paolo написа:Евала за лицата,и особено за Марто,най-после с истинското му лице,толкова съм се надявал да го направят от фифата,но сега най-после това ще бъде реалност.Браво на екипа,и чакаме с нетърпение патча
paolo написа:Евала за лицата,и особено за Марто,най-после с истинското му лице,толкова съм се надявал да го направят от фифата,но сега най-после това ще бъде реалност.Браво на екипа,и чакаме с нетърпение патча
Присъединявам се към теб пич наистина Марто е The -best.И още нещо да благодаря на екипа за труда който правят за нас ... и един съвет да не обръщат внимание на хората които недоволстват и да продължават да си вършат работата както до сега , и очакваме пача BFL-team - Forever!!!
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
И аз пак не разбрах !!! Дивак ти за БФЛ ли работиш и лицата в БФЛ 08 твой ли са ?
Работя ЗА БФЛ не В БФЛ ! В БФЛ са Баго, Кламера , Кунад и останалите . Аз и другия фейсмейкър работим ЗА . Лицата в БФЛ 08 са мои и на колегата . Повечето негови
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
ZhivkoBGR написа:Защо знамената на стадиона на берое са обърнати на опъки?
Щото бойкотират отбора .майтап.Ми не го бях забелязвал.Ето ви нагледен пример за бъговете(неизбежно е да няма),които изникват и тъй като не искаме те да достигнат до вас,ние бавим излизането на BFL FIFA 08