Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
kyynadd
BFL Team™

Re: Вашата кариера

Мнение от kyynadd »

Честито. Отбора ти излиза от мини-кризата и вече отново постигаш големи успехи. И добре че този Квист не те подведе, че май бая се изръси за него.
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Здравейте ФМ играчи,днес започнах нов сезон иии да ви кажа някои мачове :

Левски ще играе с/у Сараево във Трети Предварителен Кръг на ШЛ

Левски не можа да спечели Супер Купата на БГ

Левски 2 - 3 Литекс (1:0 Бардон 16' ; 2:0 Йовов 38' ; 2:1 Дуду 53' ; 2:2 Бето 90' ; 2:3 Дуду 119') - Този мач Литекс вкарваха във последните минути.Дуду донесе победата на "Латекс"

Левски 2 - 0 "Победа" (1:0 Йовов 34' ; Домовчийски 45') - Левски игра у дома първият мач и спечели заслужено !

"Победа" 0 - 2 Левски (0:1 Йовов 58' ; Домовчийски 71') - Отново 2 - 0 , отново Йовов и Валери.Във Трети Предварителен Кръг,Левски играе срещу победителят от Генк и Сараево - 0 - 2 ; 1 - 4 за Сараево.

Радвам се,че избегнах Ливърпул,Валенсия,Тулуза,Динамо Киев,Севиля,Аякс,Лацио,Вердер,Арсенал,Бенфика и шотландските грандове - Селтик и Рейнджърс.
Да,но като влеза във групитеее - там са Ман Утд,Рома и др.

Поздрави :hi:
Изображение

Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Браво, голям късмет си извадил с жребия.
Davidcho

Мнение от Davidcho »

kyynadd написа:Браво, голям късмет си извадил с жребия.
Мерсиии Мерсии ! ! !
Иначе аз съм голям късметлия ве :rofl:
Изображение

Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Малко теория - ако си поставен не могат да ти се паднат Ливърпул и тия грандове, а щом си искарал Сараево значи си бил поставен, няма на кво толко да се радваш ;)

============================================================================================================

Ман Юнайтед - ЦСКА, 1/2 финал за ШЛ

Мачовете с Порто:

ЦСКА - Порто 4:2(1:0 Вълканов-дузпа 4'; 1:1 Елдер Барбоса 7'; 2:1 Квист 27'; 2:2 Елдер Пощига 43'; 3:2 Костадинов 65'; 4:2 Колесник 71')
играч на мача: Елтон

Порто - ЦСКА 1:2(0:1 Понс 2'; 0:2 Квист 18'; 1:2 Леандро Лима 83')
иргач на мача: Сирил Понс

И в двата мача си играх мойта игра и ето - тя даде резултат :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

НиКи написа:Малко теория - ако си поставен не могат да ти се паднат Ливърпул и тия грандове, а щом си искарал Сараево значи си бил поставен, няма на кво толко да се радваш ;)

============================================================================================================
Да де,аз забравих да погледна :)
Изображение

Изображение

Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Дубъл във великия сезон 2008/09. Нова крачка към Европа
Убедително беше спечелено всичко за сезон 2008/09, в който отбора достигна до 1/4 финал в ШЛ.

Е, мисля, че знаете. :D Безпроблемно печелене на сезона. Който завърши с победи: 2:1 срещу Левски на Герена и 3:0 срещу Литекс на финала за купата. Така, че ПРААААААВО към 3-тия ми сезон начело на ЦСКА. 7 дни преди да ми изтече контракта подписах нов и станах с Континентална репутация. :blush:

Европа вече си припомни разрушителната сила на ЦСКА! Нека сега докажем, че сме сред Топ 10 на стария континент!
(Планове за действие през сезони 2009-2010 и 2010-2011)
По самото име на моите планове се разбира, че ще се атакуват главно големи победи срещу големи отбори в Европа. Това, че ще се старая предимно в Шампионската лига, не означава, че нещата в България ще бъдат маловажни. Напротив, в Българските турнири отбора ще се тренира ще се обиграва.
Трансферната политика ще бъде по-пестелива, но ако се продаде важен футболист, веднага ще се търси офанзива със силен и класен заместник, за който ще се плати нужната, вероятно висока, цена. Ще се наложът и младите надежди на отбора. Така, като се наложи Стоян Абрашев.
Вероятно отборът ще продължи да играе със същата тактика и схема на игра да играе на всички равнища.
Почти всички от сегашния ми екип ще си останат. Може би ще подилат щаба още 2-3-ма трима треньори, но те ще бъдат от много висока класа.

Това ми е планът за действие през следващите 2 сезона. Естествено ако нещата се закучат, ще промена планът. :D Няма да стане както насковия "План 2007", надявам се. :rofl:

Eто трансферите ми през сезон 2009-10:
In: Adam Nemec (Free, ST, Zilina), Nikolay Petrov (210K, DM, Rilski Sportist), MIhail Alexandrov (5K, AM R, Borussia Dortmund).
Out: Alexander Goranov, Ivan Karadjov, Mariyan Stanchev, Robert Petrov, Petko Iliev, Alexander Kostov, Todor Yanchev, Stoyko Sakaliev (Free) ; Nikolay Chipev (Free, Lubeck), Yordan Yurukov (Free, Darmstadt) ; Udoji (2,000,000 (+45%) , Le mans) & Kevin Amuneke (2,500,000 (45%) , Necaxa).

Съставът ми изглежда почти по същия начин, като миналата година. Има 2 промени.

--------------------------------------Ивайло Петров----------------------------------------------
--Ивелин Ангелов*--Джефри Алтер--------Вальо Илиев-------------------------Антунес--
----------------------------------Светльо Дяков--------------------------------------------------
--Баяно------------------------------------------------------------------------------Вайналдум--
----------------------------------Небойша Маринкович------------------------------------------
---------------------------Адам Немец--------Бранимир Костадинов--------------------------

* - Ив. Ангелов е реген, надежда на клуба. Страхотни показатели има.
С изключение на титулярните позиции на Адам Немец и Ивелин Ангелов няма други замяни от миналия сезон. Немец ще се бори с Марчело Марсел за мясото си.
Сред резервите са: Adrian Murcia, Cedric Cambon, Tanko Dyakov, Nikolay Petrov, Joaquin Calderon, Mihail Alexandrov, Anton Sosnin, Marcelo Marcel, Martin Toshev и други.

Неи този сезон може би ще бъде продаден, защото ми каза, че е дал всичко което може на клуба и е време да се трансферира. Уважих искането му, съгласен съм с него и ще го продам. Той завинаги ще остане един от нас.

В 3-тия предварителен кръг на ШЛ ще играя срещу Щрум Грац.
Айде, до зимната пауза. :D
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Кажете ми добро ляво крило :wasntme:
НиКи

Мнение от НиКи »

^^Мойте леви крила са регени, сори.

Отпаднах.

Ман Юнайтед - ЦСКА 2:1(1:0 Карик 15'; 1:1 Колесник 17'; Понс изгонен 52'; 2:1 Менез 83')
играч на мача: Ариел Талиас

ЦСКА - Ман Юнайтед 0:2(0:1 Рууни 24'; 0:2 Рууни 88')
играч на мача: Уейн Рууни(к)

Приемливо представяне.
Изображение

Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Колко тъп трябва да си за да се смееш на това. :D
1. Говоря в играта.
2. Айде, айде... 13 точки, май бяха.
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
НиКи

Мнение от НиКи »

Mudy написа:
разрушителната сила на ЦСКА
:D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D
Добре че има хора като тебе да ни разсмиват ,в играта може все пак това е игра ,ама в реалността :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :rofl: :D :rofl: :D :rofl: :D
Аре да не сереш в темата, А????? Кефи си се там на артмедия, киево и другите еврограндове, ма НЕ СЕРИ В ТЕМАТА, ЯСНО?!?!??!?!

=========================================================================================================

При мене сега свърши световното, на което участвах с Колумбия :) . В групата ми се падна световния шампион от 2010 Камерун, Финландия и Саудитска Арабия. Ето ми ги мачовете в групата:

Камерун - Колумбия 2:2
Колумбия - Финландия 2:0
Саудитска Арабия - Колумбия 2:2

Крайно класиране в групата:

1. Колумбия 5 т.
2. Камерун 5 т.

3. Финландия 2 т.
4. Саудитска Арабия 2 т.

На осминафинала ми се падна Холандия:

Колумбия - Холандия 2:1

Четвъртфинала бе с Италия....

Италия - Колумбия 2:1

Световен шампион стана Франция, които на финала победиха Италия. В отбора ми има двама футболисти световни шампиони - Сирил Понс и Габриел Обертан, но Обертан не записа нито един мач за Франция на първенството, докато Понс почти всеки мач влизаше като резерва, а е само на 20 :) Ласе Квист пък спечели приза за най красив гол в турнира. Като цяло достойно представяне. Кандидатствах за треньор на Бразилия, които уволниха Дунга заради слабо представяне.
Изображение

Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Знаете аз съм късметлия със Левски ... И те такааа ...
Левски е на крачка от групите на ШЛ
Левски къса съперници във "А" Група

Левски 3 - 0 Сараево (1:0 Йовов 34' , 2:0 Валери 61' и 3:0 Хичо 69') - Левски е на крачка от групите на Шампионската Лига.Йовов носи победата чрез 1 гол и 2 асистенций.

Левски 4 - 0 Пирин Благоевград (1:0 Йовов 12' , 2:0 Хичо 21' , 3:0 ЗеФуйк 51' и 4:0 Корте 71') - Левски започва "А" Група със унищожителна победа над Пирин.

Левски 1 - 1 Вихрен ( 0:1 Еривертон 50' и 1:1 Йовов 56') - Левски тук се отпусна след победата над Пирин,но следващият мач е ... Литекс.

Левски 6 - 0 Литекс (1:0 Йовов 1' , 2:0 Хичо 23' , 3:0 Бардон 39' , 4:0 Вагнер 42' , 5:0 Топузаков 45' и 52') - Левски си поигра със Литекс.Левски разби достойно ( :rofl: ) Латекс.Сините са втори след Локомотив ПЛ със 2 точки разлика.

По късно ще пиша за реванша със Сараево :hi:
Изображение

Изображение

Изображение
Mudy

Мнение от Mudy »

Завърши първия ми сезон с Левски . Като цяло сезонът беше лесен . Класирах се за ШЛ след победи над Бате Борисов и Генк . Паднах се в група D с отборите на Ман Ю ,Вердер иДинамо Киев - 2 загуби от Ман Ю с по 2-0 един Х 0-0 като гост и 1 победа над Вередер 2-1 като домакин и два Х-а с Динамо 1-1 като гост и 0-0 като домакин. Така завърших 3ти с 6 т и продалжих в УЕФА ,като се радвах на успехи срещи Рома 1-2 като гост и 1-0 като домакин . След това 2-2 като гост на Валенсия и 0-0 като домакин . Продължих на 1/4 финал и се паднах с отбора на Шалке 04 , бях готов за отмащение ! За разлика от преди 2 години този път те бяха домакини и там ме победиха с 3-2 ,но в домакинството аз си отмастих с 3-1 с три гола на Домвчийски . Дойде края на мойта приказка като се паднах с Арсенал на 1/2 финал и в София ме победиха с 3-1 ,а на Емирейтс завършихме наравно и така те продължиха на финал и там те срещнаха Шактиор Донецк и ги победиха с 3-0 . Все пак Домвчийски стана голмайстор . В първенството завърших с 3 равенства с Локо София 2-2 ,Ботев 0-0 и Рилски Спортист 1-1 , 2 загуби едната от Славия 1-2 и 3-2 от Спартак в последния крак който беше без значение . Вечното дерби завърши изцяло в моя полза 4-1 на Герена и 4-0 на Свинска Армия . Купата на Бълграия спечелих срещу Берое след равенсто 1-1 в редовното време и в 115 мин Йовов вкара :)
Последно промяна от Mudy на 24 Дек 2007 19:15, променено общо 1 път.
Glory Glory Man United
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

свинска армия ше викаш на кревата на майка ти, говедо наебано. И не е много оригинално преди всеки мач да сейваш и ако не ти харесва резултата пак да лоуднеш и така докато не биеш. Първи сезон е невъзможнода биеш еврограндове, при това по два пъти. Никой не можеш да заблудиш, кефи се да лъжеш играта и не пиши тука.

П.П. Не пиши целия текст в Bold, няма никакъв смисъл
Изображение

Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

НиКи написа:свинска армия ше викаш на кревата на майка ти, говедо наебано. И не е много оригинално преди всеки мач да сейваш и ако не ти харесва резултата пак да лоуднеш и така докато не биеш. Първи сезон е невъзможнода биеш еврограндове, при това по два пъти. Никой не можеш да заблудиш, кефи се да лъжеш играта и не пиши тука.

Подкрепям те !
Изображение

Изображение

Изображение
Mudy

Мнение от Mudy »

Davidcho написа:
НиКи написа:свинска армия ше викаш на кревата на майка ти, говедо наебано. И не е много оригинално преди всеки мач да сейваш и ако не ти харесва резултата пак да лоуднеш и така докато не биеш. Първи сезон е невъзможнода биеш еврограндове, при това по два пъти. Никой не можеш да заблудиш, кефи се да лъжеш играта и не пиши тука.

Подкрепям те !
И 2та сте прекалили с греаната ракия . Не ме интересува какво мислите. В болд пиша на всякаде и в тракери и във форум - просто стил на писане . Аз не съм бил еврогранд освен Рома ,Вередер и Шалке ,с изключение на Вередр другите 2 отбора не са кой знае какво ,повечето мачове са ми Х имам някой мн добри покупки ,с които го постигнах и с добри трениори и добра тактика
Glory Glory Man United
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Gosh0 написа:Кажете ми добро ляво крило :wasntme:
Calin Christea ииии Mika Aritalo естествено. СЪщп може Lomski
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Mudy написа:
Davidcho написа:

Подкрепям те !
И 2та сте прекалили с греаната ракия . Не ме интересува какво мислите. В болд пиша на всякаде и в тракери и във форум - просто стил на писане . Аз не съм бил еврогранд освен Рома ,Вередер и Шалке ,с изключение на Вередр другите 2 отбора не са кой знае какво ,повечето мачове са ми Х имам някой мн добри покупки ,с които го постигнах и с добри трениори и добра тактика
Първо:аз не съм на 20 да пия като луд.
Второ:Ники има предвид мача със ЦСКА,не можеш 2 пъти да ги биеш със 4 гола !

ДА НЕ УСИРАМЕ ТЕМАТА
Изображение

Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ако муди пак почне да разводнява темата ще му се наложи наказание. Нека продължим да спазваме добрия тон в раздела. Няма значение на кой си фен, тук си помагаме за да стане човек добър треньор на фм.
Mudy

Мнение от Mudy »

Второ:Ники има предвид мача със ЦСКА,не можеш 2 пъти да ги биеш със 4 гола !
В 1вия мач бих с 2 дуспи (вкарани от Телкииски) и с 2 червени картона (Тунчев и Илиев) за ЦСКА ,2рия бих след като титулярния вратар на ЦСКА беше кунтузен ,също така бях направил няколко добри трансвера ,а и класта и опита си каза думата и в 2та мача . Ти го казваш все едно ЦСКА са някакъв непобедим отбор и че не може да падне с 4 гола в тези обстоятелства . Нито ЦСКА,нито Левски са някакъв класен отбор ,но в случая аз бях по-добрия трениор и заслужено победих . Също така не виждам ,защо трябва да си на 20 ,за да пиеш като луд :D на днешния празник си се пие греяна ракия дори само 1 чашка за здраве . Обръщам се към kyynadd , не мисля ,че аз "разводнявам" темата ,не аз се заяждам и псувам като малко дете : "кревата на майка ти, говедо наебано" и също така не мисля ,че аз заслужавам наказанието след тези детски изказвания на Ники
Glory Glory Man United
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”