Удължаване времето на полувреме
Удължаване времето на полувреме
Здравейте, дали имате възможност да направите като опция полувреме с дължина 45 минути. 10х предварително
-
- Обратна връзка:
Re: Удължаване времето на полувреме
Бате ти луд ли си!?за 45 мин полувреме тоя мач ще завърши с баскетболен резултат и след края на първото полувреме ще изключиш фифата това е луда работаdungeon написа:Здравейте, дали имате възможност да направите като опция полувреме с дължина 45 минути. 10х предварително
Ами не става дума да играя 90 минути срещу тъпия компютър. Отдавна World Class не ми създава проблеми, става дума за игра с друг човек с който за 4 мача х 20 минути сме си вкарали 2 гола
-
- Обратна връзка:
Значи прекалено добре си познавате играта или сте прекалено слаби... ела във Ф-Г пробвай се да играеш срещу някой от хората които играят там и ти гарантирам че за един мач по малко от 2 гола няма да си вкаратеdungeon написа:Ами не става дума да играя 90 минути срещу тъпия компютър. Отдавна World Class не ми създава проблеми, става дума за игра с друг човек с който за 4 мача х 20 минути сме си вкарали 2 гола
-
- BFL Team™
Пича не иска да играя във Ф-Г, иска да си играе с приятеля, ако можете да му помогнете - давайте, ако ли не просто не му отговорете... Аз до колкото знам е възможно...
Възможно е с .ini файл, но как точно не знам.
Вие можете да го сложите като опция а пича да си го играе