bFL FIFA 08-шотове и видео .

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
Vanio`G

Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .

Мнение от Vanio`G »

BFL по-добре напишете Velbujd отколкото Velbajd...Второто хем е по гадно хем не е и правилно....
10х за екипите на Монтана,въпркеки че исках да са от мач снимка на самата трева ама и т`ка става :0 :0 :0
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

d1VaKa написа:
klamer4o написа:Намерих една снимка на играч на ЦСКА :)
Машадо
Изображение
Ей :) Това лице е по-старо от мен, сега го ъпдейтнах малко

Ивайло Петров :
Изображение

Косата ще е така за в.1, но ще правим аддон и ще е доста по-добра . От Цска най-доброто лице е на Велизар, но вмомента не мога да ви го покажа, тъй като е от другия мейкър, а той е офлайн
Пресвета дево :S Ае ти си мега заблуден ! Мислиш си ,че правиш лица ? На Петров носа му е по голям от главата , то като бият към вратата му няма да може да вижда топката . А горния незнам твой ли е или не ама като го гледам май пак е твое творение , шото изглежда все едно го е блъснал влак
Nicky

Мнение от Nicky »

Велбъжд на латиница се пише: Velbyzhd, това е по закон, иначе най-добре го напишете Velbujd :)
Vanio`G

Мнение от Vanio`G »

BFl патча няма да е съвместим с нито който променя ДБ нали така...да знам да я чистя ли вече.....
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Vanio`G написа:BFl патча няма да е съвместим с нито който променя ДБ нали така...да знам да я чистя ли вече.....
Ти па... Ще ползваш пача... :rofl: Нали до преди три дена провокираше БФЛ сега пък вече си се загрижил за пача и дали да си чистел ФИФАТА... :D
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Абе, маймуно... ти вред ли си бе- не свички лица са твои бе... ае стига си се обаждал където не ти е работа... чек се сетя за еднатвоя снимка във "свободната тема" и ми се повдига.... кажи квои си направил и стига си писал в темата...

ТОЯ ЗАЩО НЕ Е БАННАТ ?
ЛЕВСКИ СОФИЯ
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

Пиши на кирилица !!! 3-то предопреждения , след това следва
Изображение
by AntrAcsA
XaXo

Мнение от XaXo »

Може ли 1-2 шота на Нафтекс. :)
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

ееее и днес ли няма да има пач бе хора а това ме притесни адски много
vili4kata написа:Казаха вчера, че пачът ще излезе до 10.01.2008г.
. по въпроса! ;)

:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: ;( ;( ;( ;(
d1VaKa

Мнение от d1VaKa »

Gogo_t написа:Абе, маймуно... ти вред ли си бе- не свички лица са твои бе... ае стига си се обаждал където не ти е работа... чек се сетя за еднатвоя снимка във "свободната тема" и ми се повдига.... кажи квои си направил и стига си писал в темата...

ТОЯ ЗАЩО НЕ Е БАННАТ ?
Да съм казал, че всички лица за МОИ ?

едит : Антракс, носа на вратарчето е адски гаден за form и щеше да е 2 пъти по-голям, така че не се оплаквай . Ако толкова не ти харесват - можеше и без тях нали ? Само не знам как биха го оценили потребителите
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Ооооо да, ние зависим изцяло от тебе... Ти си с решаващата роля... Тъпанар...
d1VaKa

Мнение от d1VaKa »

ochko написа:Ооооо да, ние зависим изцяло от тебе... Ти си с решаващата роля... Тъпанар...
Пак не съм казал такова нещо . Като сте на 'шофьорското място' много извъртате нещата
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

ми знам че не сте зависими тогава защо не пуснете днес пача а чак на 10 офф :shake: :shake: :shake:
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Щото не ме кефиш пич, не ме кефиш.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

ochko написа:Щото не ме кефиш пич, не ме кефиш.
:D :D :D
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

__SaNd1__ написа:
ochko написа:Щото не ме кефиш пич, не ме кефиш.
:D :D :D
ем виш ся ochko не е вапроса по ваншност дали те кефя или не то може и мен ти да не ме кефиш ама си малча нали :D
Galen

Мнение от Galen »

niki_19121 написа:ми знам че не сте зависими тогава защо не пуснете днес пача а чак на 10 офф :shake: :shake: :shake:
Ари стига си ревал.В този форум само ти ми ревеш и ми пускаш теми кога ще излиза пача.млъкни малко ти си го направи бързо и без бъгове.ари направо вече ма нервите и ако бях админ всички щях ви банна да видим кой ще напише още нещо свързано с излизане на пача.Когато го пуснат пуснта и да им викаш няма го пуснат по бързо.Направо ми късате нервите.бахти тъпаците
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

И се появи Свети Galen и разцепи мрака! Амин!
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

Galen написа:
niki_19121 написа:ми знам че не сте зависими тогава защо не пуснете днес пача а чак на 10 офф :shake: :shake: :shake:
Ари стига си ревал.В този форум само ти ми ревеш и ми пускаш теми кога ще излиза пача.млъкни малко ти си го направи бързо и без бъгове.ари направо вече ма нервите и ако бях админ всички щях ви банна да видим кой ще напише още нещо свързано с излизане на пача.Когато го пуснат пуснта и да им викаш няма го пуснат по бързо.Направо ми късате нервите.бахти тъпаците
нокога не сам пускал теми за кога ще излезе пача и нещо подобно само сам питал кога :@
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Аре стига офтопик! Направете си една спам тема в Свободна зона и там си спамете колкото искате.
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”