1.

2.

3.

4.

Скоро ще направя и нашето знаме (на нашата групичка - Green Brats)
Еми аз точно това питах. как да го направя. Ае моля те обясни ми по побродно ако трябва на скайп: andyto_bsfcNicky написа:Направи знамето върху темплейт с функцията Dublicate (Multiply) Layer, защото да си личи че не са снимки, а знамена!
хаха ае гледай си рилския спортицт там и тихоRiLeCo написа:Абе ае стига бе еклер не ти ли стигат тия знамена!
Много добре изглеждатandyto написа:хаха ае гледай си рилския спортицт там и тихоandyto написа:RiLeCo написа:Абе ае стига бе еклер не ти ли стигат тия знамена!.
Иначе така по стаа а? :
П.П.: Тези знамена които са от винил с къв темплийт да ги прая ? Може направо да ги вкарате така, не намачкани или да ги направя като такива от плат?
Добре, ама аз тез които видях на снимката само едното от тях е истинско. Другите са измислен. НО ваша раобта, аз просто се опитвам да бъда полезен с нещоGogo_t написа:няма симсъл да ги паравиш имам си
СъгласенБФЛ_d1Av0lo написа:Браво знамената ми харесват!!Айде навярно БФЛ вече са във финална фаза,предлагам да ги оставим и да забравим за ден,два за пача...
На тебе къв ти е проблема ве?Не мога само да разбера правят пачовете само заради нас феновене а тези тука дошли да им нареждат какво да правят!pfcce написа:или най вероятно пача ще излезне пак на същата дата която излезна миналата година и именно около 4 яноари
Абе ти нещо на тая планета ли си?!Пича съвсем в рамките на добрия тон предполага кога ще излезе пача,а не обижда никой,не нарежда на никой,от поста му не виждам никакво нахалство или това е за всички дето пишем тук без тебе?!Даже сме и комплексари,я кажи от какво имаме фобия/комплекс?Galen написа:На тебе къв ти е проблема ве?Не мога само да разбера правят пачовете само заради нас феновене а тези тука дошли да им нареждат какво да правят!pfcce написа:или най вероятно пача ще излезне пак на същата дата която излезна миналата година и именно около 4 яноариАми такива сме си повече българи нахални,долни и мислят само за себе си.
Имайте малко търпение ве ше ва еба всичките тука вече напират.
Комплексари!!!
Съгласен съм че държи добър тон но не му ли виждаш изречението!БФЛ_d1Av0lo написа:Абе ти нещо на тая планета ли си?!Пича съвсем в рамките на добрия тон предполага кога ще излезе пача,а не обижда никой,не нарежда на никой,от поста му не виждам никакво нахалство или това е за всички дето пишем тук без тебе?!Даже сме и комплексари,я кажи от какво имаме фобия/комплекс?Galen написа:На тебе къв ти е проблема ве?Не мога само да разбера правят пачовете само заради нас феновене а тези тука дошли да им нареждат какво да правят!pfcce написа:или най вероятно пача ще излезне пак на същата дата която излезна миналата година и именно около 4 яноариАми такива сме си повече българи нахални,долни и мислят само за себе си.
Имайте малко търпение ве ше ва еба всичките тука вече напират.
Комплексари!!!
Какво да се окротя.Вместо да обсъждаме за пача на кой какво му се срува ще бъде ли хубав,кой какво мисли за пача ние се занимаваме само с дата на излизане.Според вас това не е ли нахалство.Никой не съм искал да обиждам но просто се изнервих адски много като написа "сигурно пак ще излезе на 4 януари"да аве пич окроти се векво сме направили само смятаме кога