някои лицата са мои, беL3vSkAr написа:d1VaKa написа:Я, я лицата ме заинтригуваха, дайте ги в по-големичък вариант
Е, щом d1VaKa е респектиран от работата ви БФЛ,![]()
![]()
значи наистина сте направили нещо грандиозно
Ти пък откога правиш лица за БФЛ ?d1VaKa написа:някои лицата са мои, беL3vSkAr написа:d1VaKa написа:Я, я лицата ме заинтригуваха, дайте ги в по-големичък вариант
Е, щом d1VaKa е респектиран от работата ви БФЛ,![]()
![]()
значи наистина сте направили нещо грандиозно
![]()
Аз си ги правя ей така - показвам им ги и ако ги искат - ги взимат . Тва е . 2ма правим лицата !cska_hooligan написа:Ти пък откога правиш лица за БФЛ ?d1VaKa написа: някои лицата са мои, бе![]()
Ама последно ти в БФл ли си или не си ?d1VaKa написа:Аз си ги правя ей така - показвам им ги и ако ги искат - ги взимат . Тва е . 2ма правим лицата !cska_hooligan написа:Ти пък откога правиш лица за БФЛ ?d1VaKa написа: някои лицата са мои, бе![]()
Eми няма, съжалявам... пичове лягайте....niki_19121 написа:има ли някав шанс да излезне днеска пача моля ви само питам
Bg_Fen написа:Ок лека вечерGogo_t написа:Eми няма, съжалявам... пичове лягайте....niki_19121 написа:има ли някав шанс да излезне днеска пача моля ви само питам
и на мен мн ми се играе с ЛЕвски ама...
Eй ви датаochko написа:10 Януари добре ви ли звучи??? Тогава гаранция ще има патч. Аман...
аиде стига де моля ви защо казахте но не след НОВА ГОДИНА само това ви питам__SaNd1__ написа:ochko написа:10 Януари добре ви ли звучи??? Тогава гаранция ще има патч. Аман...![]()
![]()
![]()
Аз го казах и поемам цялата отговорност- псувайте ме и т.н.niki_19121 написа:шшшш бфл не са пияници сега че не са си изпалнили точно днес да го качат за това не коментирам но поне се надявам утре да излезе абе бвл много ви моля адски много ви моля да не е на 3 4 януари а и без това искам само един разумен отговор защо казахте не след нова година