bFL FIFA 08-шотове и видео .
-
- BFL Team™
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
Пак кавам лицата са оправени. Дайте сега да се вгледаме защо на лявото ухо на тоя от Волов не стърчи малко повече ушна кал.
-
- BFL Team™
Ха, тая трева ми мяза като на взета от нинтендото ми от преди 9 години. Загледай малко футбол от България и сравни...
На мен ми изглежда по реална все пак цвета на тревта е зелен не сив или там какъвто е...ochko написа:Ха, тая трева ми мяза като на взета от нинтендото ми от преди 9 години. Загледай малко футбол от България и сравни...
EDIT:Естествено че ще махна всички пачове други као си заслужава
Последно промяна от Vanio_G на 28 Дек 2007 02:15, променено общо 1 път.
-
- BFL Team™
BFL FIFA 08 + GFX 08 няма да е съвместм с никакви други патчове и адони.Така че ако некои иска да играе с BFL FIFA 08 + GFX 08,трябва да го инсталира на чиста FIFA 08.Vanio_G написа:Не съм искал да обидя никой от екипа но БФЛ но просто се учудих на тревата....
Аз в момента съм стакава http://i.data.bg/07/12/28/729268_orig.jpg
И по ми прилича на реална от колкото тази вашите....
Пак казвам извинявам се,ако сам засегнал екипа!!!
-
Ванка, знам, колко е гадно да се трудиш и никой да не ти оценява труда. Да, така е! Гадно е! Според мен обаче това ще трае само още няколко дена. След това никой няма да те обижда, наранява или да не ти оценява работата. Ти не еднократно си ми споменавал, че когато потребителите не оценяват работата ти, на теб и на екипа, си готов да си тръгнеш. Засъжеление заради тях трябва да търпиш.
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
-
- BFL Team™
Да ама отиди да видиш някой стадион от Б група особено през месеците ноември, декември, март. Интересна картинка е.
-
- BFL Team™
А нужно ли е потребителите сега да ме псуват сега? Мисля че не.MdiegoR написа:Ванка, знам, колко е гадно да се трудиш и никой да не ти оценява труда. Да, така е! Гадно е! Според мен обаче това ще трае само още няколко дена. След това никой няма да те обижда, наранява или да не ти оценява работата. Ти не еднократно си ми споменавал, че когато потребителите не оценяват работата ти, на теб и на екипа, си готов да си тръгнеш. Засъжеление заради тях трябва да търпиш.
-
Не е нужно, но заради това немат .... (какво) в ....... (къде) .. (глагола "съм" 2-ро лице, ед.ч.).
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
Дано не бъда разбран погрешно,но защо в този късен час има по 3-4 онлайн БФЛ члена,1 не е ли достатъчен да пази за реда....или нещо се задава...
-
Vanio_G написа:Дано не бъда разбран погрепшно,но защо в този късен час има по 3-4 онлайн БФЛ члена,1 не е ли достатъчен за пази за реда...или нещо се задава...
Мдам... адска буря се задава.
-
- BFL Team™
Мани ние сме нощни птици. Пипируди.Vanio_G написа:Дано не бъда разбран погрешно,но защо в този късен час има по 3-4 онлайн БФЛ члена,1 не е ли достатъчен да пази за реда....или нещо се задава...
-
- BFL Team™
Вижте пипирудите до колко часа висят да правят патчове.
Сега ти лично с патча ли се занимаваш честно
-
- BFL Team™
Не, чаках си сапунката, но исках да ви метна. Роберта май ще взема Ернесто... ужас... Абе кви патчове бе... пратете 250 кинта до Русе, пък да видите тогава как се правят патчове... до тогава - Ъпсурт-Б*й Хуй /май обърках цензората... /
ХАХАХАХАХА
ХАХАХАХАХА
-
Уф, до сега сте чакали толкова много, па не можете да почакате още ден-2-3.
-
Дидиди ного нервни ау ау ау...
-
- BFL Team™
Лично аз и светльо снощи до когато бяхме във форума (след 1 часа) се занимавахме с пача. Доволни ли сте?Vanio_G написа:Сега ти лично с патча ли се занимаваш честно
Аз като видях стадиона на Пирин и направо ми идваше да целуна шота на компютъра.Веднага го пратих на един приятел.Мога само да кажа "ЛЕЛЕ МАЙКО".Мерси много момчета!
-
- Обратна връзка:
Страхотна работа! Чувствам как този пач ще бъде най-добрият създаван някога!
Последно промяна от vili4kata на 28 Дек 2007 11:16, променено общо 1 път.