Чакам 10 юли с нетърпение,а 20 с още 5 пъти по-голямо.Levski_forever написа:На 10-ти Ви обещаваме много инфо и шотове от GFX...
20th July...GFX 07...
Re: 20th July...GFX 07...
-
Вилицата , много си смешен , просто отбелязвам , че преди да завършите един проект за ФИФА , почвате друг за ПЕС , и сега и двата отбора работят по нещо различно . И как реши че е критика , тъпа вилица такава и това с хикса се изтърка мн отдавна , като ще се заяждаш поне го прави със стил , а не с някакви изтъркани лафове . И сега да отговоря на kynnad : ако сте довършили gfx-a няма никаква причина , поради която да го пускате за даунлоуд след половин месец , нали така
Последно промяна от napster на 06 Юли 2007 20:04, променено общо 1 път.
@napster аре престани да убиждаш другите ,за да не получиш БАН , GFX 07 е готов ! И от къде подяволите си мислиш ,че работим по нещо другоnapster написа:Вилицата , много си смешен , просто отбелязвам , че преди да завършите един проект за ФИФА , почвате друг за ПЕС , и сега и двата отбора работят по нещо различно . И как реши че е критика , тъпа вилица такава
-
Погледни си подписаLevski_forever написа:@napster аре престани да убиждаш другите ,за да не получиш БАН , GFX 07 е готов ! И от къде подяволите си мислиш ,че работим по нещо другоnapster написа:Вилицата , много си смешен , просто отбелязвам , че преди да завършите един проект за ФИФА , почвате друг за ПЕС , и сега и двата отбора работят по нещо различно . И как реши че е критика , тъпа вилица такава
Това незначи ,че работим по некъв проект ...може да е банер на нещо ,което ме кефи ...napster написа:Погледни си подписаLevski_forever написа:@napster аре престани да убиждаш другите ,за да не получиш БАН , GFX 07 е готов ! И от къде подяволите си мислиш ,че работим по нещо другоnapster написа:Вилицата , много си смешен , просто отбелязвам , че преди да завършите един проект за ФИФА , почвате друг за ПЕС , и сега и двата отбора работят по нещо различно . И как реши че е критика , тъпа вилица такава
-
На новия пач на БОП-аLevski_forever написа: ...може да е банер на нещо ,което ме кефи ...
Ъ , кои са тия ве ? Те не умреха лиnapster написа:На новия пач на БОП-аLevski_forever написа: ...може да е банер на нещо ,което ме кефи ...
-
Naycho_Naychev написа:Да аз убих Дивака, а другите умреха от смях
-
- Обратна връзка:
Сега сериозно.
Напстър, проектът GFX е във финалната си фаза. Не обещаваме нищо феноменално или невиждано, а просто сме решили да си оставим време за тестове на продукта, за да няма неприятни изненади. Вече си патихме от такова прибързано пускане на продукт и знаем какво да правим.
А банерът "Bulgarian Master League" може и да е за фирма за сладоледи, кой знае?
Напстър, проектът GFX е във финалната си фаза. Не обещаваме нищо феноменално или невиждано, а просто сме решили да си оставим време за тестове на продукта, за да няма неприятни изненади. Вече си патихме от такова прибързано пускане на продукт и знаем какво да правим.
А банерът "Bulgarian Master League" може и да е за фирма за сладоледи, кой знае?
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Napster писна ми да ти 4ета тъпите коментари и усобенно критики пи6и като хората.Само се зая6да6.Колкото и истъркано да е това за хикса горе в дясно е вярно и те моля да го направи6.
БФЛ тийм какво толкова е да оправите трансферите.Работата е за малко от 5 дена.Ще изчакаме още 5 дена и поне всичко ще бъде наред.Само това не мога да го разберане бе ...то нема да е за фифа .....
Трансферите > fifa08 чак .
Добре щи го обясна по по научния начин .. Там е работата ,че този патч е за Европа ,което ще рече ,че те нямат BFL а други патчове и при промяна в базаданните игрите няма да им тръгват и така ще са недоволни ...докато в БГ ще вървят ест ,стига да имаш BFL ...та затова !!Galen написа:БФЛ тийм какво толкова е да оправите трансферите.Работата е за малко от 5 дена.Ще изчакаме още 5 дена и поне всичко ще бъде наред.Само това не мога да го разберане бе ...то нема да е за фифа .....
Аз мислих че ще го правите само за България.Сега вече разбрахLevski_forever написа:Добре щи го обясна по по научния начин .. Там е работата ,че този патч е за Европа ,което ще рече ,че те нямат BFL а други патчове и при промяна в базаданните игрите няма да им тръгват и така ще са недоволни ...докато в БГ ще вървят ест ,стига да имаш BFL ...та затова !!Galen написа:БФЛ тийм какво толкова е да оправите трансферите.Работата е за малко от 5 дена.Ще изчакаме още 5 дена и поне всичко ще бъде наред.Само това не мога да го разберане бе ...то нема да е за фифа .....
-
Е това вече е приказка ...MuSTaKa написа:Сега сериозно.
П.П.
... в такъв случай , предполагам знаеш за какво служи хикса горе ...werew написа:Napster писна ми да ти 4ета тъпите коментари...
Защо на 10-ти ще ви дадем инфо ли ?
1. 5 години БФЛ !!!
2. Както вървят нещата на 10-ти всичко ще е готово за инстал и сме си оставили 10 дена за тестове,за да ви предложим страхотен продукт без бъгове !
3. Ако не ви стигат тия горните 2 има и 3- щото аз тъй искам
1. 5 години БФЛ !!!
2. Както вървят нещата на 10-ти всичко ще е готово за инстал и сме си оставили 10 дена за тестове,за да ви предложим страхотен продукт без бъгове !
3. Ако не ви стигат тия горните 2 има и 3- щото аз тъй искам
още 4 дена мале мале немога да изчакам тия 4 дни
А като кажем какво ще има как ще изчакаш още 10 дни
-
1 ... 2 ... 3 ... 4 ... 5 ... 6 ... 7 ... 8 ... 9 ... 10
това бяха десет секунди
а сега си представете 10 дена ...
без GFX :rolf:
това бяха десет секунди
а сега си представете 10 дена ...
без GFX :rolf:
е ми решил съм да отида на мойто село да пиа 5 дена и некаде към 20 да се върна за пача