bFL FIFA 08-шотове и видео .

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
andyto

Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .

Мнение от andyto »

Ае пичове, направих няколко знаменца (истински), само че само като картинка, а не готови за импортване в играта. Ако ми кажете как да ги направя такиа както трябва (намачкани там както трябва) ще е добре. Ето как станаха:

1.Изображение - това го дигаме ние, смисъл:
Изображение

2. Изображение |
3.Изображение | ТЕЗИ СТОЯТ НА ОГРАДАТА
4.Изображение |

Скоро ще направя и нашето знаме (на нашата групичка - Green Brats)
Nicky

Мнение от Nicky »

Направи знамето върху темплейт с функцията Dublicate (Multiply) Layer, защото да си личи че не са снимки, а знамена!
andyto

Мнение от andyto »

Nicky написа:Направи знамето върху темплейт с функцията Dublicate (Multiply) Layer, защото да си личи че не са снимки, а знамена!
Еми аз точно това питах. как да го направя. Ае моля те обясни ми по побродно ако трябва на скайп: andyto_bsfc
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Абе ае стига бе еклер не ти ли стигат тия знамена!

Още едно такова мнение и си out за известно време
wcwc
ИзображениеИзображение
andyto

Мнение от andyto »

RiLeCo написа:Абе ае стига бе еклер не ти ли стигат тия знамена!
хаха ае гледай си рилския спортицт там и тихо :D.
Иначе така по стаа а? :
Изображение
П.П.: Тези знамена които са от винил с къв темплийт да ги прая ?
Последно промяна от andyto на 26 Дек 2007 15:51, променено общо 1 път.
gagata_

Мнение от gagata_ »

Много е добре да ти кажа честно, но БФЛ са си свършили работата.
andyto

Мнение от andyto »

Изображение

Ето всички които направих
Последно промяна от andyto на 26 Дек 2007 16:20, променено общо 1 път.
Nicky

Мнение от Nicky »

andyto написа:
andyto написа:
RiLeCo написа:Абе ае стига бе еклер не ти ли стигат тия знамена!
хаха ае гледай си рилския спортицт там и тихо :D.
Иначе така по стаа а? :
Изображение
П.П.: Тези знамена които са от винил с къв темплийт да ги прая ? Може направо да ги вкарате така, не намачкани или да ги направя като такива от плат?
Много добре изглеждат :)
Иначе няма смисъл да използваш ненамчкан темплейт, защото стават много нереални ;)
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

няма симсъл да ги паравиш имам си :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
andyto

Мнение от andyto »

Gogo_t написа:няма симсъл да ги паравиш имам си :)
Добре, ама аз тез които видях на снимката само едното от тях е истинско. Другите са измислен. НО ваша раобта, аз просто се опитвам да бъда полезен с нещо ;) Ако ви трябват пишете ще ви ги пратя по мейл или скайп.
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

Браво знамената ми харесват!!Айде навярно БФЛ вече са във финална фаза,предлагам да ги оставим и да забравим за ден,два за пача... ;)
stynata

Мнение от stynata »

БФЛ_d1Av0lo написа:Браво знамената ми харесват!!Айде навярно БФЛ вече са във финална фаза,предлагам да ги оставим и да забравим за ден,два за пача... ;)
Съгласен ;)
Изображение
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

да пичове нека да ги оставим 1 2 дена мисля че след 1 2 дни пача ще е готов :) :) :) 8) 8) 8)
pfcce

Мнение от pfcce »

или най вероятно пача ще излезне пак на същата дата която излезна миналата година и именно около 4 яноари
Galen

Мнение от Galen »

pfcce написа:или най вероятно пача ще излезне пак на същата дата която излезна миналата година и именно около 4 яноари
На тебе къв ти е проблема ве?Не мога само да разбера правят пачовете само заради нас феновене а тези тука дошли да им нареждат какво да правят! ;( Ами такива сме си повече българи нахални,долни и мислят само за себе си. :| Имайте малко търпение ;)
Последно промяна от Galen на 26 Дек 2007 19:28, променено общо 2 пъти.
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

Galen написа:
pfcce написа:или най вероятно пача ще излезне пак на същата дата която излезна миналата година и именно около 4 яноари
На тебе къв ти е проблема ве?Не мога само да разбера правят пачовете само заради нас феновене а тези тука дошли да им нареждат какво да правят! ;( Ами такива сме си повече българи нахални,долни и мислят само за себе си. :| Имайте малко търпение ве ше ва еба всичките тука вече напират. :shake: Комплексари!!! :X
Абе ти нещо на тая планета ли си?!Пича съвсем в рамките на добрия тон предполага кога ще излезе пача,а не обижда никой,не нарежда на никой,от поста му не виждам никакво нахалство или това е за всички дето пишем тук без тебе?!Даже сме и комплексари,я кажи от какво имаме фобия/комплекс?
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

да аве пич окроти се ве :D кво сме направили само смятаме кога
Galen

Мнение от Galen »

БФЛ_d1Av0lo написа:
Galen написа:
На тебе къв ти е проблема ве?Не мога само да разбера правят пачовете само заради нас феновене а тези тука дошли да им нареждат какво да правят! ;( Ами такива сме си повече българи нахални,долни и мислят само за себе си. :| Имайте малко търпение ве ше ва еба всичките тука вече напират. :shake: Комплексари!!! :X
Абе ти нещо на тая планета ли си?!Пича съвсем в рамките на добрия тон предполага кога ще излезе пача,а не обижда никой,не нарежда на никой,от поста му не виждам никакво нахалство или това е за всички дето пишем тук без тебе?!Даже сме и комплексари,я кажи от какво имаме фобия/комплекс?
Съгласен съм че държи добър тон но не му ли виждаш изречението! ;) Тъй го казва сякаш "ари бе кога ще излезе този въпросен пач сигурно пак на 4 януари"Това според тебе не е ли същото пък и не е само той дето нахалства ;)
да аве пич окроти се ве :D кво сме направили само смятаме кога
Какво да се окротя.Вместо да обсъждаме за пача на кой какво му се срува ще бъде ли хубав,кой какво мисли за пача ние се занимаваме само с дата на излизане.Според вас това не е ли нахалство.Никой не съм искал да обиждам но просто се изнервих адски много като написа "сигурно пак ще излезе на 4 януари"
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

ми аз така мисля нека 1 2 дни да ги оставим щото се пак те за нас го правят и ваобщте не ми се вярва че ще го пуснат след нова година мисля че 1 2 дни и така
pfcce

Мнение от pfcce »

просто си най големия смешник бе пикльо !
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”