Удължаване времето на полувреме

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
dungeon

Удължаване времето на полувреме

Мнение от dungeon »

Здравейте, дали имате възможност да направите като опция полувреме с дължина 45 минути. 10х предварително ;)
rap17ka7a
Обратна връзка:

Re: Удължаване времето на полувреме

Мнение от rap17ka7a »

dungeon написа:Здравейте, дали имате възможност да направите като опция полувреме с дължина 45 минути. 10х предварително ;)
Бате ти луд ли си!?за 45 мин полувреме тоя мач ще завърши с баскетболен резултат и след края на първото полувреме ще изключиш фифата :o това е луда работа
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
dungeon

Мнение от dungeon »

Ами не става дума да играя 90 минути срещу тъпия компютър. Отдавна World Class не ми създава проблеми, става дума за игра с друг човек с който за 4 мача х 20 минути сме си вкарали 2 гола :S
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

dungeon написа:Ами не става дума да играя 90 минути срещу тъпия компютър. Отдавна World Class не ми създава проблеми, става дума за игра с друг човек с който за 4 мача х 20 минути сме си вкарали 2 гола :S
Значи прекалено добре си познавате играта или сте прекалено слаби... :| ела във Ф-Г пробвай се да играеш срещу някой от хората които играят там и ти гарантирам че за един мач по малко от 2 гола няма да си вкарате :happy:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Пича не иска да играя във Ф-Г, иска да си играе с приятеля, ако можете да му помогнете - давайте, ако ли не просто не му отговорете... Аз до колкото знам е възможно...
Nicky

Мнение от Nicky »

Възможно е с .ini файл, но как точно не знам.
Cgefo1948

Мнение от Cgefo1948 »

Вие можете да го сложите като опция а пича да си го играе :nerd:
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”