Момчета от БФЛ- откъде намирате толкова време за патча?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Момчета от БФЛ- откъде намирате толкова време за патча?
Момчета за пореден път оставам изумен от работата ви. Правите толкова много неща, че им отделяте сигурно адски много време.
Та искам да ви попитам- как намирате достатъчно време, като ходите и на работа и на училище и т.н.?
Просто се изумявам с толкова малко време как правите такива неща.
Аз да се гръмна повече от 1 час на ден да седна на компа (и да не пиша нещо на С++)няма да намеря, а вие просто не ви знам!
Та искам да ви попитам- как намирате достатъчно време, като ходите и на работа и на училище и т.н.?
Просто се изумявам с толкова малко време как правите такива неща.
Аз да се гръмна повече от 1 час на ден да седна на компа (и да не пиша нещо на С++)няма да намеря, а вие просто не ви знам!
-
- Обратна връзка:
Re: Момчета от БФЛ- откъде намирате толкова време за патча?
хехе
Ми ваканциите, събота и неделя, вечер... ако имаш желание се намира време
Ми ваканциите, събота и неделя, вечер... ако имаш желание се намира време
-
- Обратна връзка:
Аз съм олигофрен и не излизам от вкъщи, така чее....
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- BFL Team™
Най-важно е желанието. Аз примерно след като се върна, уча и после вместо да изляза или да поиграя малко фм сядам и си правя нещата които съм си отбелязал за днес. И каквото време остане вече си го прекарвам навън с приятели или нещо друго. Важно е и планирането, аз си имам план всеки ден какво да правя иначе не се виждам в този свят.
-
- BFL Team™
От понеделник до петък въобще не излизам от нас, освем на училище, събота почти винаги стоя пред компа, ама неделя вече не си я давам, тя си е за мен това е почти всяка седмица. Така е и с другите от екипа, губим страшно много свободно време, никой не ни плаща за това, а го правим ей така за вас и за нас самите разбира се, но все се намира някой, на който да не му хареса.
откъде намирате толкова време за патча?
Ако отделяха достатъчно време, вече отдавна щяхме да си играем с българските отбори във ФИФА, а не да чакаме не знам и аз вече какво, може би да падне тавана на лятното кино.
Коледната ваканция вече е в разгара си, хората като сега не могат да поиграят ФИФА с БГ отбори, кога??? А и първенството отдавна е преполовено, извършват се трансфери и т.н. И да излезе пач през май, едва ли някой ще му се радва, хич да не го пускат.
Вместо да замажат вината си за забавянето като представят пача като коледен подарък за феновете, от БФЛ пак се изложиха и произведоха едно голямо л.... с коледна шапчица.
Май на мъжки вол ще му е по-лесно да роди теле, отколкото на БФЛ да "родят" пач.
-
- BFL Team™
КАК ЩЕ ТЕ ЕБЪred_or_dead31 написа:откъде намирате толкова време за патча?
Ако отделяха достатъчно време, вече отдавна щяхме да си играем с българските отбори във ФИФА, а не да чакаме не знам и аз вече какво, може би да падне тавана на лятното кино.
Коледната ваканция вече е в разгара си, хората като сега не могат да поиграят ФИФА с БГ отбори, кога??? А и първенството отдавна е преполовено, извършват се трансфери и т.н. И да излезе пач през май, едва ли някой ще му се радва, хич да не го пускат.
Вместо да замажат вината си за забавянето като представят пача като коледен подарък за феновете, от БФЛ пак се изложиха и произведоха едно голямо л.... с коледна шапчица.
Май на мъжки вол ще му е по-лесно да роди теле, отколкото на БФЛ да "родят" пач.
Оу ще ти свърша в устата
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
Бате кат си такъв експерт направи го ти по бързо!!!!!
Ти малумен ли си ве? Не ти стига явно че го правят за забавление и радват цяла България.Сигурен съм че тебе ако те приемат ще гледаш като на селянин на компютър! Ама няма защо да се занимавате с такива защото те се срещат през човек.Gogo_t написа:КАК ЩЕ ТЕ ЕБЪred_or_dead31 написа:откъде намирате толкова време за патча?
Оу ще ти свърша в устата
охоооо е червеното курве се разписа Няма ли да зимаш вече полета за Индия да ходиш а духаш на слоновете или избираш да земеш един топъл....така е ...ах колко жалко е да си идиот ,приличащ на Васа Ганчева ,нали е Чоки ? Отдавна исках да те банна ма нямах причина и сега вече имам... Ма иначе колегата е прав като си такъв разбирач вземи направи ти нещо е кьори ...не не говоря да духаш на магистралата бе ...знаем ,че това го можеш най-добре ...ай със здраве и лека с тази магистрала моеж истинеш или глътнеш нещо дет не требе ...red_or_dead31 написа:откъде намирате толкова време за патча?
-
Тоз па мангал пръдлив къде се бърка из шамарите?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Момчета не се излагайте така. Не може заради един малоумник да правим форума на зоологическа градина.
-
Е ти тука човек видел ли си ... се маймуни
Ае локвайте тая тема стана безсмислена
Ае локвайте тая тема стана безсмислена
-
- Обратна връзка:
Смятам да употребя правото си на отговор към колегата цесекар.
Всеки отбор има по два полеви и два вратарски екипа. В "А" група има 16 отбора, в двете "Б" - общо 28, във "В" - 8. Всичко 52 формации по четири екипа.
Ако ти дам да направиш екип за FIFA, съм сигурен, че ще се мъчиш с него като прасе с ланска тиква и след около две седмици ще представиш някакво бледо копие на реалността.
А ако ти дам да направиш 208 такива парчета?
Всеки един от 52-та отбора има и рекламни пана. Един комплект се изразява в около двайсетина текстурки на реклами, които трябва да бъдат свалени от интернет, оразмерени, поправени с графичен редактор, подредени и тествани. Общо към 1000 минирекламки ти минават през ръцете.
Всеки един от 20-те стадиона в играта е със собствена тревна текстура и алфа-текстура на шарката. Всяка от тях се прави индивидуално.
И това е само страничната глезотия към основното ястие - датабаза от 1200 футболисти, 52 индивидуални формации (всяка от тях трябва да е изпипана да не реват такива като теб), плюс още петдесетина вида настройки и настройчици, без които всичката тая мусака няма как да тръгне, но които не забелязваш, щото толкова ти е акъла.
За хора, които също като теб имат своя живот, ежедневни задължения, проблеми, грижи, радости, страсти, слабости, любови и така нататък и така нататък, да се намери времето да се извърши такава обемна като количество и прецизна като качество работа отнема месеци. В най-добрия случай. А стимулът за работа е единствено морален - никакво заплащане, никакво реално признание, никакви облаги. Торбичките под очите от висене пред компа няма да се махнат от едното "браво", нито пък ще се върне изгубеното време, в което мога да се забавлявам или да върша нещо сериозно, което реално да повлияе на жизненото ми развитие.
И за капак на всички идва някой като теб, който не си е мръднал пръста и грам и чака наготово.
Ей, шушляк, боли ме оная работа за коледната ти ваканция бе!!! Ти с нещо ще си платиш ли за нашия продукт? Нещо ще дадеш ли в замяна, освен животинските си напъни да ни обидиш? Ей заради такива като теб не даваме никакви срокове. Защото никой няма правото да ни ги постави! Всичко правим за собствено удоволствие, не за твое! Ако не ви харесва - марш!!!
Всеки отбор има по два полеви и два вратарски екипа. В "А" група има 16 отбора, в двете "Б" - общо 28, във "В" - 8. Всичко 52 формации по четири екипа.
Ако ти дам да направиш екип за FIFA, съм сигурен, че ще се мъчиш с него като прасе с ланска тиква и след около две седмици ще представиш някакво бледо копие на реалността.
А ако ти дам да направиш 208 такива парчета?
Всеки един от 52-та отбора има и рекламни пана. Един комплект се изразява в около двайсетина текстурки на реклами, които трябва да бъдат свалени от интернет, оразмерени, поправени с графичен редактор, подредени и тествани. Общо към 1000 минирекламки ти минават през ръцете.
Всеки един от 20-те стадиона в играта е със собствена тревна текстура и алфа-текстура на шарката. Всяка от тях се прави индивидуално.
И това е само страничната глезотия към основното ястие - датабаза от 1200 футболисти, 52 индивидуални формации (всяка от тях трябва да е изпипана да не реват такива като теб), плюс още петдесетина вида настройки и настройчици, без които всичката тая мусака няма как да тръгне, но които не забелязваш, щото толкова ти е акъла.
За хора, които също като теб имат своя живот, ежедневни задължения, проблеми, грижи, радости, страсти, слабости, любови и така нататък и така нататък, да се намери времето да се извърши такава обемна като количество и прецизна като качество работа отнема месеци. В най-добрия случай. А стимулът за работа е единствено морален - никакво заплащане, никакво реално признание, никакви облаги. Торбичките под очите от висене пред компа няма да се махнат от едното "браво", нито пък ще се върне изгубеното време, в което мога да се забавлявам или да върша нещо сериозно, което реално да повлияе на жизненото ми развитие.
И за капак на всички идва някой като теб, който не си е мръднал пръста и грам и чака наготово.
Ей, шушляк, боли ме оная работа за коледната ти ваканция бе!!! Ти с нещо ще си платиш ли за нашия продукт? Нещо ще дадеш ли в замяна, освен животинските си напъни да ни обидиш? Ей заради такива като теб не даваме никакви срокове. Защото никой няма правото да ни ги постави! Всичко правим за собствено удоволствие, не за твое! Ако не ви харесва - марш!!!
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- BFL Team™
-
Според мен този си заслужи в най добрия сличай временно наказание.
-
- BFL Team™
Ами аз на работат си имам РС и... като доиде клиент го изритвам ако праа нещо свъзано с БФЛ ..
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Има и още нещо. В EA Sports май не са много доволни от това че всякакви хора им барникат по игрите и ги приспособяват за техните си нужди и с всяка една година се чудят как да направят нещо по-сложно и по-невъзможно за редактиране. Във ФИФА 2002 и 2003 беше значително по-лесно. Екипите можеха да се оставят в папката data на играта и да се заредят автоматично в нея. След това ЕА ги сложиха в едни архиви. След това направиха архивите така че ако бъдат променени от към големина да се крашва играта и се наложи да се измислят всякакви програмки които да правят всичко да е ОК в играта. Въпреки че вие не виждате прогреса на ФИФА през годините тези които се занимават с патчове го виждат много ясно защото играта става все по-трудна за едитване и ако си научил нещо да го правиш на 100% в едната версия във следващата версия може да ти се наложи да го учиш почти от нулата тъй като наш`те "любимци" са решили че няма да ви е талкова лесно редактирането. Преди базата данни моеше най-просто да се отвори с MsAccess, а сега за да я редактираш първо трябва да я преобразуваш, а недай боже да сбъркаш нещо в милионите редове текст, променливи и константи играта може и да не тръгне и след това търси къде си сбъркал (най-често по-лесният вариант е да почнеш отначало). Недейте да съдите хората тъй като те прават нещо за вас. А мога да ви сажа че по някое време писва постоянно да има мрънкащи хора които от дума не разбират и като ти писне си хващаш партакешите и бягаш надалеч, а ако това стане ще си джиткате само оригиналната игра и ще си мечтаете да смачкате Барса с Пирин
-
Много си прав, КОНАМИ прават същите простотии - на кой му е нужно цялата игра да е пет файла на кръст и вътре един милион папки и т.н.. Както и да е, добре беше с .afs, тая година с .img другата сигурно пак ше има нещо ново. Кому беше нужно да се сменя технологията на екипите? На мен старите по ми допадат, а при положение, че в новата версия няма нищо ново при екипите(освен тва че лееееко се движат) нямаше смисъл от тази промяна.
-
- Обратна връзка:
Бате, виж сега. Ако им плащаш на всеки излезнал пач по 20 000 лева (общо на всички от екипа) ще ти го направят по-бързо, но при положение, че не им плащаме те го правят при темпо, с което могат, затова ако мислиш, че пач се прави прас-прас и ае вече е готов си сформирай едно екипче от лайнари и пробвай да направиш пач за един месец да те видим. Ще стане същото с това екипче от дришльовци като с "ВТР". Ама не аз няма какво повече да ти обяснявам, защото то си пролича какъв човек си като ти се скара половината форум и ти млъкна. Като не ти харесва КЪШ!red_or_dead31 написа:откъде намирате толкова време за патча?