Разтърсващ ураган!!!

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
ZhivkoBGR
BFL Team™

Разтърсващ ураган!!!

Мнение от ZhivkoBGR »

Снощи в Добрич имаше разтърсващ ураган!! Аз за първи път виждам такова нещо на живо! Ето едно кратко преразкажче.
Аз с две приятелчета и две момичета сядаме да се почерпим в заведението "Plan B" всичко е на 6+ докато не стана около 21:00 часа. Тогава вятъра се засили много и заваля лек дъжд. Да, но това не е всичко. Вятъра се усили още и още и още, а дъжда стана порой придружен с градушка, която бе с големината на орех. Вятъре беше олкова силен, че големия чадър, който бе отвънка и който бе с метална основа падна и вятъра си го завлачи на някъде. Урагана продължи около 25-30 мин. а щетите след него бяха големи. Тръгваме си ние и половината център бе като река. Навсякъде вода, през 10 метра откъснати големи и дебели клони на дървета, ламарини, пластмасови столове от заведения, които водата си носи някъде... абе луда работа. Както си беше топло изведнъж ураган... Сега някои ще кажат ооо това е нищо аз какво съм виждал и тн, да ама аз ви гарантирам, че такова нещо 95% от хората тук не са виждали на живо ;) иначе пак добре, че при мене няма никакви проблеми с ток, компютър и тн. Ще потърся снимки и клипчета ако има и ако намеря ще дам.
nicks

Re: Разтърсващ ураган!!!

Мнение от nicks »

ZhivkoBGR написа:Ще потърся снимки и клипчета ако има и ако намеря ще дам.
дано намериш ! Ше е яко !
vili4kata
Обратна връзка:

Разтърсващ ураган!!!

Мнение от vili4kata »

Леле, сигурно е било много гадно... Намери ли снимки?
Galen

Мнение от Galen »

Аз живея в Шумен и преди 2 седмици стана нещо страшно но не толкова колкото на Живко.
Пуснах с майка ми да гледаме един филм на компютъра.Изведнъж както времето беше на препръкване стана тъмно с едни черни облаци.И като зачаткаха една градушка с големина на пинг-понг топчета.Аз и баща ми излязохме на вън да преместим колата под едно дърво.Като се качихме в колата градушката спря но за сметка на това се появи много силен вятър. И тамън излизаме от колата и една жица пада върху лозето на комшиите(ние живеем в къща) и това се намира точно над главите ни.Като започнаха да светят едни искри (просто незнам какво чудо се е случило) и ние се прибрах пак в колата и я преместихме по надолу и като се върнахме телта на лозето на комшийката светеше червено като рюлтан.И понеже наща външна врата е свързана с тяхната нас ни беше страх да се прибереме вкъщи и стояхме почти цяла нощ на вънка докато дойде шибаното енерго да ни спре тока че всичко беше под напрежение.Иначе бурята продължи около 20 минути.Тръпката беше много ужасна.
nicks

Мнение от nicks »

Живко намери ли видео ? :happy:
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Не нищо не намерих.. то кой нормален ще снима в такова време :)
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”