Раул Браво в Чавдар Етрополе
bFL FIFA 08-шотове и видео .
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
някои лицата са мои, беL3vSkAr написа:d1VaKa написа:Я, я лицата ме заинтригуваха, дайте ги в по-големичък вариант
Е, щом d1VaKa е респектиран от работата ви БФЛ, значи наистина сте направили нещо грандиозно
-
Ти пък откога правиш лица за БФЛ ?d1VaKa написа:някои лицата са мои, беL3vSkAr написа:d1VaKa написа:Я, я лицата ме заинтригуваха, дайте ги в по-големичък вариант
Е, щом d1VaKa е респектиран от работата ви БФЛ, значи наистина сте направили нещо грандиозно
Аз си ги правя ей така - показвам им ги и ако ги искат - ги взимат . Тва е . 2ма правим лицата !cska_hooligan написа:Ти пък откога правиш лица за БФЛ ?d1VaKa написа: някои лицата са мои, бе
-
- Обратна връзка:
-
Ама последно ти в БФл ли си или не си ?d1VaKa написа:Аз си ги правя ей така - показвам им ги и ако ги искат - ги взимат . Тва е . 2ма правим лицата !cska_hooligan написа:Ти пък откога правиш лица за БФЛ ?d1VaKa написа: някои лицата са мои, бе
-
НЕ е ! Ама се мазни и иска да е в БФЛ !
-
- BFL Team™
Може да иска, но никога няма да му се уреди въпроса. Или по темата или и тук LOCK. Така и така, тази остана единствената незаключенатема...
-
- BFL Team™
Попаднал е щото аз го постанх във форума. А това си е моя екип, познавам го. Правих го над 2 часа така че ми се е забил в главата.
-
- BFL Team™
Еми перфектни лица имат Марто и Вагнер.... тяхните просто ми напарвиха най- добро впечатление иначе още мн
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- BFL Team™
Eми няма, съжалявам... пичове лягайте....niki_19121 написа:има ли някав шанс да излезне днеска пача моля ви само питам
и на мен мн ми се играе с ЛЕвски ама...
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Bg_Fen написа:Ок лека вечерGogo_t написа:Eми няма, съжалявам... пичове лягайте....niki_19121 написа:има ли някав шанс да излезне днеска пача моля ви само питам
и на мен мн ми се играе с ЛЕвски ама...
-
- BFL Team™
Няма начин да получиш отговор... безнадежно е.. Просто забравете за точна дата.
Любо и Стефан (близнаци са) познаваш ли ги? За подписа говоря.
Любо и Стефан (близнаци са) познаваш ли ги? За подписа говоря.
-
- BFL Team™
10 Януари добре ви ли звучи??? Тогава гаранция ще има патч. Аман...
Eй ви дата Сега доволнили стеochko написа:10 Януари добре ви ли звучи??? Тогава гаранция ще има патч. Аман...
аиде стига де моля ви защо казахте но не след НОВА ГОДИНА само това ви питам__SaNd1__ написа:ochko написа:10 Януари добре ви ли звучи??? Тогава гаранция ще има патч. Аман...
-
- BFL Team™
Защото имаме наистина тъпи хора в екипа които се огъват пред пишлеметата за това. И за това имате право да негодувате. Но не към всички, към него конкретно /не знам точно кой беше и въобще има ли такъв който да е казал това/ .
-
- BFL Team™
Аз го казах и поемам цялата отговорност- псувайте ме и т.н.niki_19121 написа:шшшш бфл не са пияници сега че не са си изпалнили точно днес да го качат за това не коментирам но поне се надявам утре да излезе абе бвл много ви моля адски много ви моля да не е на 3 4 януари а и без това искам само един разумен отговор защо казахте не след нова година
ЗАщо го казах-
Защото аз съм го казал на 26ти, а тогава се правеха сметки да пускаме на 27ми... кво стана нз и аз... след тва за събота нещо се говореше ама пак нз кво стана.. грешки сиг са намерени и се оправят.... не знам кога ще излезе, може и утре да е може и на 1ви... може да е всеки един ден без днес... там е работата че доато сме 100% че няма и 1 бъг не пускаме за да няма грешки и всичко да е точно...
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- Обратна връзка:
Никой не зане кога ще излезе патча! Намерихме бъгове при тестването и доакто не ги отстраним няма да излезе пустия патч. Нищо не се знае... може и преди, може и след нова година! Коментари от сорта на "Вие казахте преди нова година" от тук нататък са излишни!