Добър ден! Много ясно, че ще е най-якия. И ако Черно море са направени както трябва, ще е медно
bFL FIFA 08-шотове и видео .
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
Искам само да ви кажа че стадиона на Волов е станал перфектно! Защо на екипите пиши кариера драгоево или просто това е за представянето?andyto написа:Добър ден! Много ясно, че ще е най-якия. И ако Черно море са направени както трябва, ще е медно
-
Бати доброто
GFX ли виждам от последните шотове или така ми се струва
-
БФЛ_d1Av0lo написа:GFX ли виждам от последните шотове или така ми се струва
Последно промяна от vampikkata на 28 Дек 2007 11:53, променено общо 1 път.
-
- BFL Team™
В опита си да излезнеш по - умен, се оказа най - тъп
Мерси за сърдечността,но ако незабелязваш тревата и публиката са различни,може би снимката е на high резолюция,но и така да е тревата не се сменяwcwc написа:В опита си да излезнеш по - умен, се оказа най - тъп
супер бфл продалжаваите във същия дух
Черно Море ли е батко?!? Та те купиха патчО ....били залагали в Индия ,че ще излезне на Нова Годинаandyto написа:Добър ден! Много ясно, че ще е най-якия. И ако Черно море са направени както трябва, ще е медно
Хайде дайте някой шот от Фк Монтана пък вие ...все едно и също
Даваме:Vanio_G написа:Хайде дайте някой шот от Фк Монтана пък вие ...все едно и също
Е кога като излеза патча ли няма смисъл тогава...
Е Защо? Нали тогаа ше видите кое как е?..Vanio_G написа:Е кога като излеза патча ли няма смисъл тогава...
На 31.12 едва ли ще ми е за патч(обий глупака с мълчание)
Патча нема излене тогаваVanio_G написа:На 31.12 едва ли ще ми е за патч(обий глупака с мълчание)
О-о-о-о знам знам както се казваше в една реклама...при4ини десетки да излезе тогава
ми да пак на мен няма да ми е на 3 януари до пач
ти си бил много умен е по темата -> lock:)Vanio_G написа:О-о-о-о знам знам както се казваше в една реклама...при4ини десетки да излезе тогава
-
- BFL Team™
Внимавай, колега, че Vanio_G е страшен "обиец"
-
- Обратна връзка:
Пиша тук, щото май е най-правилно.
Уважаеми потребители,
BFL Team отдавна спазва политиката си да не дава точни дати на пускането на добавките си и BFL FIFA 08 не е изключение.
Всичко друго са спекулации на 13-годишни пишлемета, които няма с какво да си играят през коледната си ваканция и са решили да дотягат на други хора.
Имайте търпение, момчетата от екипа тестват внимателно всяка екстра в пача, за да няма засечки и грешки от недоглеждане и за да можете накрая да получите завършен и приятен за ползване продукт.
Уважаеми потребители,
BFL Team отдавна спазва политиката си да не дава точни дати на пускането на добавките си и BFL FIFA 08 не е изключение.
Всичко друго са спекулации на 13-годишни пишлемета, които няма с какво да си играят през коледната си ваканция и са решили да дотягат на други хора.
Имайте търпение, момчетата от екипа тестват внимателно всяка екстра в пача, за да няма засечки и грешки от недоглеждане и за да можете накрая да получите завършен и приятен за ползване продукт.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"