Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
kyynadd
BFL Team™

Re: Вашата кариера

Мнение от kyynadd »

От тук нататък всеки излишен коментар се трие.

Ето какво става при мен.
Отбора най-после започна да играе както аз искам, забавляват се!
Най-после след цял полусезон мъчения (без последните два мача) отбора почна да мачка наред и да се забавлява. Противниковите отбори нямат никакъв шанс. За мен главната причина е в тактическите промени които направих. Вече постоянно играя 4-2-3-1 (състава виждате в по-долните шотове) и по време на мач освен че манаталитета е атакуващ,когато играя срещу значително по-слаби съперници давам преса докрай и милите не могат да се оправят. Плюс това сложих играта да минава през двата фланга - там са Аритало и Удожи. Първия няма равен, хване топката о докато не центрира не я пуска. Удожи доста ме изненада и то приятно. Пуснах го последните 2 мача на есенния полусезон и той ми се отблагодари с голове. Сега е титуляр и играе добре.
Друг който започна да ме радва е Бранимир Костадинов. Почва да става машина. :) 3 гола в 3 мача, може би нещо нормално за него, но не и при мен. Досега не игра добре но вече е неудържим.
Аз съм възхитен най-много от Путило. Това момче втория полусезон има 2 гола от 3 мача, и оценки 8-ци. Играе невероятно. Ключовата фигура в отбора ми. По надолу има шот от него. Цената му от 375 000 стана 775 000, само за един полусезон+3 мача. Като се има предвид че първия полусезон играх добре.
Аритало става все по-добър. Откровенно казано първия полусезон бях разочерован от него, но сега си промених коренно мнението.
Новото момче - Соснин не игра през всички 3 мача. Първия остана извън групата, втория влезе като резерва, а третия игра цял мач и отблеляза гол. Но какъв гол! Вкара директно от корнер! Много е добър, заедно с Путило са невероятен тандем. Засега Вайналдум ще е резерва и без това е контузен.
Велизар играе на обичайното си добро ниво, като всеки мач вкарва гол.
В защитна съм добре. В. Илиев вече има 5 гол, а Туиа е железен. Във все по-добра форма навлиза Мишо Венков. С Аритало са неудържими от ляво. Данчо Тодоров е на приливи и отливи, а като го сменя много добре го замества Малул.
Забравих да добавя че в профила на Зефуик пише "следващия Ван Нистерлой". Дано. :)
Още едно важно нещо. Морала на играчите вече е чудесен, на титулярите е само на superb. Прези зимата всички казваха че отбора играе зле и не са доволни от мен като треньор. Сега абсолютно всеки един който виждате на шота, казва че е доволен и щастлив да е част от клуба.
Ето ги и мачовете които промениха толкова много:
Видима-Раковски - ЦСКА 1:3
Путило, Велизар - 2

Вихрен - ЦСКА 2:4
Путило, Велизар, Бранимир, Удожи

Локомотив (София) - ЦСКА 2:5
Бранимир - 2, Велизар, В. Илиев, Соснин

Шот от мача с Локомотив, който най-точно описва ситуацията в отбора към момента:
Изображение
Локо играха доста грубо, за радост излязох без контузии от мача

Невероятната форма на Антон Путило:
Изображение

Титулярния състав (може да размествам Соснин с Вайналдум в зависимост колко добре играе втория):
Изображение

Благодарение на тези мачове само за 3 кръга от шести станах на втори, на 5 точки зад Локомотив Пд. Ако продължавам да играя така няма кой да ме спре и мисля че заслужено ще стана шампион.

Ето заради това ФМ е невероятна игра.
chonin

Мнение от chonin »

ЛОКО ПД СПЕЧЕЛИ СУПЕР КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ

Локомотив Пловдив - Левски 3:0
Голмайстори: Златковски, Въндев х2
Играч на мача: Явор Въндев

Срещата започна невероятно за пловдивчани. Младия македонски национал Зоран Златковски откри резултата още в 25-та секунда след грешка в защитата на Левски, която го остави очи в очи с вратаря Петков. Сините се хвърлиха в атака да изравняват резултата и до края на полувремето успяха да отбележат 2 гола, които обаче бяха отменени заради засади на Костадинов и Жирсак (или нещо подобно). Малко след това в действие влезе и максимата - "Ако не вкараш, ще ти вкарат". В 36' Явор Въндев изпълни бързо един пряк свободен удар, още преди сините защитници да са се подредили, и удвой резултата. При изненадващ резултат 2:0 завърши и първото полувреме.
През втората част футболистите на Левски отново бяха решени на всичко поне да изравнят резултата, но нямаха особен шанс. В 52-та минута Въндев сложи точка на спора с отбелязването на трети гол. Левскарите оспорваха бурно попадението, след което останаха съмнения за засада. В 55' се контузи Даксон Да Силва и треньорът на пловдивчани бе принуден да направи промени. На мястото на младият бразилец и Дани Кики в игра влязоха съответно, Красимир Димитров и Даниел Младенов. Левски вече беше на колене пред черно-бялата торсида. В 76' в игра за сините се появиха Емил Ангелов и Валери Домовчийски, на мястото на Телкийски и Костадинов, но и те не направиха нищо запомнящо се. За Локомотив мача доигра Димитър Илиев, който замени голмайстора Златковски.
И така Локомотив Пловдив изненадващо надигра, с класическото 3:0, шампиона Левски на пъпа на София. Черно-белите запалянковци бяха в екстаз след победата, а километрични опашки от коли, с черно-бели флагчета, шалчета, знамена и т.н, се виеха по автомагистрала Тракия от София до Пловдив.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Честито Чонин. Честита титла. При мен Локомотив са голям противник един от нас ще е шампион.
Иначе продължава доминацията ми. Вече подобрих рекорда по най-много поредни победа. Вече са 7 като може още да го подобрявам. Ето мачовете които се изиграха след последния ми пост:

Черно Море - ЦСКА 0:2
ЦСКА - Черноморец 2:1
ЦСКА - Славия 4:0 (1/4 финал за купата на страната)

Равносметката от пролетния полусезон: 6 мача, 6 победи

Отбора няма спиране. Лошото е че Локо Пловдив не грешат много и разликата си остава 5 точки. Въпреки това все още имам голяма надежда за спечелване на титлата.
При играчите в тези 3 мача най-силно впечатления ми направи Удожи. Невероятно добре се развива.
Другия е Велизар който се е разписал във всичките 6 мача през 2008, като в 2-3 от тях отбеляза по два гола.
Mudy

Мнение от Mudy »

Сега по темата : След победата на ЦСКА играх със Спартак Варна и ги победих във Варна с 2-1 .Отборат ми игра добре през първия полу-сезон като завърших 4ти преди есенната пауза ,а втория започнах с 2 победи .Една много добра покупка е Стоян Абрашев младеж ,който взех от ЦСКА играе добре като АМЛ и АМР . Също така и Дарин Петров ,който играе добре като АМР също така той е младеш от u21 или u19 не съм сигурен .[/b]

Редактирано от: kyynadd
Казах че почвам да махам постовете или част от тях в които има глупости. Почни да пишеш ЦСКА а не ЦС*КА. Тук аз му ги коригирах.
Glory Glory Man United
Изображение
Mudy

Мнение от Mudy »

Ако щеш ме баннвай ,ако щеш ме наказвай ама на мен ми правиш забележка като пиша ЦС*КА докато други хора пишат, но не са идиоти и са фенове с достойнство, разбра ли бе нещастник грозен ?!? А ти си тъпо и нещастно говедо! То и по името си личи де... отрязани "Mudy"! Идиот! уефс*ки . Що на тех не им правиш забелжеки бе !!!!!!! А?????????? Докато ме убиждат и аз ще убиждам .Ти май си сляп
Glory Glory Man United
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Mudy написа:Ако щеш ме баннвай ,ако щеш ме наказвай ама на мен ми правиш забележка като пиша ЦС*КА докато други хора пишат, но не са идиоти и са фенове с достойнство, разбра ли бе нещастник грозен ?!? А ти си тъпо и нещастно говедо! То и по името си личи де... отрязани "Mudy"! Идиот! уефс*ки . Що на тех не им правиш забелжеки бе !!!!!!! А?????????? Докато ме убиждат и аз ще убиждам .Ти май си сляп
На тях не съм им правил във форума защото съм ги гледал от над година по тези форуми. Ти дойде и провокира напрежение. А да видим кога някой от тях ще напише Уефски. Разрови се из страниците назад и виж.
Mudy

Мнение от Mudy »

Това че са от години тук не им дава право да убиждат !
Glory Glory Man United
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Mudy написа:Това че са от години тук не им дава право да убиждат !
я, я се поразрови малко и виж кой пръв започна да пише ЦС*КА, говедо??? А???? Къв е резултата???? Дам, не съм аз, нито Давидчо, нито Балки, нито който и да е. ТИ!! ТИ И ПАК ТИ!!! Кво искаш да те гледам ли??? не си познал!! Ако си от някой дом за бавноразвиващи ще ти го обясни със знаци:

ЦСКА=ЦС*КА=>левски=уефс*и

Ако искаш и на ФШ щи го нарисувам, ако пак не схващаш?!?!
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Така...да се върнем на темата.При мен положението е доста хубаво-в А група водя с две точки пред Локо(Пд).В директния мач с тях направих 2:2,въпреки че до 85-тата минута водех с 2:1.Тогава обаче некъв поляк на име Козуб Павел отбеляза и така пропуснах да направя разликата по-голяма.Последва серия от 3 поредни дербита-гостуване на Литекс в Ловеч и домакинства срещу ЦСКА и Локо(Сф).С Литекс отбора се представи доста добре,въпреки умората от мачовете в ШЛ,и резултатът бе красноречив-3:1.Същата съдба споходи и столичните железничари,които ме поведоха с 1:0 насред Герена,като така завърши и полувремето.През втората част обаче,сините се активизираха и набързо отбелязаха три гола,които бяха достатъчни за победата.Срещу ЦСКА нещата бяха по-различни.Въпреки че червените не бяха в особено добра форма,успяваха да удържат нулевото равенство до 75-тата минута.Тогава обаче едно страхотно взаимодействие между Гонзо и Богдан Станчу изведе Ники Димитров сам срещу вратаря Ивайло Петров и той не сбърка-1:0.Така Армейците се озоваха в комична ситуация,заемайки 11-тото място във временното класиране...
В ШЛ продължавам да правя фурор-първо влязох в групите след като отстраних Динамо Тбилиси след 2:0 в София и 6:0 като гост с 4 гола на Боян Табаков.Паднах се в група с Челси,Марсилия и Фейенорд.Първо домакинствах на холандците в София,като излязох с предпазливото 5-3-2.Тактиката ми даде резултат-в 35-тата мин. Сармов с далечен шут отбеляза страхотен гол,а веднага след това и Ричард се разписа-2:0.До края гостите така и не успяха да преодолеят защитата ми и дори не успяха да намалят резултатът.И така спечелих първи три точки за БГ отбор в ШЛ.
Последва мач с Челси на "Стамфорд Бридж",който нормално трудно бих спечелил.Опасенията ми се подвърдиха-загубих с 3:0,като това като че ли беше най-малкото.Други коментари са излишни... :D
След това домакинствах на Марсилия.Това беше един от най-хубавите ми мачове,защото момчетата наистина показаха характер и класа.Още в 3-тата минута новото попълнение на марсилци Андре-Пиер Жиняк( :^) ) откри резултата.Моите реагираха като ужилени и още в ответната атака Сармов изравни.До края на полувремето Богдан Станчу отбеляза цели 2 гола и поведохме с 3:1.През втората част марсилци опитаха масиран натиск и успяха да намалят,отново чрез Жиняк.Последва червен картон за Сисе,който прекърши гостите и мача завърши 3:2 за Левски!Тук наистина се изкефих много!
Ето и класирането след 3 мача в Група Д на ШЛ:
1.Челси 9 т.
2.ЛЕВСКИ 6 т.

3.Марсилия 3 т.
4.Фейенорд 0 т.
ancho

Мнение от ancho »

Браво Балки :clap: :clap: :clap: Дано стигнеш поне до полу-финал :P А моята кариера ще я пусна може би други ден,че ми се преева стария сеиф и сега почнах на ново и съм стигнал само до Приятелските мачове :)
НиКи

Мнение от НиКи »

Добра група си извадил и добре си се представил засега :) Успех занапред :P След малко и аз ше постна мойте :)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

РАВЕНСТВО В МАРСИЛИЯ И 100% КЛАСИРАНЕ ПОНЕ ЗА УЕФА!!! :party: :party: :party:
Еми тва е новината на деня. :D След 1:1 на "Стад Велодром" и загуба на Фейенорд от Челси,Левски си осигори поне третото място в своята група на ШЛ,което означава участие в пролетните кръгове на УЕФА!
Да си призная,излязох за 0:0,защото се надявах именно на това. :wasntme: Тактиката ми бе повече от предпазлива(5-4-1),разчитах на бързи контраатаки по крилата и центрирания към Г.Иванов,който играе много добре с глава и умее да бележи.Разчитах и на Станчу,който играеше зад Гонзо.В защита заложих на най доброто,което имах,защото допуснех ли гол задачата ставаше трудна.Задачата да пази Жиняк бе възложена на опитния Топузаков,а другите все пак трябваше да внимават и за другите двама в нападението на марсилци.Е да ама не!Още в четвъртата минута именно екзекуторът на ЦСКА отбеляза третия си гол в два мача срещу Левски.Направо ми се присра,защото защитните ми намерения отидоха по дяволите и сега трябваше да търся изравнителен гол и,естествено да внимавам да не допускам още попадения.Веднага дръпнах Станчу по-напред.На външните халфове Ники Димитров и Лъчо Балтанов бе възложена отговорността да организират атаките за Левски.Това обаче не даде резултат до края на първата част,така че и Мика Аартиало зае мястото си на терена с цел да подобри съотношението в нападение.Страхотният поглед върху играта на Станчу,съчетан с добрата техника и пробивност на финландеца трябваше да бъде използван като допълнителен коз в борбата с вече петте френски защитника.Минутите обаче летяха и въпреки многото положения до 83-тата минута гол не падаше.Именно тогава се случи това,на което се надявах с пускането в игра на Мика Артиало.Прекрасно взаимодействие с Богдан Станчу изведе финландеца сам срещу Стив Мамбанда и този път Мика не сбърка-1:1.До края моите успяха да отбележат още един гол,но той бе отменен заради нарушение в нападение на Гонзо.Е,както казаха в един друг форум,всеки може да симулира счупен нос.... :)
Така или иначе няма как да не съм доволен.Сега ми предстоят гостуване на Фейенорд и домакинство на Челси.За англичаните не знам,но ако моите играят така,както в двата мача с Олимпик(Марсилия),холандците не ги чака нищо добро срещу мен.Аре със здраве и стискайте палци! :) ;)
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Започнах на ново, сейфа ми се прецака.
Мдам, пак с ЦСКА. Сред новите ми попълнения бяха:
- Lautaro Acosta - Lanus (150K) AM RC - един от най-добрите преспективни играчи на тая игра. Страхотно крило. Играе най-добре като AMR.
- Ivan Bandalovski - Litex (900K) D/WB R - да, силен е, но е с ужасяващ характер. Показа ми среден пръст в съблекалнията (Bandalovski shows finger to CSKA boss, because of his talkings to the team at the half time). Взех го, за да го продам до 1 сезон.
- некъв исландец - Valur (500K) DC - прави добро впечатление, на 27 години е, но ми трябва стабилна защита.
- Mihail Venkov - Litex (800K) DL - хич не лош. Става за ляв бек на още по-класни отбори.
- Ivo Trenchev - Henan (400K) DC - трябва ми много опит в защита и го имам в лицето на Иво Тренчев. 35-годишния бивш защитник на ЦСКА, Спартак Вн, Левски, Хенан и др. ми го осигурява.
- Branimir Kostadinov - Hearts (100K) ST - без думи.
- Svetoslav Dyakov - Pirin (200K) DM, MC - за мен най-добрия опорен халф в България. Притежава уникален пас и страхотно задържа топката! Много съм доволен от него.

Продадох:
- Florentin Petre - CFR Cluj (3 000 000) - завърна се в родината си... но за каква сума.
- Alexander Tunchev - Lille (2 700 000) - е, в началото ми каза, че иска да си тръгва. Без проблеми. :D
- Georgi Iliev - Sochaux (700 000) - ще прави компания на Сашо във френската лига 1.

И така съставът ми изглежда по следния начин:
-------------------Иво Петров--------------------
-Бандаловски-Вальо--Исландеца----Венков-
-----------------------------------------------------
-----------------Дяков--Кабус--------------------
-Акоща--------------Велизар----------Удоджи-
-----------------------Неи-------------------------

Eто и мачовете от началото на сезона:
Айнтрахт Брауншвайг 1 - ЦСКА 3
Ханза Рощток 0 - ЦСКА 3
Ален 1 - ЦСКА 2
ЦСКА 7 - Юноши на ЦСКА 0

това бяха предсезоните контроли. Всичко изглеждаше много обещаващо.
ЦСКА 0 - Литекс 1 - много слаб мач и за 2-та отбора. Просто едните (за мое съжеление Литекс) имаха късмет и победиха.
Омония 1 ( :D ) - ЦСКА 2 (Неи, Велизар) - 2-ри предварителен кръг на УЕФА. Вижте съперника. :D
Локо Сф 1 - ЦСКА 1 (Неи) - надиграх ги, но неуспях да запиша успех.
ЦСКА 3 - Черноморец 1 (Неи, Велизар, Акоща) - първа победа в първенството.
ЦСКА 2 - Омония 0 (Удоджи, автогол) - Класирах се за 1-вия кръг на УЕФА.

И така, може би само 1-вия мач срещу Литекс не бях на ниво и загубих, но след това започнах да доминирам. В първия кръг на УЕФА ще срещна....... Сампдория, след като не бях поставен. Не лош жребий. Поздрави. По-късно ще пиша.
;)
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
Davidcho

Мнение от Davidcho »

MdiegoR написа:Започнах на ново, сейфа ми се прецака.
Тва е много гадно :S :S :S :S
Изображение

Изображение

Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Продължих с моята кариера.
В първенството вече започнах да руша всичко по пътя ми! След първите ми 3 мача от първенството, следваха мачове с Черно море и Видима като домакини. Не направих нещо особено. С Черно море ги бих с 3:1, като играта не беше задоволителна, а срещу Видима...:
ЦСКА - Видима Раковски
17' - Ванчо Бандаловски контузен
18' - Светльо Дяков (капитан, а след мача не :D ) получава директен червен картон
37' - Писаров открива за гостите. 0:1
46' - Неи контузен за 8 месеца.
51' - нов червен картон. Този път за Вальо Илиев.
60' - Велизар изравнява. 1:1
90' - Лаутаро Акоща прави 2:1 за ЦСКА!

А този мач като че ли сложи край на слабите ми мачове. Дойде първия мач със Сампдория, който завърши в моя полза 1:0 на Българска армия измъчено, с гол на Амунике в 60-тата минута. След това смелях Берое с 1:4 като гост. Направих 0:0 с Локо Пд, но те са доста силни и може би, като гост е приемливо да взема точката. Дойде ред на Марек, които бяха помляни с 5:0 (голове на Велизар (3) и Удоджи (2) ).
Стигнахме до реванша със Сампдория. Тежък мач ме чакаше. На полувремето резултатът беше 2:0 за италиянците. В 58-та минута той стана 3:0. НЕ, че се отчаях, но просто ми стана гадно заради труда, който положих преди мача. Все пак Велизар върна надеждите ми с гол в 80-та минута. 3:1. Докрая на мача размазах Сампдориици, но не успях да ги победя. Краен резултат: 3-1.
Е, отпаднах от Купата на Уефа, но сега ще се средоточа в България, където трябва да пребия всичко на пътя ми.
Весело прекарване на връх новата година! Както казва един добър старец (от моето градче, викат му Дядо Мраз) - Бъдете умни и шлядкодумни. С пожеляния за добро, на днешното чишло.

п.п. Ето ви линк към "Дядо Мраз" - http://vbox7.com/play:b8c398f3 ;)
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Ще ви кажа накратко миналия ми сезон.
Левски е шампион на "А" Група

Левски 1 - 0 Литекс (1:0 Костадинов 83')

Локомотив София 0 - 3 Левски (0:1 Дала Вале 12' , 0:2 Хичо 51' и 0:3 Костадинов 79')

Левски 2 - 0 Локомотив Пловдив (1:0 Костадинов 15' и 2:0 Димитър Илиев 59')

ЦСКА 2 - 1 Левски (0:1 Валери 2' ,1:1 Иванович 41' и 2:1 Велизар Димитров 87') - І НЕ СЕ СМЕЙТЕ МОЛЯ ВИ І

Левски 3 - 2 Вихрен (КУПА НА СТРАНАТА) - (За Левски: 1:0 Костадинов , 2:1 Адраде и 3:2 Хичо)
Изображение

Изображение

Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Забравих да напиша новите и напусналите играчи :)

Нови

Eden Hazard - (Лил) - Свободен (изтекъл му е договора)

Kevin Amunike - (ЦСКА) - 325 000лв

Mikhail Afanasiev - (MTZ-Ripo) - 1 800 000лв

Напуснали

Свободни

Georgi Sarmov (Сошо)

Bozhidar Mitrev (Олимпиакос)

Lazar Ivanov (Калиакра)

Емил Колев (ТЪРСИ СИ ОТБОР)

Тодор Стоев (ТЪРСИ СИ ОТБОР)

Димитър Димитров (ТЪРСИ СИ ОТБОР)

Напуснали за Пари :)

Stefan Stanchev (ЦСКА София) - 95 000лв

Cedrik Bardon (Копенхаген) - 140 000лв

Branimir Kostadinov (Иска да напусне,защото е втори сезон във отбора)

Еми това е за трансферите от моя отбор,по-късно ще кажа Бранимир къде ще ходи и за колко :)
Изображение

Изображение

Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Бранимир Костадинов иска да остане или до Януари или до края на сезона :) Така че няма да се разделям със "следващият Петър Жеков"
Изображение

Изображение

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

На 1/8 финал съъъъм!!! :party: :party: :party:
След равенство 3:3 на "Де Куип" с Фейенорд си осигорих второто място.Ето и шотче:
http://img.data.bg/i.php?show=734980&ctrl_id=lpak8e#img
Както виждате,мача беше меко казано интригуващ и,в интерес на истината,никой не заслужаваше да загуби срещата.Фейенорд поведоха с 3:0 през първото полувреме с хеттрик на Рой Макай.Холандците решиха,че мача е свършил и се прибраха назад.През втората част моите започнаха да се надпреварват да пропускат,но все пак от сто положения отбелязаха 3... :D Малко ме е яд,защото малко след изравнителния гол можех да вкарам и четвърти,но Богдан Станчу направи нещо,на което би завидял и Христо Йовов.Все пак важното е,че се класирам на 1/8 финал. :party: :party: 8)
Davidcho

Мнение от Davidcho »

BaLkI написа:На 1/8 финал съъъъм!!! :party: :party: :party:
Честито,ако искаш после кажи със кой си се паднал :)
Изображение

Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”