В такъв случай требе да пише до Дядо Му Коледа и неговата комисия ....aantonov1 написа:аз на ваше място бих внимавал , тоя изглежда опасенklamer4o написа:оведоми ги де МОля ти се А патч през крив макарон да видиш искаш ли? Не стига че го правим за ВАС без да печелим НИЩО. Да го таковам в народа, ей! Поста ти заминава. Искам да видя комисията за блаблабла кво ще каже по въпроса и дали има време за твоите простотии Който не му се чака - няма да играе. Тва еESKROPPA написа:ОТНОВО ИЗЛАГАХТЕ УЖ ПАТЧА ЩЯЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ВЪВ ДЕНЯ NA PREVIEWTO НИЩО ПОДОБНО ОТНОВО ИЗЛАГАХТЕ НО КАРАИ СИГУРНО ТАЯ ГОДИНА НЯМА ДА ИЗЛЕЗНЕ НИКВО РАЗБИРАНЕ НЯМА ДА ПРОЯВЯ ПРОСТО САМО ЛЪЖЕТЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ КАРАИ ДРУГАТА ГОДИНА АЗ ЗНАМ ЧЕ ТОГАВА ШЕ ИЗЛЕЗЕ АМА УШ ЩЯЛО ДА Е В ДЕНЯ НА PREVIEWTO И АКО МИ ИЗТРИЕТЕ ПОСТА ЩЕ УВЕДОМЯ ОГРАНИТЕ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СЯ СИГУРНО ШЕ КАЖЕТЕ АКО ИСКАШ АРМЕНСКИЯ ПОП ОВЕДОМИ НО ВЕЧЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ И СЪМ ПЕЧЕЛИЛ ЗАЩОТО ВИНАГИ ПОТРЕИТЕЛЯТ Е ПРАВ А НЕ МОДЕРАТОРА ИЛИ АДМИНА АЗ СЪМ КЛИЕНТА ТАКА ЧЕ КЛИЕНТА ВИНАГИ ИМА ПРАВО
може да ви осъди че не му подарявате коледния подарък на време
BFL FIFA 08 - Official PREVIEW
Re: BFL FIFA 08 - Official PREVIEW
-
- Обратна връзка:
съдейки по невероятния ти усет за поставяне на препинателни знаци, се очудвам как вьобще знаеш какво е e-mailESKROPPA написа:ДА ВЕЧЕ ГИ ОВЕДОМИХ ИМ ПИСАХ МЕИЛ СЯ ШЕ ВИДИШ КОМИСИЯТА А ВАШИЯ ПАТЧ СПА СЪС МИСЪЛТА ЗА НЕГО АМА ТИ КААМ ФАЛШИВАТА ФИФА 08 Я ПУСНАХ 1 ПАТ И Я СПРЯХ ЗАЩОТО Е С ОТВРАТИТЕЛНА ГРАФИКА А ВИЕ КАКТО ВИНАГИ ИЗЛАГАХТЕ АМА КАРАИ ЗАКВОТО КАЗВАМ ИСТИНАТА ЗАТВА ТРИЕТЕ ПОСТОВЕТЕ МИ
ESKROPPA написа:ДА ВЕЧЕ ГИ ОВЕДОМИХ ИМ ПИСАХ МЕИЛ СЯ ШЕ ВИДИШ КОМИСИЯТА А ВАШИЯ ПАТЧ СПА СЪС МИСЪЛТА ЗА НЕГО АМА ТИ КААМ ФАЛШИВАТА ФИФА 08 Я ПУСНАХ 1 ПАТ И Я СПРЯХ ЗАЩОТО Е С ОТВРАТИТЕЛНА ГРАФИКА А ВИЕ КАКТО ВИНАГИ ИЗЛАГАХТЕ АМА КАРАИ ЗАКВОТО КАЗВАМ ИСТИНАТА ЗАТВА ТРИЕТЕ ПОСТОВЕТЕ МИ
пич тъжно е живота ти да минава и да се върти около излизането на един пач и да говориш че ще осведомяваш някой е смешно при положение че продукта е безплатен на колко си годинки иначе?
-
- Обратна връзка:
ХахАхАХХАХАхАхАХАХ Още има хора дет вярват че ще излезе истинската ФИФА 08 всички играем фалшиваLevski_forever написа:Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!"ESKROPPA написа:ДА ВЕЧЕ ГИ ОВЕДОМИХ ИМ ПИСАХ МЕИЛ СЯ ШЕ ВИДИШ КОМИСИЯТА А ВАШИЯ ПАТЧ СПА СЪС МИСЪЛТА ЗА НЕГО АМА ТИ КААМ ФАЛШИВАТА ФИФА 08 Я ПУСНАХ 1 ПАТ И Я СПРЯХ ЗАЩОТО Е С ОТВРАТИТЕЛНА ГРАФИКА А ВИЕ КАКТО ВИНАГИ ИЗЛАГАХТЕ АМА КАРАИ ЗАКВОТО КАЗВАМ ИСТИНАТА ЗАТВА ТРИЕТЕ ПОСТОВЕТЕ МИ
-
- BFL Team™
Някой хора живеят, защото е незаконно да ги убия...
ESKROPPA написа:А ВАШИЯ ПАТЧ СПА СЪС МИСЪЛТА ЗА НЕГО
pls pls pls pls не го банвайте за да пише още че ми е много яко
плс плс ше ми викаш като те хвана и ти разбия носа и ше се молиш е така плс плс ясно ли ти е пишлеменце дребно
-
- BFL Team™
Братле, кажи от кой град си, па да видим, може и да уцелиш джакпота и някой от екипа да е от там .
-
- Обратна връзка:
Внимавайте, че тоя ще се развихри и жална ни майка тuка на сичките!ESKROPPA написа:плс плс ше ми викаш като те хвана и ти разбия носа и ше се молиш е така плс плс ясно ли ти е пишлеменце дребно
Разходка!ESKROPPA написа:плс плс ше ми викаш като те хвана и ти разбия носа и ше се молиш е така плс плс ясно ли ти е пишлеменце дребно
ESKROPPA написа:плс плс ше ми викаш като те хвана и ти разбия носа и ше се молиш е така плс плс ясно ли ти е пишлеменце дребно
не ставай лош, ще излезе пача и ще си играеш и ще има за кво да живееш докато излезе фифа 09, споко
пуснете патча иначе ше се самоубия
склонен съм да вярвамESKROPPA написа:пуснете патча иначе ше се самоубия
Мислиш ли че на някой му пука, освен на бащите ти ?ESKROPPA написа:пуснете патча иначе ше се самоубия
-
- BFL Team™
Няма.ESKROPPA написа:пуснете патча иначе ше се самоубия
на тебе на твоите травестити родители ше им запука като левски смачка черно море ама же кажа на бардон да те намери и да те доведе щото аз съм н.димитров и ше си платитеandyto написа:Мислиш ли че на някой му пука, освен на бащите ти ?ESKROPPA написа:пуснете патча иначе ше се самоубия
Да.Вярвам ти.А пък аз съм Фернандо Торес.на тебе на твоите травестити родители ше им запука като левски смачка черно море ама же кажа на бардон да те намери и да те доведе щото аз съм н.димитров и ше си платите
Последно промяна от torres_9 на 25 Дек 2007 23:21, променено общо 1 път.
Аве смешник що не си легнеш да поспиш малко. Кат се събудиш пача може и да е излязалESKROPPA написа:на тебе на твоите травестити родители ше им запука като левски смачка черно море ама же кажа на бардон да те намери и да те доведе щото аз съм н.димитров и ше си платитеandyto написа:Мислиш ли че на някой му пука, освен на бащите ти ?ESKROPPA написа:пуснете патча иначе ше се самоубия
p.s: ахахха как беше в лондон ?
щот се регистрира еи ся нали аз съм кака тогава
Кой каза Бардон?!torres_9 написа:Да.Вярвам ти.А пък аз съм Фернандо Торес.на тебе на твоите травестити родители ше им запука като левски смачка черно море ама же кажа на бардон да те намери и да те доведе щото аз съм н.димитров и ше си платите