Ъ, брато ... ма ние дет правихме лицата сме извън екипаpaolo написа:Евала за лицата,и особено за Марто,най-после с истинското му лице,толкова съм се надявал да го направят от фифата,но сега най-после това ще бъде реалност.Браво на екипа,и чакаме с нетърпение патча
bFL FIFA 08-шотове и видео .
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
-
Присъединявам се към теб пич наистина Марто е The -best.И още нещо да благодаря на екипа за труда който правят за нас ... и един съвет да не обръщат внимание на хората които недоволстват и да продължават да си вършат работата както до сега , и очакваме пача BFL-team - Forever!!!paolo написа:Евала за лицата,и особено за Марто,най-после с истинското му лице,толкова съм се надявал да го направят от фифата,но сега най-после това ще бъде реалност.Браво на екипа,и чакаме с нетърпение патча
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
-
И аз пак не разбрах !!! Дивак ти за БФЛ ли работиш и лицата в БФЛ 08 твой ли са ?d1VaKa написа:Ъ, брато ... ма ние дет правихме лицата сме извън екипаpaolo написа:Евала за лицата,и особено за Марто,най-после с истинското му лице,толкова съм се надявал да го направят от фифата,но сега най-после това ще бъде реалност.Браво на екипа,и чакаме с нетърпение патча
Работя ЗА БФЛ не В БФЛ ! В БФЛ са Баго, Кламера , Кунад и останалите . Аз и другия фейсмейкър работим ЗА . Лицата в БФЛ 08 са мои и на колегата . Повечето неговиcska_hooligan написа:И аз пак не разбрах !!! Дивак ти за БФЛ ли работиш и лицата в БФЛ 08 твой ли са ?d1VaKa написа:Ъ, брато ... ма ние дет правихме лицата сме извън екипаpaolo написа:Евала за лицата,и особено за Марто,най-после с истинското му лице,толкова съм се надявал да го направят от фифата,но сега най-после това ще бъде реалност.Браво на екипа,и чакаме с нетърпение патча
Уникално!!
Много ми харесаха шотовете от ФК Монтана
Много ми харесаха шотовете от ФК Монтана
-
Perfect
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
-
Тъй тъй сте почнали да давате скрийнове на отбори дайте и на Нафтекс
-
- BFL Team™
Дам, дайте .
-
Замаяхте ни от шотове...а утре ни замайте със пачЪ заштото утре е последен ден от обещания срок!
-
- BFL Team™
И ми е прекалено интересно ако не го спазим какво става?RiLeCo написа:Замаяхте ни от шотове...а утре ни замайте със пачЪ заштото утре е последен ден от обещания срок!
SILENCE! I kill youkyynadd написа:И ми е прекалено интересно ако не го спазим какво става?RiLeCo написа:Замаяхте ни от шотове...а утре ни замайте със пачЪ заштото утре е последен ден от обещания срок!
За такива като МрД дето не знаят английски само това : ШИ ВЪ УБИЯ
-
А то нищо няма да стане за вас е лошо ако излъжете а ако го пуснете утре сичко точно! ако неkyynadd написа:И ми е прекалено интересно ако не го спазим какво става?RiLeCo написа:Замаяхте ни от шотове...а утре ни замайте със пачЪ заштото утре е последен ден от обещания срок!
пичове ще излезе ли днеска пача или и днес да не го чакаме моля ви кажете ми
-
- BFL Team™
Защо знамената на стадиона на берое са обърнати на опъки?
-
Ще има ли БГ спонсори в пача?
-
а 6те меже ли да се играе на be a pro с бг отбор???
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
- BFL Team™
Щото бойкотират отбора .майтап.Ми не го бях забелязвал.Ето ви нагледен пример за бъговете(неизбежно е да няма),които изникват и тъй като не искаме те да достигнат до вас,ние бавим излизането на BFL FIFA 08ZhivkoBGR написа:Защо знамената на стадиона на берое са обърнати на опъки?