До колкото си спомням май бяха казали че ще дадат информация ден преди да пуснат пачаL3vSkAr написа:Според мен може и на 25 да е, защото във сайта пише, че в деня на излизането ще бъде дадено официално preview какво ще съдържа
bFL FIFA 08-шотове и видео .
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
-
Ще чакаме и ще видим какво ще станеGalen написа:До колкото си спомням май бяха казали че ще дадат информация ден преди да пуснат пачаL3vSkAr написа:Според мен може и на 25 да е, защото във сайта пише, че в деня на излизането ще бъде дадено официално preview какво ще съдържа
-
Дам ще чакаме и ще видим
От 16 отбора в "А" група на 15 видях стадиони.На Пирин Благоевград обаче няма и съм много притеснен
Моля ви се не е възможно само на Пирин да го няма
Моля ви се не е възможно само на Пирин да го няма
Браво шотовете са хубави и пача ще бъде страхотен!
gagata_ стадиона на Пирин май е половин или по скоро му я няма една част и затова могат да не го влючат (лично мое мнение)
gagata_ стадиона на Пирин май е половин или по скоро му я няма една част и затова могат да не го влючат (лично мое мнение)
Стадионът на Вихрен Сандански е същият и той е наполовина,но го има.Незнам,но не е нормално на 15 да има и на 1 да го няма.Не искам да съм критичен ще го играя какъвто и да е и няма да се оплаквам все пак.Само ми кажете има ли го или го няма?
-
Абе ше го има бе споко всички от А група даже и от Б група има и да няма тоя на Пирнин нее логично
Стига сте гадали..когато излезе тогава. Аз продължавам да си чакам...
Някой пита за критики... номерата на фланелките на Локо Пд са по-различни, но не виждам смисъл да ги оправяте, защото тоя екип на пролет така и така няма да бъде актуален и ще трябва да се променя в евентуален add-on или v2.0..
п.п.Надявам се тази година да съм помогнал и да бъда много приятно изненадан от работата ви.
Някой пита за критики... номерата на фланелките на Локо Пд са по-различни, но не виждам смисъл да ги оправяте, защото тоя екип на пролет така и така няма да бъде актуален и ще трябва да се променя в евентуален add-on или v2.0..
п.п.Надявам се тази година да съм помогнал и да бъда много приятно изненадан от работата ви.
-
Ох ае да видим дали има на рилецо стадиона!
дайте шотове от лицата на футболистите ако може по специално на ЦСКАрите
-
- BFL Team™
RiLeCo написа:Ох ае да видим дали има на рилецо стадиона!
Ако го няма да се покриваме ли следващите месеци, главорезче???
-
Крийте сеее крийте се защото пращам гарнизона!
-
- Обратна връзка:
Както казваше AntrAcsA "Докато око не види и ръка не пипне нищо не е сигурно!"
А има ли поне теоретична възможност да подкарам играта на вградена видеокарта???
-
- Обратна връзка:
Мисля, че не.Nicky написа:А има ли поне теоретична възможност да подкарам играта на вградена видеокарта???
омг Лильо капитан капитан на Ботев е Даниел Божков
Последно промяна от ventzi1912 на 24 Дек 2007 12:00, променено общо 1 път.
Жалкоvili4kata написа:Мисля, че не.Nicky написа:А има ли поне теоретична възможност да подкарам играта на вградена видеокарта???
-
Е тва с капитана и ти може да си го оправиш!ventzi1912 написа:омг Лильо капитан капитан на Ботев е Даниел Божков
-
Зависи от вградената видеокарта... с моето дъно мога и без допълнителната да я подкарам, друг е въпроса, че на мене ми трябва много мощна видеокарта, заради това, с което се занимавам... та така... просто си провери характеристиките на вграденото видео в интернет като си напишеш заглавието на дъното.Nicky написа:Жалкоvili4kata написа:Мисля, че не.Nicky написа:А има ли поне теоретична възможност да подкарам играта на вградена видеокарта???