Екипи на "Б' група на "анонимен"
Здравейте
Това са моите екипи на "Б" група. Моля коментирайте. Приемам критики Ако искате да направя даден екип ми пишете ЛС
Белите орли:
Home / Away
Черноморец Бс/Сф
Home / Away
Дунав
Home
Етър 1924
Home / Away
Хасково
Home / Away
Хебър
Home / Away
Калиакра
Away
Монтана
Home / Away
Нафтекс
Home / Away
Шумен
Home / Away
Сливен
Home / Away
Спартак Плевен
Home / Away
Спартак Пловдив
Home / Away
Това са моите екипи на "Б" група. Моля коментирайте. Приемам критики Ако искате да направя даден екип ми пишете ЛС
Белите орли:
Home / Away
Черноморец Бс/Сф
Home / Away
Дунав
Home
Етър 1924
Home / Away
Хасково
Home / Away
Хебър
Home / Away
Калиакра
Away
Монтана
Home / Away
Нафтекс
Home / Away
Шумен
Home / Away
Сливен
Home / Away
Спартак Плевен
Home / Away
Спартак Пловдив
Home / Away
-
Re: Екипи на "Б' група на "анонимен"
Имам чувството че това са екипи за FIFA . Аз съм доста запознат с едитването на PES и това въобще не ми приличат на екипи за PES . Объркал си раздела . Но по темата , екипите си ги бива доста
Опаа Сори, ще помоля, ако админ види темата, да я преместиnapster написа:Имам чувството че това са екипи за FIFA . Аз съм доста запознат с едитването на PES и това въобще не ми приличат на екипи за PES . Объркал си раздела . Но по темата , екипите си ги бива доста
-
- BFL Team™
Имаш потенциал, но определено има върху какво още да работиш! И от кога по дяволите Болярка стана спонсор на ПФК Калиакра.... на фанелките на калиакра пише
ОБЩИНА
КАВАРНА
и зад 2-те думи логото на Калиакра само, че с Opacity около 40.
ОБЩИНА
КАВАРНА
и зад 2-те думи логото на Калиакра само, че с Opacity около 40.
Доста добри екипи като за началои БРАВО !
Живко, повярвай ми, бил съм на мач на калиакра този сезон и резервния им екип бе със логото на Болярка. Не споря за хоум екипа им, но както виждаш, още не съм го почвал. Иначе само на 1 екип не съм махал фона (сливен) и това е, защото така си е по начало. (или поне според сайта на едното момче от вашия тийм)
-
- BFL Team™
На домакинството ни срещу Каварна бяха със домакинския екип и спонсора на фланелката беше Община Каварна, отделно бях гледал на запис мача Дунав Русе-Калиакра и в Русе играха с резервния екип, който беше със същия спонсор. Освем да са сложили "Болярка" като спонсор към края на сезона...lampard90 написа:Живко, повярвай ми, бил съм на мач на калиакра този сезон и резервния им екип бе със логото на Болярка. Не споря за хоум екипа им, но както виждаш, още не съм го почвал. Иначе само на 1 екип не съм махал фона (сливен) и това е, защото така си е по начало. (или поне според сайта на едното момче от вашия тийм)
п.п.-да не си от Каварна?
бате мене яко ме кефат екипите ти !
Браво братле, добре си се постарал . Като вида екипа на Спартак Пловдив ми идва да те разцелувам .
Не, но и аз гледах Дунав - Калиакра (сети се тогава от къде съм ) и си бяха със спонсора Болярка.ZhivkoBGR написа:На домакинството ни срещу Каварна бяха със домакинския екип и спонсора на фланелката беше Община Каварна, отделно бях гледал на запис мача Дунав Русе-Калиакра и в Русе играха с резервния екип, който беше със същия спонсор. Освем да са сложили "Болярка" като спонсор към края на сезона...lampard90 написа:Живко, повярвай ми, бил съм на мач на калиакра този сезон и резервния им екип бе със логото на Болярка. Не споря за хоум екипа им, но както виждаш, още не съм го почвал. Иначе само на 1 екип не съм махал фона (сливен) и това е, защото така си е по начало. (или поне според сайта на едното момче от вашия тийм)
п.п.-да не си от Каварна?
-
- Обратна връзка:
Добри екипи като за начало!
Не мога да кажа ,че тези екипи са ужасни ,но не мога да кажа и че са перфектни...Има още доста да учиш ...но като за начало е добре. Една препоръка-оправяй качеството на лентите. Също е добре да правиш два слоя цвят например ако единия е multiply другия ще е linear burn. Като цяло горе-долу биват ,но имаш още доста да работиш в/у техниката на изрисуване на всеки един елемент от екипа ,защото нестава само с copy и paste от някой чужд екип или пък от реалния ... браво все пак за труда и продължавай да се занимаваш с това
-
- Обратна връзка:
Според мен след време може да бъде добър помощник на Очко и всички други от екипа, които се занимават с екипите.Levski_forever написа:Не мога да кажа ,че тези екипи са ужасни ,но не мога да кажа и че са перфектни...Има още доста да учиш ...но като за начало е добре. Една препоръка-оправяй качеството на лентите. Също е добре да правиш два слоя цвят например ако единия е multiply другия ще е linear burn. Като цяло горе-долу биват ,но имаш още доста да работиш в/у техниката на изрисуване на всеки един елемент от екипа ,защото нестава само с copy и paste от някой чужд екип или пък от реалния ... браво все пак за труда и продължавай да се занимаваш с това
Хай! Искам да попитам автора 2 неща.
1. защо пише "анонимен" на топик заглавието и
2. сигурен ли си, че екипите са твои
Ще помоля БФЛ да не ме банват предварително
offtopic: САМО МАРИЦАswan_3 написа:Браво братле, добре си се постарал . Като вида екипа на Спартак Пловдив ми идва да те разцелувам .
klamer4o написа:Хай! Искам да попитам автора 2 неща.
Ще бъда така любезен да ти отговоря. Екипите съм ги правил АЗ, а пише 'анонимен' за да видят после юзърите кой е НЕщо друго?
Пс. ти не беше ли от БОП?!?
-
ха ха абе пич ти от къде ги намеи тия екипи на мене са ми много познати от някъде особенно на Дунав,Хасково, а също на Монтана, а един въпрос на Спартак Плевен откъде намери белия екип
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
с коя програма ги правите Levski_forever ? и с копи пеист не стават ли пореалниLevski_forever написа:Не мога да кажа ,че тези екипи са ужасни ,но не мога да кажа и че са перфектни...Има още доста да учиш ...но като за начало е добре. Една препоръка-оправяй качеството на лентите. Също е добре да правиш два слоя цвят например ако единия е multiply другия ще е linear burn. Като цяло горе-долу биват ,но имаш още доста да работиш в/у техниката на изрисуване на всеки един елемент от екипа ,защото нестава само с copy и paste от някой чужд екип или пък от реалния ... браво все пак за труда и продължавай да се занимаваш с това
Без коментар....правим ги с paint ..шегувам се....правим ги с photoshop ест а под copy и paste явно не си ме разбрал имах впредвид че не се правят екипи като се взимат елементи от други екипи ,правени от други кит мейкъриvfbstuttgart написа:с коя програма ги правите Levski_forever ? и с копи пеист не стават ли пореалниLevski_forever написа:Не мога да кажа ,че тези екипи са ужасни ,но не мога да кажа и че са перфектни...Има още доста да учиш ...но като за начало е добре. Една препоръка-оправяй качеството на лентите. Също е добре да правиш два слоя цвят например ако единия е multiply другия ще е linear burn. Като цяло горе-долу биват ,но имаш още доста да работиш в/у техниката на изрисуване на всеки един елемент от екипа ,защото нестава само с copy и paste от някой чужд екип или пък от реалния ... браво все пак за труда и продължавай да се занимаваш с това