Добри играчи
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com | FMSupportersBG.org
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com | FMSupportersBG.org
Re: Добри играчи
В единият ми сейф съм на 2019/2020 година.Селекционер съм на България.Тоя Бранимир Костадинов струва 120 милиона и е в Байерн Мюнхен.Друг,който добре се развива е Ивелин Попов.Сега е в Динамо Киев за 20 милиона.Това е за сега.После пак ще пиша.
-
Дам добро е момчето, при мене кара 8-ми сезон с ЦСКАtorres_9 написа:Тоя Бранимир Костадинов струва 120 милиона и е в Байерн Мюнхен.

В другия ми сейф съм с ЦСКА.Бранимир Костадинов за 2 сезона е вкарал 67 гола.Бахти пича.За вратар много добър е Хоакин Валерио.Антунес също е супер.Богдан Станку(или Станчу не занм точно) го взех за 100 000 а сега е 1 500 000.Друг добър играч е Биркир Бярнасон.Взех го 160 000 а сега е 4 200 000.Стивън Дейвис го взех за 160 000,а сега е 2 300 000.Трябват ми защитници.Ако знаете някои по-стабилни ми кажете,защото имам дерби с Левски още първият кръг,а всички защитници освен Cejas(той е дефанзивен халв,който преквалифицирах на защитник),който има добри показатели.
Яри Ниеми
без майтап взех го на полусезона на 2007/2008 и през пролетта игра 20 мача и заби 14 гола - 11 за първенство и 3 за купата

Аз пък открих некъв турчин Югир Йълдъръм,но не зная как се пише на английски.Момчето се представя отлично,умее да бележи,а от пряк свободни удари досега не е пропускал.Много често вкарва и директно от корнер....
Също искам да препоръчам Гонзо.Без майтап,купих го през зимния трансферен прозорец най-вече от солидарност,но той започна да бележи всеки мач и след сезона,заедно с головете за Риека имаше 34 шампионатни гола,което му донесе златната обувка? 

-
- Обратна връзка:
Балки, Йълдъръм е стар познайник още от ФМ 2006, където е в Хееренвеен. Вземах го редовно в Ливърпул и си изкарваше златна обувка. 
Ако зареждате Huge датабаза, опитайте се да вземете Sherman Cardenas или Marcelo Grohe.
Ако можете да си го позволите по-късно в играта, Ever Banega е перфектният опорен халф. Стига да не са го прилапали от Западна Европа де

Ако зареждате Huge датабаза, опитайте се да вземете Sherman Cardenas или Marcelo Grohe.
Ако можете да си го позволите по-късно в играта, Ever Banega е перфектният опорен халф. Стига да не са го прилапали от Западна Европа де

Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- Обратна връзка:
Пропускам и бразилчето Breno, централен защитник. 

Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
Дам, страшни са, но не идват в бг отборите(без Карденас, той поне са навива)
А този Иълдъръм как се пише?
П.П. Кат сме почнали с турци...Тевфик Кьосе(Tevfik Kose) не е лош

П.П. Кат сме почнали с турци...Тевфик Кьосе(Tevfik Kose) не е лош

-
Мустак, има ли разлика между Large и Huge DB?
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
Действително,но не го бях взимал,защото все се намесваше някой по-голям(разбирайте с повече пари) клуб.Сега като го взех съм направо удивен-момчето не спира да бележи!!!MuSTaKa написа:Балки, Йълдъръм е стар познайник още от ФМ 2006
-
Напиши го на английски деBaLkI написа:Действително,но не го бях взимал,защото все се намесваше някой по-голям(разбирайте с повече пари) клуб.Сега като го взех съм направо удивен-момчето не спира да бележи!!!MuSTaKa написа:Балки, Йълдъръм е стар познайник още от ФМ 2006

-
Аа този ли, знам го момчето
И на моя сейв щях да го взимам, ама в последния момент се отказах...и аз не знам що..На предишни ФМ много съм му се кефил кат беше в Хееренвеен, ама тогава ФМ беше адски нереален по това какви играчи идват - ако е норвежец ако ще и в треторазряден европейски отбор да е няма да дойде и много ме беше яд че не мжех да го имам....а откъде имате тва произношение аз мислех че се чете Илдирим 

-
- Обратна връзка:
Mdiegor, има. Huge вади няколко пъти повече играчи. 
Аз я ползвам ако играя с по-малък клуб, защото така ми се отварят доста повече възможности за покупки, а и е по-добре в по-късните години, за да имаш повече регени.
http://files.filefront.com/panelsfmfrar ... einfo.html
Ето линк. Поставяш файла вместо оригиналния в (папката на играта)/data. След това при зареждане на нова игра имаш Huge
Иначе я имаше по дефоулт на по-старите мениджъри.

Аз я ползвам ако играя с по-малък клуб, защото така ми се отварят доста повече възможности за покупки, а и е по-добре в по-късните години, за да имаш повече регени.
http://files.filefront.com/panelsfmfrar ... einfo.html
Ето линк. Поставяш файла вместо оригиналния в (папката на играта)/data. След това при зареждане на нова игра имаш Huge

Иначе я имаше по дефоулт на по-старите мениджъри.

Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- Обратна връзка:
Здравко Лазаров от Славия мисля че става, поне за Ботев де!АМа наистина има качества.

-
Гонзо с златната обувкаBaLkI написа:Аз пък открих некъв турчин Югир Йълдъръм,но не зная как се пише на английски.Момчето се представя отлично,умее да бележи,а от пряк свободни удари досега не е пропускал.Много често вкарва и директно от корнер....Също искам да препоръчам Гонзо.Без майтап,купих го през зимния трансферен прозорец най-вече от солидарност,но той започна да бележи всеки мач и след сезона,заедно с головете за Риека имаше 34 шампионатни гола,което му донесе златната обувка?

Е,в РЛ не съм го гледал откакто се махна от Левски,но в играта направо не мога да повярвам,че тва е Гонзо!Бележи от всякъде-Ромарио на Балканите!__SaNd1__ написа:Гонзо с златната обувкаем браво
иначе по куц кон от него няма
![]()

Гонзо изобщо не е куц кон, просто някои хора от ръководотството на Левски му съсипаха кариерата...
Искам да попитам хората като НиКи, които са стигнали доста напред, как се разви Даксон (Dakson) от Локо Пд? В момента след първия сезон Сао Пауло ми предпагат 1.2 милиона + 50%, но няма да го дам още 
Искам да питам и за Йордан Милиев и Дани Кики..все перспективни, млади футболисти при мен..
Кви са тия цени е хора ?
Моя годишен бюджет е 377к..кой по-напред да си купя.. 

Искам да питам и за Йордан Милиев и Дани Кики..все перспективни, млади футболисти при мен..
Кви са тия цени е хора ?