Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
НиКи

Re: Вашата кариера

Мнение от НиКи »

ЧУДОООО, ЧУДО , И ПАК ЧУДОООООООООО!!!!!!!

Манчестър Юнайтед - ЦСКА 0:3(0:1 Квист 4'; 0:2 Костадинов 54'; 0:3 Квист 61')
играч на мача: Ласе Квист

Играх си мойта игра, и тя даде резултат!! Чудесата обаче не свършиха дотук! Противник на 1/4 финал ще ми бъдат ПСВ, с които бяхме в една група и които напълно обезличих в София :party: :party: :party: :party: :party:
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

НиКи написа:ЧУДОООО, ЧУДО , И ПАК ЧУДОООООООООО!!!!!!!

Манчестър Юнайтед - ЦСКА 0:3(0:1 Квист 4'; 0:2 Костадинов 54'; 0:3 Квист 61')
играч на мача: Ласе Квист
Бравооооо Никиииии :clap: :clap: :clap:
Изображение

Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

ЦСКА - Интер, полуфинал

Двата мача с ПСВ:

ПСВ - ЦСКА 0:3(0:1 Обертан 24'; 0:2 Костадинов 36'; 0:3 Костадинов 44')
играч на мача: Бранимир Костадинов

ЦСКА - ПСВ 3:1(1:0 Колесник 45'; 2:0 Костадинов 51'; 3:0 Костадинов 64'; 3:1 Гуилхерме 75')
играч на мача: Бранимир Костадинов

И двата мача бях с класи над ПСВ и заслужено си ги бих. Другия полуфинал е между Челси и Реал Мадрид. Мечтая си за един финал с Челси, в който да си отмъстя за нещастната загуба на финала за УЕФА преди няколко години.
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

И така...първият сезон на новата ми кариера завърши,при това по много успешен начин!Взех титлата и купата,още в началото завоювах суперкупата,достигнах и 1/4 финал в турнира за купата на УЕФА.Но най-важното е,че изградих един страхотен отбор,който за в бъдеще ще донесе много победи и естествено много пари...В момента в титулярния ми състав блестят младите Домовчийски,Балтанов,Боян Табаков и Ники Димитров,които са от ДЮШ на клуба,финландецът Мика Артиало и американецът Жоузи Алтидоре се оказаха трансферни удари,а успешни включвания правят младият българин Бранимир Костадинов,румънският уондъркид Богдан Станчу и,изненадващо,ветеранът Георги Иванов-Гонзо,който при мен изживява ренесанс в кариерата си и дори достигна до завръщане в нац.отбор на България.Като добавим и опитните бойци в лицето на Гошо Петков,Игор Томашич,Елин Топузаков и Христо Йовов,които си бяха в Левски,когато ги поех,определено имам един силен отбор,поне за първите един-два сезона в играта.В резервния и юношеския състав,обаче,също има играчи,които достойно ще заместят настоящите титуляри.Става дума за футболисти като Пиотр Чаплински,Юка Лехтовара,Фабио Фария,Симеон Иванов,Лаури Дала Вале,Сашо Киров,Томи Хойланд,Омар Андраде и много други.Изобщо,светло бъдеще!
Понеже като наистина истински успех зачитам само 1/4 финала в Купата на УЕФА,ще разкажа и малко за похода към него:

ШЛ,2-ри предварителен кръг,София,първи мач:
Левски-Заглебие Любин 0:0
Любин,мач реванш:
Заглебие-Левски 2:5(Домовчийски,Артиало-2,Йовов,Балтанов)

ШЛ,3-ти пр.кръг,Истанбул,първи мач:
Фенербахче-Левски 2:0
София,мач реванш:
Левски-Фенербахче 1:0(Томашич)

УЕФА,2-ри пр.кр,Генк,първи мач:
Генк-Левски 1:1(Топузаков-д)
София,мач реванш:
Левски-Генк 2:1(Артиало,Балтанов)

УЕФА,Групова фаза:
София
[/b]Левски-Яблонец(Чех) 2:0(Домовчийски-2)
Левски-Гроклин(Пол) 3:0(Артиало,Йовов,Балтанов)

Бордо
Бордо-Левски 3:0

Хетафе
Хетафе-Левски 3:2(Домовчийски,Балтанов)

Крайно класиране,Група А:
1.Бордо 10 т.
2.Хетафе 6 т.
3.Левски 6 т.

4.Гроклин 3 т.
5.Яблонец 0 т.

УЕФА,1/16 финал,София,първи мач:
Левски-Палермо 0:0
Палермо,мач реванш:
Палермо-Левски 0:3-след продължения(Артиало,Г.Иванов-2)

УЕФА,1/8 финал,София,първи мач:
Левски-Атлетико(Мадрид) 2:1(Г.Иванов,Артиало)
Мадрид,мач реванш:
Атлетико-Левски 2:1(0:2 след дузпи)(Топузаков)

УЕФА,1/4 финал,София,първи мач:
Левски-Байерн(Мюнхен) 3:2(Г.Иванов,Артиало,Домовчийски)
Мюнхен,мач реванш:
Байерн-Левски 5:0
В общи линии,това е! :)
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Почнах кариера с ЦСКА, т.к. с Ботев направо се отчаях.В началото сезона тръгна доста слабо, като от 3 мача имах 2 хикса и една загуба.В последствие обаче нещата се подобриха.Купих Богдан Станчу и съм много доволен от него.За купата на Уефа отпаднах в 1-вия редовен кръг от Залцбург/австрия/.Основната причина за това беше контузията на Иво Петров, както и на основния ми голмайстор Удожи.В първия мач загубих като домакин с 0:1, а във втория с 4:1.Тука стигнах до 1:1 на почивката но ми изгониха Илиев и немах шансове.За купата на Бг ще играя на четвъртфинал срещу Пирин /Гоце Делчев/ на Армията(най добрия жребии), като преди това отстраних Доростол и Монтана.В шампионата на Полусезона съм ВТОРИ, на 2 точки от лидера Литекс, и на 3 пред Локо ПД.Имам 28т.През Зимата съм набелязал няколко футболиста за покупки, и много силни "Екскурзии" до Италия, Франция, Англия и Гърция.Продадох Тунчев на Генг /Белгия/ за 3 милиона лева, а отказах на Йерусалим оферта от 6, 812 000лв. за Велизар, защото ще ги изтискам до краен предел.Тва е от мене!
Изображение
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

При мен приключи един много противоречив полусезон. В крайна сметка съм 6-ти с 7т зад Локомотив Пловдив, което означава че съм се представил зле. Отбора бе почти нов, като се крепеше на 3-4 по опитни. Явно не успяха да е обиграят и в началото на сезона тръгнах зле. Чак последните кръгове се оправих - мача с Локо Пд (въпреки че загубих с 1:0 ги премазах), след това победа над Светкавица в контрола с 2:0, победа над Берое за купата с 3:0 и накрая в последния кръг се подиграх с Литекс като ги премазах с 4:0.
Към отбора дойдооха:
Sosnin 800 000 май беше, 19г, AMC/MC. Капитан на младежкия национален отбоб на Русия. Възлагам му големи надежди
Wajnaldum - 400 000, 17г. Едвали е нужно да го представям
Alessandro Tuia - 1.5m 17г. Млад много перспективен защитник. Италианец, капитан на отбора на Италия под 19г. В старата игра ставаше неудържим.
Бил съм се малко объркал, Андраде идва чак лятото.
Тръгнаха си:
Nei - 1.1m. Просто не успя да се наложи в отбора
Guillame - 1m. Беше под наем в Чарлтън след това ми стана излишен и го продадох, взех добри пари.
Jose Luis Garses - 30 000. Тук не беше важно че го дадох за толкова малко, а че освободи голяма заплата (4 900)
Yordan Yurukov - При наличието на Вайналдум, Аритало, Ломски, Велизар за Йордан беше невъзможно да се наложи.

Това е. Надявам се втория полусезон да съм безгрешен и отбора да продължи с добрата си форма от края на полусезона, за да мога да спечеля титлата. Мисля че в отбора има огромно бъдеще, ето как мисля да е титулярния състав:
=================Аламо (19г)===================
===Тодоров=====Туиа (17г)======Илиев=====Венков (22-23г)
===============Г.Илиев=======Путило (20г)===============
====Вайналдум/Удожи/Ломски (17/22/17)========Велизар===========Ааритало(22)
===========Бранимир/Зеефуик (18/17)============================
Най голямо мислене ще падне отляво. Удожи последните мачове се представи великолепно. Може би Ломски ще отпадне като най-млад, а в контролите ще пробвам Вайналдум зад нападателя, може там да пасне.
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Алесандро Туя още в началото на играта го искат от Милан. Не знам как си го навил да дойде, но - поздравления, отличен избор. :clap:
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
НиКи

Мнение от НиКи »

Бате с Tuia верно ме изуми :o :o :o :o :o Тва момче от няколко год го искам, ама и ония не го пускат и той не ще да идва. Евала :clap: :clap: :clap: :clap:

Едит: Пробвай да вземеш Matias Cahais и Gustavo Cabral. И двамата са класни колкото Tuia . С тия тримата отзад гол няма да могат да ти вкарат ;)
Последно промяна от НиКи на 29 Дек 2007 10:28, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение
chentri

Мнение от chentri »

dobre na man ne mi stana onia pa4 det e daden nali toi e za 07 manager
НиКи

Мнение от НиКи »

НА ФИНАЛ ЗА ШЛ С РЕАЛ МАДРИД!!!

ЦСКА - Интер 2:0(1:0 Костадинов 33'; 2:0 Квист 80')
играч на мача: Матьо Горгелин

Интер - ЦСКА 1:2(0:1 Колесник - дузпа 9'; 1:1 Адриано 43'; 1:2 Колесник 71')
играч на мача: Вадим Колесник

Първия и втория мач се развиха горе долу идентично. Аз повеждам, те започват с непрестанни атаки, но Горгелин е безпогрешен. В първия мач с една от малкото ми атаки успях да удвоя и така им порязах крилете. Във втория успяха да изравнят в края на първото полувреме. Това ги стимулира през второто да атакуват още повече, но Горгелин отново бе на мястото си. И с една от малкото ми атаки Колесник успя да удвои със своя специалет - удар от разстояние. Това съвсем обърка "нерадзурите", които не можаха да стигнат дори до равенство. Другия финалист се определи със дузпи, след като и във двата мача Реал и Челси не успяха да си вкарат гол. При дузпите в герой за Реал се е превърнал Касияс, който е спасил 4 от 5-те дузпи, изпълнявани от "сините", което означава, че на финала ще играя срещу Вайналдум. Така на финал ме чака 10-кратния носител на ШЛ Реал Мадрид, който ще се играе на стадион Hypo Group Arena.
Последно промяна от НиКи на 29 Дек 2007 11:04, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

kyynadd написа:Бил съм се малко объркал, Андраде идва чак лятото.
Попринцип има ли начин да дойде веднага?На ФМ 07 идваше,но беше в друг отбор.Сега винаги идва от лятото.Не че ми е притрябвал първия сезон,защото е много млад,но все пак от любопитство-някои взимал ли го още първия трансферен прозорец или това е неква клауза в договора му?
НиКи

Мнение от НиКи »

Еми...изгубих финала не и без помощта на съдията....първо изгони Бранимир в 7 минута, после и дузпа им даде...абе вижте:

ЦСКА - Реал Мадрид 0:4(Костадинов изгонен 7'; 0:1 Лулиня 23'; 0:2 Касано - дузпа 28'; 0:3 Вайналдум 43'; 0:4 Буено 85')
играч на мача: Антонио Касано

През второто полувреме имах леко предимство, но то не стигна за почетен гол, а те с една от малкото си атаки през втората част успяха да вкарат и четвърти...
Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ники евала за представянето. Туиа го взех и аз незнам как и при това искаше ниска заплата дори и за моите стандарти. Иска само 2 500. :O
НиКи

Мнение от НиКи »

Абе момче(или момиче) първо тоя мач не си го играл ти - нямаше да изрезеш часта в която пише на кой отбор си мениджър. Второ - изчакай след малко да видиш една година при мене на кое място за върши любимия ти уефс*и

>>>>>>>>>Изображение

Айде кефи се на тоя евроупсех, евроидиот :hi:

П.П. и още нещо - нямаш ли уважение към фенове на други отбори - марш от тая тема!
Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Действително си се олял Mudy!Аз също съм от Левски,но рядко си позволявам пренебрежително отношение към противников отбор.Не и в този форум!Твоето мнение може и да е такова,но не тук е мястото,да не говорим,че става дума за компютърна игра!
П.П.Докажи,че наистина ТИ си изиграл тоя мач и ти гласим евала ;) :)
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Хора, от България колко са местата за евроучастията?
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

to6kobg написа:Хора, от България колко са местата за евроучастията?
ми по принцип 1 в ШЛ, 3 в УЕФА(1 от които от купата на БГ) и един в Интертото, обаче в процеса на игра това се променя :)
Изображение

Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Mudy написа:Ники личи си че си 93 ;) , ако искаш и цяла картина ще кача просто го изрязох така ,за да може да се побере на страницата без да се разтегля ,кажи и слагам такъв пик . Сложих го това ,защото това ми е една много добра победа ,като имате впредвид ,че играя с много слаб отбор и победих "евробореца"( :rofl: ) ЦС*КА .
А ти си тъпо и нещастно говедо! То и по името си личи де... отрязани "Mudy"! Идиот!
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
Davidcho

Мнение от Davidcho »

@MdiegoR виж си скайпа,пратил съм ти пълномощно ако искаш приеми да те питам нещо :)
Изображение

Изображение

Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Davidcho написа:@MdiegoR виж си скайпа,пратил съм ти пълномощно ако искаш приеми да те питам нещо :)
Няма проблем, довечера, защото сега не съм в къщи.

п.п., Мъди, за твоя информация, @Davidcho and @BaLki също са левскари, но не са идиоти и са фенове с достойнство, разбра ли бе нещастник грозен ?!?
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”