за някое ново попълнение. И той се оказа мнооого добър.
C тях се подсилих още в началото.
Georginio Wijnaldum - без думи, всичко го знаете.
Baiano - скаута ми го препоръча. Може да играе на какви ли не постове. Вдъхва ми голямо доверие.
Anton Sosnin - отново скаута ми каза да направя всичко възможно да го взема. Сега ще го видя какъв ще се окаже, но като го гледам, май ще го продам за над... 20 милиона. :)
Тези тримата дойдоха сега, зимата.

Радостен съм от новите. Доста са силнички... а и тези, които не ги посочих са мнооооого преспективни футболисти.
Отиваме на мачовете до сега.
Започнах сезона добре. В България не срещам много трудности. В Европа започнах 2-ри предварителен кръг срещу Войводина. 1:0 (д) и 1:3 (г) и се класирах напред, къде предстоеше мач с Пасош де Фереира. Първият мач завърши 2:3 за мен като гост. А втория 1:1, като имаше голяма доза подценяване от моите футболисти. Така се класирах за групите. Там трябваше да срещам: Шахтьор, Митджеланд, Спартак Москва и Виляреал. Ето ги и мачовете:
ЦСКА 1:1 Шахтьор
Митджеланд 0:0 ЦСКА
ЦСКА 2:2 Спартак Москва
и тук ми трябва равен или победа срещу Виляреал като гост за да продължа. Задачата изглеждаше доста трудна. Ето го и мача:
Виляреал - ЦСКА
0:1 Неи '6
1:1 Мавуба '32
2:1 Мавуба '32
2:2 Неи '53
и най-неочаквано в третата ми атака за мача... :
2:3 Неи '87

така след напълно не логична победа завърших 2-ри и продължих. За съжеление противника ми е ПСВ. Ще видя какво може да направя срещу тях.
Имам само една загуба и тя е срещу Локо Сф като гост с 2:0. Точно преди мача с Митджеланд. Така изглеждат събията в първенството:
1. ЦСКА 38
2. Левски 35
3. Локо Сф 31

Ето го и съставът, който ще ме води втория сезон:
Изображение

Надявам се да стана шампион и да съм готов за Шампионската лига. :)

И така това беше моя анализ. Надявам се да сте го прочели. :D
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Достойно се представих срещу ПСВ.
CSKA Sofia - PSV Eindhoven
1:2. Sosnin scored for 1:2.
PSV Eindhoven - CSKA Sofia
2:1. Marcielo Marcel scored for 2:1.

И в двата мача ме повеждаха, но мойте не се отказваха. Доволен съм. Можем и повече... но следващия сезон. Сега праааааааво към "А" група. :)
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
kanapat
Обратна връзка:

Мнение от kanapat »

аз пък отпаднах от еверФън на 1/16 финал с 3:1
Изображение
Изображение
Изображение
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Как да си направя скаут, и как да го прата някъде?
Изображение
Изображение
kanapat
Обратна връзка:

Мнение от kanapat »

Последно промяна от kanapat на 18 Дек 2007 23:21, променено общо 2 пъти.
Изображение
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Честита титла :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Шок и Ужас.

Астън Вила - ЦСКА 11:0 (общ резултат от двата мача)

Такаааа. Редица неща ми "помогнаха" да стигна до този резултат. Грешката беше в първия мач - 0-9. Първата беше моя, заложих на много офанзивна тактика. Но това щеше да бъде оправдан риск, ако не беше уникалното положение в защитата. Само вижте кои отсъстваха. По принцип титулярна централна двойка ми е В.Илиев-Ю.Фогелман. Е двамата бяха контузени. Нищо имам резервна двойка - Ланзаат-Неделджкович. Е ама и те бяха контузени. Нищо имам юноши. При тях двойката трябваше да е Иван Иванов - Крум Ловков. Е да ама Иван беше контузен, а Крум Ловков не го пускаше да играе мача, незнам защо. Е вече не беше нищо. Бях принуден да сложа Траян Дянков централен защитник и милия на старини се видя в чудо. Дори играх с 3-ма защитници което си беше самоубийство. Е да ама ако то беше само това щеше да е добре. Отзад Ивайло Петров се оконтузи за месец и половина, а тогава не си бях взел новия вратар и на вратата застана Иван Караджов (първия му мач за ЦСКА). Ама да не си мислите че нещата напред бяха добре. :giggle: Там пък го нямаше мотора Вайналдум и Флаки който беше в отлична форма преди да си извади глупав червен картон. И резултата беше на лице - 0-9.
Втория мач беше в Англия и за моя голямо радост 1 от шесте защитника се върна, ама то баш най-слабия - Неделджкович. Карай, малко ли е. Защитата във втория мач беше Христеа---Траян---Неделджкович---Туби. Е как се оправиха незнам, ама опитния Траян и младия събрин някак си вързаха нещата само до 2-0. Естрествено бях сложих пред тях 2-ма дефанзивни че да не бера пак резил.

Както и да е минаха тия два мача и си викам "кво да се прави сега ще продължавам ако не ме уволнят". И те взеха че не ме уволниха. Естествено морала на играчите беше на възможно най-ниското ниво и се почнаха едни резили в първеството - Марек ЦСКА 1:0, ЦСКА - Ботев 0:1, ЦСКА - Славия 0:6. Ама в тия мачове никой не се беше върнал с изключение на Ланзаат. Така че състава пак беше експериментален (меко казано).
Е ръководството пак не ме уволни (да им се чуди човек). Тогава най-после се върнаха Илиев, Вайналдум, дойде вратаря, Иван Иванов. Абе с две думи се преродих. И резултатите са налице - 0:3 срещу Черноморец (Неи, Флаки, Флаки), 2-0 срещу Спартак Плевен (Калин Христеа - 2) 1-0 срещу Видима (Вальо Илиев).
Е преживях шок и ужаса на кариерата ми. Все още съм на мястото си и отбора се възстановява. Изоставам с 5т от Левски и 2т от втория Славия. Но има още много кръгове и аз тепърва навлизам във форма. ]:) Пък и по зле накъде. ;)

ПС: Христеа е невероятен играч.
kanapat
Обратна връзка:

Мнение от kanapat »

карък :D
Изображение
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

Партизан - ЦСКА 1:4(0:1 Йозер 6'; 1:1 Веселинович 11'; 1:2 Андраде 33'; 1:3 Костадинов 61'; Тошич изгонен 90'; 1:4 Костадинов 90')
играч на мача: Бранимир Костадинов

ЦСКА - Марсилия 1:4(0:1 Брайънд 3'; 0:2 Патафта 10'; 0:3 Брайънд 34'; 0:4 Брайънд 44'; 1:4 Манчев 90')
играч на мача: Джими Брайънд

ЦСКА - Валенсия 2:2(1:0 Вайналдум 13'; 1:1 Ледесма 29'; 1:2 Вия 65'; 2:2 Вайналдум 84')
играч на мача: Георгинио Вайналдум

Валенсия - ЦСКА 5:2(0:1 Андраде 2'; 1:1 Вия 6'; 2:1 Мехмет Топуз 10'; 3:1 Оуен 24'; 3:2 Костадинов 30'; Бачев изгонен 50'; 4:2 Мехмет Топуз 54'; 5:2 Вия 66')
играч на мача: Давид Вия

ЦСКА - Партизан 6:3(1:0 Костадинов 1'; 2:0 Андраде 4'; 2:1 Митрович 19'; 2:2 Скулетич 22'; 3:2 Якоб 29'; 4:2 Андраде 37'; 4:3 Митрович 59'; 5:3 Костадинов 73'; 5:3 Костадинов 90')

Марсилия - ЦСКА 3:0(1:0 Брайънд 9'; 2:0 Брайънд 14'; 3:0 Брайънд 34'; Андраде изгонен 85')
играч на мача: Джими Брайънд

Крайно класиране:

1. Валенсия - 12 т.
2. Марсилия - 10 т.
----------------------
3. ЦСКА - 7 т.
----------------------
4. Партизан - 3 т.

Сега съм сигурен че от УЕФА пак ше ми се падне някъв отбор от рода на Барса и пак ше си отида рано рано :@ :@ :@ Защо на толко зле отиде тоя отбор след полуфинала :@
Изображение

Изображение
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Мача с Марсилия ти се е оказал фатален, може би е требвало да излезеш в по-защитна тактика.
Изображение
Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Безапалционна титла за ЦСКА, 16 точки разлика с 2-рия
Имах шанс за дубъл, но Левски ме спря на финала - 2:0 за сините след продължение.

Титлата ми беше нарисувана още в началото. Трябваше да обигравам отбора за ШЛ следващата година. Имах само две загуби целия сезон - с 2:0 от Локо Сф (като гост) и с 1:0 от Ботев Пд (като гост). В купата не се силех много и на финала паднах от Левски след 2:0 от 120 минути. Добре играха Вайналдум, Удоджи, Неи, Марсело Марсел, които общо-взето донесоха титлата.

Започва сезон 2008/09, а добрата селекция за евротурнирите е в мое лице
Разполагам с 4 милиона за трансфери и започвам от 3-ти предварителен кръг в Шл.

Трябваше да се подготвям здраво, защото мечтата ми е да играя и на пролет в Евротурнирите. Прибегнах към няколко нови попълнения:
- Nebojsa Marinkovic (AM, сравнен от скаута като един от най-добрите в света) - 1мил + 1мил след изиграване на 30 мача (Партизан)
- Branimir Kostadinov (ST, всички го знаете) - същата цена като тази на Маринкович (Хартс)
- Cedrik Cambon (CD, много е задобрял, скаута ми го препоръча, а аз на него винаги му вервам) - 500 000 + 500 000 изплатени в 12 месеца. (Литекс)
- Медо (DM/AM, млада Сиера Леонска надежда за клуба.) - 700 000 (HJK Helsinki)

Разделих се с:

- Yordan Todorov (не искаше да си подновява договора и се "скарахме" с него) - 3 000 000 на Розенборг
- Georgi Hristov (купих го зимата, но не успя да се наложи и беше продаден) - 2 000 000 + 50% от бъдещ трансфер, на Stuttgarter Kickers

Така започвам сезона. Старт със Суперкупата на България. Там срещнах Левски.
След голове на Маринкович и Неи спечелих с 2:0. Безпроблемно. Имах мач с Марек в първенството като гост. 1:2 завърши. Чакаше ме супер важен мач. Рейнджърс - ЦСКА - 3-ти квалификационен кръг за влизане в ШЛ.
Жребия бе горе-долу добър. Нямах проблеми преди мача. Ето, че той дойде.

Рейнджърс - ЦСКА - 4:3, (Branimir Kostadinov, Nei 2)
Повеждах ги на 3 пъти, но те все ме изравняваха и след опасна атака в последната минута те ме биха с 4:3.

След този тежък мач, който приключи с не лош резултат идваха два мача в първенството. Първия взет с 6:0 срещу Дунав като домакин, а втория завърши на равно - 1:1 срещу Вихрен, като гост. Дойде мачът на годината - реванша срещу Рейнджърс.

ЦСКА - Рейнджърс
Мачът започна добре, като имах надмощение но Бранимир и Неи неможаха да открият резултатът. Свърши 1-вото полу-време. Второто, пак се развиваше по същия начин, като сините от Гласгоу почти нямаха атаки, но така и армейците не можаха да вкарат. Но в 80-тата минута след прекрасно изпълнен свободен удар от Джорджиньо Вайналдум топката се озова в мрежата на Рой Каръл. СТАДИОН БЪЛГАРСКА АРМИЯ Е НА КРАКА! ЦСКА ПОВЕЖДА С 1:0 НАД РЕЙНДЖЪРС В 81-ТА МИНУТА! Радостта ми траеше малко, за съжеление. След нов пряк-свободен удар, този път за Рейнджърс, Бари Фъргюсън прати топката във врата на Ивайло Петров. Попарих се! Както аз, така и трибуните!
Почнаха атаки, усилени атаки в червено. 4 минути продължение. Рейнджърс задържаха топката, но техен футболист сбърка и подари кълбото на Удоджи, който веднаха подаде към Брани Костадинов. Той с глава към Вайналдум, кой не се чудеше и веднага изведе сам измъканлия се Костадинов.
БРАНИМИР КОСТАДИНОВ СЕ ЗАСИЛВА, ДА ВИДИМ СЕГА! УДАР! И ГОООООООООООООЛ! ГОСПОД Е БЪЛГАРИИИН! 2:1 ЦСКА!! СТАДИОН БЪЛГАРСКА АРМИЯ Е НА КРАКА ОТНОВО! В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ОТ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО БРАНИМИИИИИИИИИИР КОСТАДИНОВ БЕЛЕЖИ ЗА ЦСКА И ПРАЩА АРМЕЙЦИТЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА! КАКЪВ МАЧ КАКВА АСИСТЕНЦИЯ НА ВАЙНАЛДУМ И КАКЪВ ГОЛ НА БРАНИМИР КОСТАДИНООООВ!

Краен резултат:
ЦСКА - Рейнджърс - 2:1 (1:0 Wijnaldum 81' , 1:1 Ferguson 84' , 2:1 Kostadinov 90'+3).

Наистина се радвах истински след този мач. Очакваше ме група с Милан, Аякс и Атл. Мадрид. Доста е сложна, но ще направя всичко възможно да се представя достойно.
Ще пиша отново. Wish me luck! :D

.........................
НиКи, кой сезон си и като гледам имаш много пари - вземи направи една добра селекция и достигно отново полу-финал де. :) kyynadd, при теб? Как е? :) balki? При теб?
Пишете по-често. ;)
BaLkI

Мнение от BaLkI »

MdiegoR написа:balki? При теб?
Аз завърших сезон 2012/13,който се оказа най-успешният в кариерата ми,след като достигнах до финал в ШЛ.Там загубих от Барса с 0:3,а преди това отстраних Реал(Мадрид),възползвайки си от факта,че в София "белия балет" игра без 9( :o ) от титуларите си.В Испания паднах с 0:1,а на "Герена" бих с 3:1 след продължения(Фишер-1:0,88`;Крус-1:1,96`;Топузаков-2:1,103`;Табаков-3:1,117`).След края на сезона обаче започнах нова игра,защото тая много ми писна :wasntme:
И така...поех Левски,като купих следните футболисти:
Бранимир Костадинов(Хартс)
Мика Артиало,Патрик Ломски(Турун,Финландия)
Пиотр Чаплински(Ягиелония)
Фабио Фариа(Рио Аве)
Лаури Дала Вале(Жиппо,Финландия)
Омар Андраде(Алианса Лима)
Богдан Станчу(някъде в Румъния)
Томи Хойланд(Брине)
и Жоузи Алтидор(Ню Йорк)-Тоя ви го препоръчвам горещо,но можете да го купите само в началото на играта,защото още на втория сезон вече е десетина милиона.Пише се Jozy Altidore.
Разделих се с:
Димитър Телкийски(Хартс)-Като част от сделката за Бранимирчо...
Седрик Бардон(Генк)
Игор Томашич(Цървена звезда)
Екундайо Джаейоба(Спартак(Вн))
и Милан Коприваров(Родопа)
Вижда се,че играчите,с които се сдобих са някои от най-перспективните в играта,така че...Чакат ме добри дни! ;) :happy:
НиКи

Мнение от НиКи »

Балки честит финал АМА И АЗ СЪМ НА ФИНАЛ :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P След малко като го изиграя ще пиша и как стигнах до него.

П.П. Алтидоре го знам, ама не се възползвах да го зема в началото. Сега преговарям с Мануел Да Коща, оня който беше в ПСВ, при мене в Парма.
Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Купа на УЕФА, 1/16 финал:

Селта - ЦСКА 0:0
играч на мача: Майкъл Янсен(к)

ЦСКА - Селта 2:0(1:0 Андраде 2'; 2:0 Андраде 10')
играч на мача: Омар Андраде

Купа на УЕФА, 1/8 финал:

Уигън - ЦСКА 1:3(1:0 Дейвис 33'; 1:1 Дала Вале 46'; 1:2 Якоб 67'; 1:3 Дала Вале 86')
играч на мача: Лаури Дала Вале

ЦСКА - Уигън 3:2(1:о Костадинов 17'; 2:0 Костадинов 20'; 2:1 Донован 45'; 3:1 Понс 59'; 3:2 Дойл 63')

Купа на УЕФА, 1/4 финал:

Рома - ЦСКА 2:1(1:0 Тоти 12'; 1:1 Дала Вале 20'; 2:1 Саивет 59')
играч на мача: Франческо Тоти(к)

ЦСКА - Рома 2:0(1:0 Андраде 7'; 2:0 Андраде 29')

Купа на УЕФА, 1/2 финал:

ЦСКА - Рейнджърс 3:1(1:0 Йозер 21'; 2:0 Андраде 44'; 2:1 Бойд 61'; 3:1 Андраде 73')

Рейнджърс - ЦСКА 1:1(0:1 Андраде 24'; 1:1 Фъргюсън 64')
играч на мача: Рой Керъл

=====================================================================================================
=====================================================================================================

КУПА НА УЕФА, ФИНАЛ:

ЦСКА София - Челси Лондон, 19:45 часа, The Murrayfield Stadium, Edinburgh

Стартови състави и тактическа подредба:

ЦСКА:

---------------------------------------------------------------Ariel Talias
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------Truls Hagen-------------------Milen Bachev-------------------------Alexandr Volodin---------------------Mikko Sumusalo
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------Georginio Wijnaldum----------------------Thiago
---------Hurmaci Ozer--------------------------------------------------------------------------------------------Mohammed Al-Qahtani
-------------------------------------------Omar Andrade-----------------Branimir Kostadinov

отсъстващи за ЦСКА: Michael Jansen(c), Cyril Pons

======================================================================================================

Челси:

--------------------------------------------------------------Petr Cech
---------------------------------------------------------Leo Schwechlen
----------------------------------------------John Terry--------------Adam Saunders
---Shaun Wright-Phillips------------------------------------------------------------------------------------------------Ashley Cole
-----------------------------------Michael Essien-----Frank Lampard-------Micah Richards
---------------------------------------Gonzalo Higuain--------Andriy Shevchenko

отсъстващи: няма

ЦСКА - Челси

45' смяна:
излиза: Omar Andrade
влиза: Lauri Dalla Valle

70' смяна:
излиза: Shaun Wright-Phillips
влиза: Wayne Bridge

85' две смени:
излизат: Andriy Shevchenko и Ashley Cole
влизат: Ben Sahar и Florent Malouda

90' смяна:
излиза: Thiago
влиза: Dian Aleksiev

101' ГОЛ за Челси
голмайстор: Florent Malouda

105' смяна
излиза: Mikko Sumusalo
влиза: Tibor Fonai

120' край на мача

========================================================================================================

играч на мача: Petr Cech(оценка - 9)

=======================================================================================================

СТАТИСТИКА:

ЦСКА------------------------------------------------Челси
--21--------------------удари-------------------------9
--10-------------удари във вратата-----------------4
--53------------владеене на топката--------------47
--3-------------------корнери-------------------------3
--21----------извършени нарушения--------------13
--3--------------------засади-------------------------5
-68%----------------точни пасове------------------59%
-91%---------чисти успешни шпагати------------75%
-58%-------спечелени въздушни двубои--------48%
--4---------------жълти картони-------------------1
--0---------------червени картони-----------------0

=========================================================================================================
=========================================================================================================

Надиграх ги по всички показатели, нещо което въобще не съм очаквал, предвид класата на отбора им. Първото полувреме беше равностойно. Второто започна с лек мой предес, който се превърна в натиск след 70', но не доведе до гол и мача завърши 0:0 в редовното време. В една от малкото си атаки Челси успяха да отбележат чрез резервата Флоран Малуда в 101'. Това ми дойде като гръм от ясно небе, нямах и много време за реакция. Заиграх с трима нападатели, две изнесени крила и един изнесен халф, но до гол така и не се стигна. За тях купата, за мен удовлетворението, че съм стигнал до финал за купата на УЕФА и надиграх по всички показатели носителя на трофея.
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Евала!Честит финал и на тебе!Между другото,на тебе колко пари ти дадоха от турнира,защото на мен ми дадоха около 15 млн от ТВ права и всичко останало,когато стигнах до финала в ШЛ?Честно казано очаквах повече-в предишните мениджъри след три сезона имах бюджет 50 млн.,а сега около 20-25 :wasntme: Интересно ми е дали само при мен е така или и ти не си прибрал кой знае колко?
НиКи

Мнение от НиКи »

Ами в УЕФА от ТВ права са общо 2.7 млн :rofl: Иначе аз имах бюджет от 88 млн ама си осигурих Manuel Da Costa от Парма за 9 млн и вече имам 79, ама ми стигат :D
Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

И аз почнах нов сезон, не защото ми писна, а защото ме уволниха и после седях 1г без отбор, никой не ме искаше.
Ето кои съм взел до момента:
Аартило, Зефуик, Лехтоваара, Аламо (ГК), Дор Малул.
Мисля да взема някой СМ (задължително) и още един нападател, защото от сега ще махам Чиликов. Мисля да е Алтидоре защото го видях какво прави при един приятел. Единственото лошо е че вече няколко пъти предлагам на Вайналдум, а той все подписва с Фейнорд. Но ще го взема. До края трябва да взема Вайналдум, Алтидоре и Дала Валле. Тези са задължителните. :)
Продадох Петре и Кабус за общо 3.5 млн.
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Любомир Божинов от Нафтекс е уникалет плеймейкър.Също така и Петър Колев е един приличен играч както за Б така и за А група.А за Ангел Йошев може би един от най - добрите леви бекове от всички български играчи.За по слаб отбор е идеален
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

MC:

Teemu Turunen
Sami Rahmonen
Medo
Georginio Wijnaldum
Eero Korte

за момента тия се сетих, през мене са минали сички без Медо.

П.П. Задължително вземи Steven Defour докато не са го зели, страшен е. Rene Mihelic също си заслужава

П.П.2 При мене левски зеха един от Копер - Dalibor Volas и беше доста добър играч, ако го има си го зимайте, идва много ефтино.
Изображение

Изображение
kanapat
Обратна връзка:

Мнение от kanapat »

НиКи, що просто не напрай един шот със статистиката от мача вместо да си играеш да я пишеш :rofl:
Изображение
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”