JOROTONEV написа:пускайте пат4а че се изнервям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

JOROTONEV написа:пускайте пат4а че се изнервям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А хората не могат ли да проявят разбиране? Трябва ли да правим това? Те не могат ли просто да не питат?aantonov1 написа:Весела Коледа на всички и поздравления на БФЛ team за добрата работа... Исках само да кажа само на тези които правят пача да не се изнервят като ги питат кога излиза пача защото те сами са си виновни за тези обърквания. Ако бяхте казали една дата примерно 1ви януари и го напишете на сайта и на форума с големи букви дори и да знаете че може да свършите по-рано, хората нямаше да питат 'кога ще излезе' всеки ден.
еми част от хората които очакват този пач са деца в по-ранна фаза на развитиеkyynadd написа:А хората не могат ли да проявят разбиране? Трябва ли да правим това? Те не могат ли просто да не питат?aantonov1 написа:Весела Коледа на всички и поздравления на БФЛ team за добрата работа... Исках само да кажа само на тези които правят пача да не се изнервят като ги питат кога излиза пача защото те сами са си виновни за тези обърквания. Ако бяхте казали една дата примерно 1ви януари и го напишете на сайта и на форума с големи букви дори и да знаете че може да свършите по-рано, хората нямаше да питат 'кога ще излезе' всеки ден.
А колко ли човека работЪт по обучението ти по Български език???Bg_Fen написа:Колко човека работът по пача за ФИФА 08 ?
Еми майче не са много.Bg_Fen написа:Колко човека работът по пача за ФИФА 08 ?
Май липсватА колко ли човека работЪт по обучението ти по Български език???
На всеки се случва да сгреши !!! А ти понеже си един мунио гледаш веднага да се заяждаш ! Е такива пиклювци като тебе ги мразим най-много !Nicky написа:А колко ли човека работЪт по обучението ти по Български език???Bg_Fen написа:Колко човека работът по пача за ФИФА 08 ?
добре шефе! Само да се разберем - парите преди или след патча ще ги давашJOROTONEV написа:пускайте пат4а че се изнервям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пачът още не е излязъл - пълната версия ще еchentri написа:tova ne e pulnata versia nali sazalyavam za latineca no barzam da hoda navun
Ама не можеш да заревешJOROTONEV написа:пускайте пат4а че се изнервям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оведоми ги деESKROPPA написа:ОТНОВО ИЗЛАГАХТЕ УЖ ПАТЧА ЩЯЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ВЪВ ДЕНЯ NA PREVIEWTO НИЩО ПОДОБНО ОТНОВО ИЗЛАГАХТЕ НО КАРАИ СИГУРНО ТАЯ ГОДИНА НЯМА ДА ИЗЛЕЗНЕ НИКВО РАЗБИРАНЕ НЯМА ДА ПРОЯВЯ ПРОСТО САМО ЛЪЖЕТЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ КАРАИ ДРУГАТА ГОДИНА АЗ ЗНАМ ЧЕ ТОГАВА ШЕ ИЗЛЕЗЕ АМА УШ ЩЯЛО ДА Е В ДЕНЯ НА PREVIEWTO И АКО МИ ИЗТРИЕТЕ ПОСТА ЩЕ УВЕДОМЯ ОГРАНИТЕ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СЯ СИГУРНО ШЕ КАЖЕТЕ АКО ИСКАШ АРМЕНСКИЯ ПОП ОВЕДОМИ НО ВЕЧЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ И СЪМ ПЕЧЕЛИЛ ЗАЩОТО ВИНАГИ ПОТРЕИТЕЛЯТ Е ПРАВ А НЕ МОДЕРАТОРА ИЛИ АДМИНА АЗ СЪМ КЛИЕНТА ТАКА ЧЕ КЛИЕНТА ВИНАГИ ИМА ПРАВО
аз на ваше място бих внимавал , тоя изглежда опасенklamer4o написа:оведоми ги деESKROPPA написа:ОТНОВО ИЗЛАГАХТЕ УЖ ПАТЧА ЩЯЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ВЪВ ДЕНЯ NA PREVIEWTO НИЩО ПОДОБНО ОТНОВО ИЗЛАГАХТЕ НО КАРАИ СИГУРНО ТАЯ ГОДИНА НЯМА ДА ИЗЛЕЗНЕ НИКВО РАЗБИРАНЕ НЯМА ДА ПРОЯВЯ ПРОСТО САМО ЛЪЖЕТЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ КАРАИ ДРУГАТА ГОДИНА АЗ ЗНАМ ЧЕ ТОГАВА ШЕ ИЗЛЕЗЕ АМА УШ ЩЯЛО ДА Е В ДЕНЯ НА PREVIEWTO И АКО МИ ИЗТРИЕТЕ ПОСТА ЩЕ УВЕДОМЯ ОГРАНИТЕ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СЯ СИГУРНО ШЕ КАЖЕТЕ АКО ИСКАШ АРМЕНСКИЯ ПОП ОВЕДОМИ НО ВЕЧЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ И СЪМ ПЕЧЕЛИЛ ЗАЩОТО ВИНАГИ ПОТРЕИТЕЛЯТ Е ПРАВ А НЕ МОДЕРАТОРА ИЛИ АДМИНА АЗ СЪМ КЛИЕНТА ТАКА ЧЕ КЛИЕНТА ВИНАГИ ИМА ПРАВОМОля ти се
А патч през крив макарон да видиш искаш ли? Не стига че го правим за ВАС без да печелим НИЩО. Да го таковам в народа, ей! Поста ти заминава. Искам да видя комисията за блаблабла кво ще каже по въпроса и дали има време за твоите простотии
Който не му се чака - няма да играе. Тва е
Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!"ESKROPPA написа:ДА ВЕЧЕ ГИ ОВЕДОМИХ ИМ ПИСАХ МЕИЛ СЯ ШЕ ВИДИШ КОМИСИЯТА А ВАШИЯ ПАТЧ СПА СЪС МИСЪЛТА ЗА НЕГО АМА ТИ КААМ ФАЛШИВАТА ФИФА 08 Я ПУСНАХ 1 ПАТ И Я СПРЯХ ЗАЩОТО Е С ОТВРАТИТЕЛНА ГРАФИКА А ВИЕ КАКТО ВИНАГИ ИЗЛАГАХТЕ АМА КАРАИ ЗАКВОТО КАЗВАМ ИСТИНАТА ЗАТВА ТРИЕТЕ ПОСТОВЕТЕ МИ