Снимки за лица
Снимки за лица
Реших да започна тази тема, защото един от рисърчърите се очуди защо има лица почти само на Левски и Цска .
Правилата са следните : Вие пускате добри снимки ( над 300х600px ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ), а ние ги правим . Трябват ни снимки предимно на Локомотив София, Литекс, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив и ако намерите на Черно Море . Другите отбори - ако има снимки - ще се измисли нещо .
Моля някой модератор да следи да не се спами . Във всяко мнение по 1 снимка за лица !
Правилата са следните : Вие пускате добри снимки ( над 300х600px ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ ), а ние ги правим . Трябват ни снимки предимно на Локомотив София, Литекс, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив и ако намерите на Черно Море . Другите отбори - ако има снимки - ще се измисли нещо .
Моля някой модератор да следи да не се спами . Във всяко мнение по 1 снимка за лица !
-
- BFL Team™
Re: Снимки за лица
На Литекс, Локо Сф, Черно Море няма, а всеки знае че на Локо Пд има отлични. Знам че и ти ги знаеш къде са.
В lportala съм влизал няколко пъти, но никога не мога да ги намеря . Ако постнеш няколко добри доста ще ме улеснишkyynadd написа:На Литекс, Локо Сф, Черно Море няма, а всеки знае че на Локо Пд има отлични. Знам че и ти ги знаеш къде са.
d1VaKa написа:В lportala съм влизал няколко пъти, но никога не мога да ги намеря . Ако постнеш няколко добри доста ще ме улеснишkyynadd написа:На Литекс, Локо Сф, Черно Море няма, а всеки знае че на Локо Пд има отлични. Знам че и ти ги знаеш къде са.
За това ли говорите тук снимките са голями мисля,че достатъчни...
http://www.lportala.net/players/?rank_id=1
-
- BFL Team™
Оф боже. Ей ти тука - http://www.lportala.net/players/?rank_id=1
Даваш на играча и после върху снимката и става голяма. Не мисля да се занимавам да ти ги давам.
Даваш на играча и после върху снимката и става голяма. Не мисля да се занимавам да ти ги давам.
-
- BFL Team™
Що??? На ЦСКА кои сте направили??? Двама??? Заеби... Голяма фенщина, голямо нещо. Не те харесвам, никак даже.
На цска Машадо, Велизарката, Ивайло Петров, Митко Иванов - Удоджи и Тунчев . На адона ще има повече . Петко не е Левскар, а той прави повечето от Левски сам . Все пак трябва да има някаква йерархия . Не може да спечелите 1 купа (плейстейшън) и да имате повече лица от отбор с требъл !ochko написа:Що??? На ЦСКА кои сте направили??? Двама??? Заеби... Голяма фенщина, голямо нещо. Не те харесвам, никак даже.
-
- BFL Team™
Ти не си нормален. Предлагам го официлано за БАН. Аз не мога да баннвам, тези които могат да решат.d1VaKa написа:На цска Машадо, Велизарката, Ивайло Петров, Митко Иванов - Удоджи и Тунчев . На адона ще има повече . Петко не е Левскар, а той прави повечето от Левски сам . Все пак трябва да има някаква йерархия . Не може да спечелите 1 купа (плейстейшън) и да имате повече лица от отбор с требъл !ochko написа:Що??? На ЦСКА кои сте направили??? Двама??? Заеби... Голяма фенщина, голямо нещо. Не те харесвам, никак даже.
За кво ? Казах някаква болезнена истина или ... ?kyynadd написа:Ти не си нормален. Предлагам го официлано за БАН. Аз не мога да баннвам, тези които могат да решат.d1VaKa написа:На цска Машадо, Велизарката, Ивайло Петров, Митко Иванов - Удоджи и Тунчев . На адона ще има повече . Петко не е Левскар, а той прави повечето от Левски сам . Все пак трябва да има някаква йерархия . Не може да спечелите 1 купа (плейстейшън) и да имате повече лица от отбор с требъл !ochko написа:Що??? На ЦСКА кои сте направили??? Двама??? Заеби... Голяма фенщина, голямо нещо. Не те харесвам, никак даже.
-
- BFL Team™
Болезнената истина е, че сте 4-рти. Тампере ви умята, направи ви да си говорите сами. Многобройните съдийски аванти в първенството не ви спасиха от резили и в А група. Нямате гол в софийско дерби, играете трагично, Мъри се чуди как да лъже хората, че всичко е наред. Купиха се разни бразилчета за по 50 хиляди, Батков ги наду за да може да не остане назад от селекцията на ЦСКА. Лъжите за интерес на големи отбори към ваши играчи не спират. В крайна сметка никой не купува. На кой му трябват 30 годишни изгърбеняци? Бербатов и Мартин за пореден път ви доказаха, че за да успее един българин на запад от анадола трябва да се шлифова в ЦСКА. И боли, знам, кофти е.
И за капак - 2-ри Декември... Върви да спиш.
И за капак - 2-ри Декември... Върви да спиш.
http://pfcbotev1912.com/club.php?ID=11; ... 9de0ee179f
Сайтчето не е поддържано от бая време,но мисълта ми е такива снимки ще вършат ли работа?
Сайтчето не е поддържано от бая време,но мисълта ми е такива снимки ще вършат ли работа?
d1VaKa
===========================
На цска Машадо, Велизарката, Ивайло Петров, Митко Иванов - Удоджи и Тунчев . На адона ще има повече . Петко не е Левскар, а той прави повечето от Левски сам . Все пак трябва да има някаква йерархия . Не може да спечелите 1 купа (плейстейшън) и да имате повече лица от отбор с требъл !
========================================================
ХААААААА А ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ЛИЦА ОТ ЕДИНСТВЕННИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР СЪС ПОЛОЖИТЕЛНА РАЗЛИКА НА ГОЛОВЕ ВЪВ ЕВРОТУРНИРИТЕ?
и ми кажи тогава КОЛКО ЗВЕЗДИ ДАВАШ НА ТАМПЕРЕ АКО ГО ИМАШЕ във фифа?
===========================
На цска Машадо, Велизарката, Ивайло Петров, Митко Иванов - Удоджи и Тунчев . На адона ще има повече . Петко не е Левскар, а той прави повечето от Левски сам . Все пак трябва да има някаква йерархия . Не може да спечелите 1 купа (плейстейшън) и да имате повече лица от отбор с требъл !
ХААААААА А ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ЛИЦА ОТ ЕДИНСТВЕННИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР СЪС ПОЛОЖИТЕЛНА РАЗЛИКА НА ГОЛОВЕ ВЪВ ЕВРОТУРНИРИТЕ?
и ми кажи тогава КОЛКО ЗВЕЗДИ ДАВАШ НА ТАМПЕРЕ АКО ГО ИМАШЕ във фифа?
Велбъжд Кюстендил от "Б" западна имат нов футболист ако искате да ви дам снимка?
-
Спрете да се карате мисля,че и на Амунике ще го има аз преброих равен брой лица от 2-та отбора. http://www.pirinfc.com Цъкате на КЛУБ и от там като цъкнеш на всяка снимка става голяма !!!!!!!!!!!!!!!!
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
d1VaKa написа:На цска Машадо, Велизарката, Ивайло Петров, Митко Иванов - Удоджи и Тунчев . На адона ще има повече . Петко не е Левскар, а той прави повечето от Левски сам . Все пак трябва да има някаква йерархия . Не може да спечелите 1 купа (плейстейшън) и да имате повече лица от отбор с требъл !ochko написа:Що??? На ЦСКА кои сте направили??? Двама??? Заеби... Голяма фенщина, голямо нещо. Не те харесвам, никак даже.
за тебе има три думи приятелю - рядко тъп идиот
-
От шотовете и написаното видях 7 лица на Левски и 6 на ЦСКА мисля, че и Амунике е направен понеже бях чел някъде, така че с него лицата стават 7 на 7.За някои отбори мисля, че и едно няма да има за това моля ви се престанете.И на 2-та отбора ще има лица.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Амунике май ще си ходи.Поне аз чух,че със сигурност отива в Швеция.В такъв случай ще го правите ли изобщо,та да има лице и той?_GAGATA_ написа:От шотовете и написаното видях 7 лица на Левски и 6 на ЦСКА мисля, че и Амунике е направен понеже бях чел някъде, така че с него лицата стават 7 на 7.За някои отбори мисля, че и едно няма да има за това моля ви се престанете.И на 2-та отбора ще има лица.
-
И Бардон си тръгна официално, но му видях лицето.Ще видим като излезе пача.Освен това ще има аддон с лица.
Бардон си е собственост на Левски,но е освободен до края на сезона заради лошо представяне.Има разлика!_GAGATA_ написа:И Бардон си тръгна официално, но му видях лицето.Ще видим като излезе пача.Освен това ще има аддон с лица.
Тази снимка става ли Ще потърся други такива и ако намеря ще постна, ако не само маркос да е с лице