За последен път права ОФФ - аз съм на 11,затова не пия "греяна ракия"Mudy написа:В 1вия мач бих с 2 дуспи (вкарани от Телкииски) и с 2 червени картона (Тунчев и Илиев) за ЦСКА ,2рия бих след като титулярния вратар на ЦСКА беше кунтузен ,също така бях направил няколко добри трансвера ,а и класта и опита си каза думата и в 2та мача . Ти го казваш все едно ЦСКА са някакъв непобедим отбор и че не може да падне с 4 гола в тези обстоятелства . Нито ЦСКА,нито Левски са някакъв класен отбор ,но в случая аз бях по-добрия трениор и заслужено победих . Също така не виждам ,защо трябва да си на 20 ,за да пиеш като луд на днешния празник си се пие греяна ракия дори само 1 чашка за здраве . Обръщам се към kyynadd , не мисля ,че аз "разводнявам" темата ,не аз се заяждам и псувам като малко дете : "кревата на майка ти, говедо наебано" и също така не мисля ,че аз заслужавам наказанието след тези детски изказвания на НикиВторо:Ники има предвид мача със ЦСКА,не можеш 2 пъти да ги биеш със 4 гола !
Вашата кариера [архив]
-
Re: Вашата кариера
Davidcho написа:За последен път права ОФФ - аз съм на 11,затова не пия "греяна ракия"Mudy написа:В 1вия мач бих с 2 дуспи (вкарани от Телкииски) и с 2 червени картона (Тунчев и Илиев) за ЦСКА ,2рия бих след като титулярния вратар на ЦСКА беше кунтузен ,също така бях направил няколко добри трансвера ,а и класта и опита си каза думата и в 2та мача . Ти го казваш все едно ЦСКА са някакъв непобедим отбор и че не може да падне с 4 гола в тези обстоятелства . Нито ЦСКА,нито Левски са някакъв класен отбор ,но в случая аз бях по-добрия трениор и заслужено победих . Също така не виждам ,защо трябва да си на 20 ,за да пиеш като луд на днешния празник си се пие греяна ракия дори само 1 чашка за здраве . Обръщам се към kyynadd , не мисля ,че аз "разводнявам" темата ,не аз се заяждам и псувам като малко дете : "кревата на майка ти, говедо наебано" и също така не мисля ,че аз заслужавам наказанието след тези детски изказвания на НикиВторо:Ники има предвид мача със ЦСКА,не можеш 2 пъти да ги биеш със 4 гола !
Време е да почваш иначе защо да не бие ЦСКА с 4-0 щом Албанците като играх срещу тях ме биха с 2-1,а преди това бих Румъния с 3-1
-
Левски във групите на Шампионската Лига !
Сараево 0 - 2 Левски (0:1 Зефуйк 42' и 0:2 Топузаков 48') -
Левски за втори пореден път влезе във Групите на Шампионската Лига,след като победи с общ резултат 5:0 - Сараево.
Ето го и жребия за мойта Група С:
1.Ливърпул ( )
2.ПСВ Айндховен ( )
3. Левски
4.Спортинг Лисабон ( )
Левски 1 : 5 Черно Море - Левски загуби разочароващо от Черно Море във столицата.
Димитров:Момчетата бяха отпуснати,Хичо не игра,той ни бе плеймейкъра,но разчитам на Еро Корте .
Левски за втори пореден път влезе във Групите на Шампионската Лига,след като победи с общ резултат 5:0 - Сараево.
1.Ливърпул ( )
2.ПСВ Айндховен ( )
3. Левски
4.Спортинг Лисабон ( )
Левски 1 : 5 Черно Море - Левски загуби разочароващо от Черно Море във столицата.
Димитров:Момчетата бяха отпуснати,Хичо не игра,той ни бе плеймейкъра,но разчитам на Еро Корте .
-
не се притеснявай за групата ,трябва да трупаш опит точно от такива мачове с класни отбориDavidcho написа:Левски във групите на Шампионската Лига !
1.Ливърпул ( )
2.ПСВ Айндховен ( )
3. Левски
4.Спортинг Лисабон ( )
Glory Glory Man United
-
Виж си ЛС-тоMudy написа:не се притеснявай за групата ,трябва да трупаш опит точно от такива мачове с класни отбориDavidcho написа:Левски във групите на Шампионската Лига !
1.Ливърпул ( )
2.ПСВ Айндховен ( )
3. Левски
4.Спортинг Лисабон ( )
-
квот посееш тва ше жънешне мисля ,че аз "разводнявам" темата ,не аз се заяждам и псувам като малко дете : "кревата на майка ти, говедо наебано" и също така не мисля ,че аз заслужавам наказанието след тези детски изказвания на Ники
-
Левски загуби първите два мача от Шампионската Лига
ПСВ 4 - 1 Левски (Гола за Левски:Домовчийски.) - Левски загуби първият си мач от Шампионската лига от ПСВ Айндховен (не знам дали се пише така) със 4:1.
Левски 1 - 0 Марек (1:0 Йовов 86') - Йовов спаси "Левски" със своят пряк-свободен удар.Добра игра и на гостите от Дупница,но Йовов не се уплаши и вкара ( ) тази топка във вратата на Марек.
Левски 1 - 2 Спортинг Лисабон (Гол за Левски:Зефуйк) - Това беше най-лесният мач за Левски от Шампионската Лига,но съдията отмени два гола за Левски,поради фал и засада ( ) .
ПСВ 4 - 1 Левски (Гола за Левски:Домовчийски.) - Левски загуби първият си мач от Шампионската лига от ПСВ Айндховен (не знам дали се пише така) със 4:1.
Левски 1 - 0 Марек (1:0 Йовов 86') - Йовов спаси "Левски" със своят пряк-свободен удар.Добра игра и на гостите от Дупница,но Йовов не се уплаши и вкара ( ) тази топка във вратата на Марек.
Левски 1 - 2 Спортинг Лисабон (Гол за Левски:Зефуйк) - Това беше най-лесният мач за Левски от Шампионската Лига,но съдията отмени два гола за Левски,поради фал и засада ( ) .
-
ЦСКА в група с ПСВ, Олимпиакос и Базел
За втора поредна година трябваше да играя 3-ти предварителен кръг. Противника бе Сконто:
ЦСКА - Сконто 5:0(1:0 Колесник 28'; 2:0 Квист 30'; 3:0 Костадинов 33'; 4:0 Костадинов 39'; 5:0 Костадинов 72')
играч на мача: Бранимир Костадинов
Сконто - ЦСКА 0:7(0:1 Квист 3'; 0:2 Квист 12'; 0:3 Кънев 29'; 0:4 Кънев 45'; 0:5 Квист 47'; 0:6 Кънев 87'; 0:7 Бизеул 90')
играч на мача: Веселин Кънев
Така след двете тренировки със Сконто дойде жребия - най накрая бях в първа урна За да добиете горе-долу представа за съперниците ми ето и тяхното място в евроранглистата:
ЦСКА - 11ти
ПСВ - 18ти
Олимпиакос - 46ти
Базел 83ти
Надявам се да нямам проблеми с тези отбори, жребият е добър
За втора поредна година трябваше да играя 3-ти предварителен кръг. Противника бе Сконто:
ЦСКА - Сконто 5:0(1:0 Колесник 28'; 2:0 Квист 30'; 3:0 Костадинов 33'; 4:0 Костадинов 39'; 5:0 Костадинов 72')
Сконто - ЦСКА 0:7(0:1 Квист 3'; 0:2 Квист 12'; 0:3 Кънев 29'; 0:4 Кънев 45'; 0:5 Квист 47'; 0:6 Кънев 87'; 0:7 Бизеул 90')
играч на мача: Веселин Кънев
Така след двете тренировки със Сконто дойде жребия - най накрая бях в първа урна За да добиете горе-долу представа за съперниците ми ето и тяхното място в евроранглистата:
ЦСКА - 11ти
ПСВ - 18ти
Олимпиакос - 46ти
Базел 83ти
Надявам се да нямам проблеми с тези отбори, жребият е добър
-
- BFL Team™
Това че си в първа урна говори много.
Иначе при мен се изигра и втория мач с Атлетико. След загубата с 4-0 в първия мач, казах на момчетата да се отпуснат и мача бе равностоен, като дори нацелих две греди. В крайна сметка мадричани ме биха с 1-0. Те имат невероятно силен състав, особено Агуеро. Моят фаворит за спечелванеот на купата на УЕФА са.
В първенстовото победих малко трудно с 1-2 Пирин с два гола на Велизар.
Сега има почивка заради еврокфалификации и се уредих една контрола със Странджа, хем и малко да се вдигна морала на играчите (останалите в отбора). Повиках 4-ма юноши, защото имах около 10-15 играча които играят с националните си отбори и всъщност от титулярите в мача играха само Велизар, Тодор Янчев, Валетин Илиев и Данчо Тодоров. Победих с 4-1. Добро впечатление ми направи Далла Валле. Игра много добре, но мисля да го оставя при юношите поне до края на първия полусезон, а може би и до края на сезона. Другите юноши бяха М. Хименез, Мартин Тошев и Павел Виданов. Те все още не са готови дори и за такива контроли, но определено възлагам надежди на Мартин. Головете вкараха: 2 - Неи (все още е твърда резерва), 1 - Велизар, 1 - Далла Валле. За Странджа вкара Станислав Георгиев.
Имам един проблем. На Ааритало постоянно морала му е на verry poor. Кажете може ли да се оправи някакси.
Иначе при мен се изигра и втория мач с Атлетико. След загубата с 4-0 в първия мач, казах на момчетата да се отпуснат и мача бе равностоен, като дори нацелих две греди. В крайна сметка мадричани ме биха с 1-0. Те имат невероятно силен състав, особено Агуеро. Моят фаворит за спечелванеот на купата на УЕФА са.
В първенстовото победих малко трудно с 1-2 Пирин с два гола на Велизар.
Сега има почивка заради еврокфалификации и се уредих една контрола със Странджа, хем и малко да се вдигна морала на играчите (останалите в отбора). Повиках 4-ма юноши, защото имах около 10-15 играча които играят с националните си отбори и всъщност от титулярите в мача играха само Велизар, Тодор Янчев, Валетин Илиев и Данчо Тодоров. Победих с 4-1. Добро впечатление ми направи Далла Валле. Игра много добре, но мисля да го оставя при юношите поне до края на първия полусезон, а може би и до края на сезона. Другите юноши бяха М. Хименез, Мартин Тошев и Павел Виданов. Те все още не са готови дори и за такива контроли, но определено възлагам надежди на Мартин. Головете вкараха: 2 - Неи (все още е твърда резерва), 1 - Велизар, 1 - Далла Валле. За Странджа вкара Станислав Георгиев.
Имам един проблем. На Ааритало постоянно морала му е на verry poor. Кажете може ли да се оправи някакси.
-
Уникално лесна група в ШЛ и нов рекорден трансфер
Щурм бяха отстранени в третия предварителен кръг, а Антон Соснин пое към Сошо.
Мдам... почвам.
Щурм Грац - ЦСКА София 2:2 (Соснин, Бранимир)
Те ме изравниха в 90'-тата минута , но мисля, че нямах проблеми.
ЦСКА София - Щурм Грац 1:1 (Вайналдум)
Смачках ги! Имах 29 удара (18 от които към вратата) и не можах да им лепна 5-ца поне. Вкараха ми случайно.
Ето я и групата. Уникално лесна.
1. Тотнъм - Еврошампиона. Може би един от най-силните отбори в Европа в момента. До сега имам 2 контроли с тях. (1:6 и 2:3 победи за тях)
2. АЗе Алкмаар - Най-лесния 2-ри в групата.
3. ЦСКА София - 1/4 финалист от сезон 2008/09.
4. Фейле (Дания) - (rofl) Дали нема да ги смачкам.
Еми така, ако не се класирам ще бъде позорно..
Продадох Антон Соснин (19 год., АМ) на Sochaux за 5 милиона + 45% от следващ трансфер. Много съм доволен.
Щурм бяха отстранени в третия предварителен кръг, а Антон Соснин пое към Сошо.
Мдам... почвам.
Щурм Грац - ЦСКА София 2:2 (Соснин, Бранимир)
Те ме изравниха в 90'-тата минута , но мисля, че нямах проблеми.
ЦСКА София - Щурм Грац 1:1 (Вайналдум)
Смачках ги! Имах 29 удара (18 от които към вратата) и не можах да им лепна 5-ца поне. Вкараха ми случайно.
Ето я и групата. Уникално лесна.
1. Тотнъм - Еврошампиона. Може би един от най-силните отбори в Европа в момента. До сега имам 2 контроли с тях. (1:6 и 2:3 победи за тях)
2. АЗе Алкмаар - Най-лесния 2-ри в групата.
3. ЦСКА София - 1/4 финалист от сезон 2008/09.
4. Фейле (Дания) - (rofl) Дали нема да ги смачкам.
Еми така, ако не се класирам ще бъде позорно..
Продадох Антон Соснин (19 год., АМ) на Sochaux за 5 милиона + 45% от следващ трансфер. Много съм доволен.
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
-
Много евтино си пуснал Соснин, за играч като него аз искам минимум 15 млн, ако съм във финансова криза около 7-8
-
- Обратна връзка:
-
Eмиииииииииии, той въобще не се представяше добре... а и струваше 500 K... купих го за 1 000 000 + 1 000 000 и го продадох за чиста 5-ца + 45%.НиКи написа:Много евтино си пуснал Соснин, за играч като него аз искам минимум 15 млн, ако съм във финансова криза около 7-8
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
-
Класирах се за 1/8 финалите на ШЛ
ЦСКА - Базел 0:1(0:1 Маргаираз 67')
играч на мача: Шавиер Маргаираз
много злощастен мач, с една от малкото си атаки швейцарците вкараха по гол и още повече се затвориха.
Олимпиакос - ЦСКА 0:1(Пападопулос изгонен 37'; 0:1 Хаген - дузпа 38')
играч на мача: Трулс Хаген
ЦСКА - ПСВ 3:0(1:0 Костадинов 25'; 2:0 Квист 82'; 3:0 Обертан 90')
ПСВ - ЦСКА 2:1(1:0 Лазович 20'; 1:1 Квист 34'; 2:1 Гуилхерме 43')
играч на мача: Матьо Горгелин
Базел - ЦСКА 1:3(0:1 Колесник 9'; 1:1 Каикедо 14'; 1:2 Квист 38'; 1:3 Квист 43')
играч на мача: Ласе Квист
Върнах си за злощастната загуба в София.
ЦСКА - Олимпиакос 0:0
играч на мача: Силвио Прото
Крайно класиране:
1. ПСВ - 15 т.
2. ЦСКА - 10 т.
3. Базел - 6 т.
4. Олимпиакос - 4 т.
За кой ли път отново съм втори. Поне тази година не се мъчех с еврогранд в групата.
много злощастен мач, с една от малкото си атаки швейцарците вкараха по гол и още повече се затвориха.
Базел - ЦСКА 1:3(0:1 Колесник 9'; 1:1 Каикедо 14'; 1:2 Квист 38'; 1:3 Квист 43')
Крайно класиране:
1. ПСВ - 15 т.
2. ЦСКА - 10 т.
3. Базел - 6 т.
4. Олимпиакос - 4 т.
За кой ли път отново съм втори. Поне тази година не се мъчех с еврогранд в групата.
-
ЗАЩООО НЕ Е ИСТИНАА ??? Иначе Ники,поздравления и със кой играеш на 1/8 финалите на Шампионската Лига ?НиКи написа:Класирах се за 1/8 финалите на ШЛ
Крайно класиране:
1. ПСВ - 15 т.
2. ЦСКА - 10 т.
3. Базел - 6 т.
4. Олимпиакос - 4 т.
И така. Първият ми сезон с Локомотив Пловдив завърши повече от успешно. Аз лично съм много, много доволен.
Ето го и крайното класиране:
п.п.Левски достигна 1/4 финал в УЕФА, но отпадна от Лацио.
В купата на страната също имах голям късмет и успях да я спечеля като надделях над: Янтра (4:0), ЦСКА (4:2), Локо Сф (2:1), Берое (3:2) и на финала победа над Левски с 1:0.
Ето и шот от представянето на футболистите в "А" група:
Трансферите за сезона:
Нови:
Георги Стефанов - Литекс
Траян Дянков - Черноморец
Иван Иванов - ЦСКА
Илко Пиргов - ЦСКА (присъединява се в отбора през лятото на 2008-ма)
Сеад Банда - Цървена Звезда (ще пристигне чак зимата на 2009-та)
Георги Божилов - Черноморец
Александър Бранеков - ЦСКА
Дусан Дунджич - св.трансфер (Напредак)
Напуснали и продадени:
Владислав Златинов - Пирин Бл
Илами Халими - Бензания (Сърбия)
Мартин Сечков - Нафтекс
Цветелин Радев - Поморие
Игнат Дишлиев - Локо (Ст.З.)
Николай Дончев - Пирин (Г.Д.)
Христо Маргаритов - Свиленград
Гюрсел Вели - Свиленград
Бърнард Хейган - Черноморец
Радослав Анев - Черноморец
Продължавам пълен напред! Явно имам късмет в тая игра.
Ето го и крайното класиране:
п.п.Левски достигна 1/4 финал в УЕФА, но отпадна от Лацио.
В купата на страната също имах голям късмет и успях да я спечеля като надделях над: Янтра (4:0), ЦСКА (4:2), Локо Сф (2:1), Берое (3:2) и на финала победа над Левски с 1:0.
Ето и шот от представянето на футболистите в "А" група:
Трансферите за сезона:
Нови:
Георги Стефанов - Литекс
Траян Дянков - Черноморец
Иван Иванов - ЦСКА
Илко Пиргов - ЦСКА (присъединява се в отбора през лятото на 2008-ма)
Сеад Банда - Цървена Звезда (ще пристигне чак зимата на 2009-та)
Георги Божилов - Черноморец
Александър Бранеков - ЦСКА
Дусан Дунджич - св.трансфер (Напредак)
Напуснали и продадени:
Владислав Златинов - Пирин Бл
Илами Халими - Бензания (Сърбия)
Мартин Сечков - Нафтекс
Цветелин Радев - Поморие
Игнат Дишлиев - Локо (Ст.З.)
Николай Дончев - Пирин (Г.Д.)
Христо Маргаритов - Свиленград
Гюрсел Вели - Свиленград
Бърнард Хейган - Черноморец
Радослав Анев - Черноморец
Продължавам пълен напред! Явно имам късмет в тая игра.
-
Шок и ужас, ЦСКА среща настоящия носител на трофея и отбора който отстрани червените на полуфинал миналата година - Манчестър Юнайтед.Иначе Ники,поздравления и със кой играеш на 1/8 финалите на Шампионската Лига ?
При мен ЦСКА изпаднаха в Б група дееба ,а аз водя Славия по късно може да напиша за мойта кариера като треньор за 3 години провалих 2 отбора но сега със Славия вървя добре
-
- Обратна връзка:
-
Аз приключих зимната подготовка, мина и първия мач с Ман Юнайтед. Имах лагер в Португалия:
Боависта - ЦСКА 2:4
Пасош Ф. - ЦСКА 0:1
Брага - ЦСКА 2:4
Витория Сетубал - ЦСКА 1:2
За съжаление дадох две жертви по време на подготовката - Сирил Понс и Габриел Обертан, който като по чудо се възстанови напълно точно преди мача с "червените дяволи". Заради страх от контузии в мача с Витория пуснах резервите, но и те се справиха добре. Хубава част от подготовката бе че в тези мачове блесна отново гения на 19 годишния юноща на клуба Веселин Кънев За мен той е моя Боян Кркич Новите попълнения от зимната пауза сa Per Ciljan Skjelbred и един мексиканец - реген. Със Скйелбред се договорих в 23:45 на последния ден от летния трансферен прозорец, но ми изписа че ше пристигне на 15 Януари - когато се отваря зимния трансферен. Така дойде и мача с Ман Юнайтед:
ЦСКА - Манчестър Юнайтед 0:0
Играх с трима опорни халфа и само един нападател с надеждата да ги надиграя, понеже имам три много класни централни халфа - Скйелбред, Бизеул и Колесник. Но, не успях да ги надиграя и само невероятните намеси на Горгелин на вратата ме спасиха от загубата. На реванша в Англия най вероятно ще се затвора, просто Ман Юнайтед са много класен отбор и не мога да ги надиграя.
Боависта - ЦСКА 2:4
Пасош Ф. - ЦСКА 0:1
Брага - ЦСКА 2:4
Витория Сетубал - ЦСКА 1:2
За съжаление дадох две жертви по време на подготовката - Сирил Понс и Габриел Обертан, който като по чудо се възстанови напълно точно преди мача с "червените дяволи". Заради страх от контузии в мача с Витория пуснах резервите, но и те се справиха добре. Хубава част от подготовката бе че в тези мачове блесна отново гения на 19 годишния юноща на клуба Веселин Кънев За мен той е моя Боян Кркич Новите попълнения от зимната пауза сa Per Ciljan Skjelbred и един мексиканец - реген. Със Скйелбред се договорих в 23:45 на последния ден от летния трансферен прозорец, но ми изписа че ше пристигне на 15 Януари - когато се отваря зимния трансферен. Така дойде и мача с Ман Юнайтед:
ЦСКА - Манчестър Юнайтед 0:0
Играх с трима опорни халфа и само един нападател с надеждата да ги надиграя, понеже имам три много класни централни халфа - Скйелбред, Бизеул и Колесник. Но, не успях да ги надиграя и само невероятните намеси на Горгелин на вратата ме спасиха от загубата. На реванша в Англия най вероятно ще се затвора, просто Ман Юнайтед са много класен отбор и не мога да ги надиграя.