Възмутителност!!
-
Възмутителност!!
Тая година съм възмотен от БФЛ за бозътъ фифа дадоха скриинове и кво ли не аз Пес 2008 нищо не казват. Къв е смисъла от тая потайност.Вземете направете едно превю не съм само аз който го иска.Вземете зарадвайте хората за коледа!
-
Re: Възмутителност!!
Смени си аватара и може да се каже. Не си много оригинален с него, и аз мога да сложа един на финландската пералня с култовото име Ниеми
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
ми точно ти няма да видиш инфо, снимки и тн, защото ще ти лепна бан!
иначе ето, заповядай - едно-единствено шотче, специално преди бан-а -
иначе ето, заповядай - едно-единствено шотче, специално преди бан-а -
-
И аз искъм ИНФО ама си трая .Казаха ми че имат само проблем с KeetMaker да намерат само екипите сам и трудни другото е лесно така ми казахаzorder написа:Тая година съм възмотен от БФЛ за бозътъ фифа дадоха скриинове и кво ли не аз Пес 2008 нищо не казват. Къв е смисъла от тая потайност.Вземете направете едно превю не съм само аз който го иска.Вземете зарадвайте хората за коледа!
-
Зор за тоя аватар....Еми няма да го сменя ако ме баннете за тва то ще излезне,че не признаваш демокрацията и свободата в глобалната мрежа и ще си покаже истинското ниво на интелигентностIvanMladenov написа:ми точно ти няма да видиш инфо, снимки и тн, защото ще ти лепна бан!
иначе ето, заповядай - едно-единствено шотче, специално преди бан-а - http://www.kurvi.net
-
zorder написа:ако ме баннете за тва то ще излезне,че не признаваш демокрацията и свободата в глобалната мрежа и ще си покаже истинското ниво на интелигентност
пише се Kitmakervampikkata написа:KeetMaker
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
ами то в този форум кой я признава демокрацията, след като за точно 30 минути една моя тема беше заключена, а тя беше направена изцяло за едно леко шегуване, ама карай....zorder написа:Зор за тоя аватар....Еми няма да го сменя ако ме баннете за тва то ще излезне,че не признаваш демокрацията и свободата в глобалната мрежа и ще си покаже истинското ниво на интелигентностIvanMladenov написа:ми точно ти няма да видиш инфо, снимки и тн, защото ще ти лепна бан!
иначе ето, заповядай - едно-единствено шотче, специално преди бан-а - http://www.kurvi.net
не си прав защотоIvanMladenov написа: ами то в този форум кой я признава демокрацията, след като за точно 30 минути една моя тема беше заключена, а тя беше направена изцяло за едно леко шегуване, ама карай....
1.Ако беше пусната същата тема за цска веднага щеше да я изтриеш
2.Щеше да баннеш веднага потребителя веднага
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
добре бе пич, на zorder да съм му махнал аватара, да съм го баннал? не мисля! Нито пък съм наказал някой за това че се е гаврел (пример - темата "Аз знам 5" в развлекателната зона)Gosh0 написа:не си прав защотоIvanMladenov написа: ами то в този форум кой я признава демокрацията, след като за точно 30 минути една моя тема беше заключена, а тя беше направена изцяло за едно леко шегуване, ама карай....
1.Ако беше пусната същата тема за цска веднага щеше да я изтриеш
2.Щеше да баннеш веднага потребителя веднага
-
Време е да млъкнете
-
Аз направих една тема не получих свестен отговор по-добре нашравете тема Панаир и там се занимавайтеIvanMladenov написа:ами то в този форум кой я признава демокрацията, след като за точно 30 минути една моя тема беше заключена, а тя беше направена изцяло за едно леко шегуване, ама карай....zorder написа:Зор за тоя аватар....Еми няма да го сменя ако ме баннете за тва то ще излезне,че не признаваш демокрацията и свободата в глобалната мрежа и ще си покаже истинското ниво на интелигентностIvanMladenov написа:ми точно ти няма да видиш инфо, снимки и тн, защото ще ти лепна бан!
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Зордерчо, смени си аватара да не си отнесеш баницата!
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"