bFL FIFA 08-шотове и видео .
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
BFL по-добре напишете Velbujd отколкото Velbajd...Второто хем е по гадно хем не е и правилно....
10х за екипите на Монтана,въпркеки че исках да са от мач снимка на самата трева ама и т`ка става
10х за екипите на Монтана,въпркеки че исках да са от мач снимка на самата трева ама и т`ка става
-
- BFL Team™
Пресвета дево Ае ти си мега заблуден ! Мислиш си ,че правиш лица ? На Петров носа му е по голям от главата , то като бият към вратата му няма да може да вижда топката . А горния незнам твой ли е или не ама като го гледам май пак е твое творение , шото изглежда все едно го е блъснал влакd1VaKa написа:Ей Това лице е по-старо от мен, сега го ъпдейтнах малкоklamer4o написа:Намерих една снимка на играч на ЦСКА
Машадо
Ивайло Петров :
Косата ще е така за в.1, но ще правим аддон и ще е доста по-добра . От Цска най-доброто лице е на Велизар, но вмомента не мога да ви го покажа, тъй като е от другия мейкър, а той е офлайн
Велбъжд на латиница се пише: Velbyzhd, това е по закон, иначе най-добре го напишете Velbujd
BFl патча няма да е съвместим с нито който променя ДБ нали така...да знам да я чистя ли вече.....
-
- Обратна връзка:
Ти па... Ще ползваш пача... Нали до преди три дена провокираше БФЛ сега пък вече си се загрижил за пача и дали да си чистел ФИФАТА...Vanio`G написа:BFl патча няма да е съвместим с нито който променя ДБ нали така...да знам да я чистя ли вече.....
-
- BFL Team™
Абе, маймуно... ти вред ли си бе- не свички лица са твои бе... ае стига си се обаждал където не ти е работа... чек се сетя за еднатвоя снимка във "свободната тема" и ми се повдига.... кажи квои си направил и стига си писал в темата...
ТОЯ ЗАЩО НЕ Е БАННАТ ?
ТОЯ ЗАЩО НЕ Е БАННАТ ?
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Пиши на кирилица !!! 3-то предопреждения , след това следва
by AntrAcsA
by AntrAcsA
-
Може ли 1-2 шота на Нафтекс.
ееее и днес ли няма да има пач бе хора а това ме притесни адски много
vili4kata написа:Казаха вчера, че пачът ще излезе до 10.01.2008г.
. по въпроса!
vili4kata написа:Казаха вчера, че пачът ще излезе до 10.01.2008г.
. по въпроса!
Да съм казал, че всички лица за МОИ ?Gogo_t написа:Абе, маймуно... ти вред ли си бе- не свички лица са твои бе... ае стига си се обаждал където не ти е работа... чек се сетя за еднатвоя снимка във "свободната тема" и ми се повдига.... кажи квои си направил и стига си писал в темата...
ТОЯ ЗАЩО НЕ Е БАННАТ ?
едит : Антракс, носа на вратарчето е адски гаден за form и щеше да е 2 пъти по-голям, така че не се оплаквай . Ако толкова не ти харесват - можеше и без тях нали ? Само не знам как биха го оценили потребителите
-
- BFL Team™
Ооооо да, ние зависим изцяло от тебе... Ти си с решаващата роля... Тъпанар...
Пак не съм казал такова нещо . Като сте на 'шофьорското място' много извъртате нещатаochko написа:Ооооо да, ние зависим изцяло от тебе... Ти си с решаващата роля... Тъпанар...
ми знам че не сте зависими тогава защо не пуснете днес пача а чак на 10 офф
-
- BFL Team™
Щото не ме кефиш пич, не ме кефиш.
-
ochko написа:Щото не ме кефиш пич, не ме кефиш.
ем виш ся ochko не е вапроса по ваншност дали те кефя или не то може и мен ти да не ме кефиш ама си малча нали__SaNd1__ написа:ochko написа:Щото не ме кефиш пич, не ме кефиш.
Ари стига си ревал.В този форум само ти ми ревеш и ми пускаш теми кога ще излиза пача.млъкни малко ти си го направи бързо и без бъгове.ари направо вече ма нервите и ако бях админ всички щях ви банна да видим кой ще напише още нещо свързано с излизане на пача.Когато го пуснат пуснта и да им викаш няма го пуснат по бързо.Направо ми късате нервите.бахти тъпацитеniki_19121 написа:ми знам че не сте зависими тогава защо не пуснете днес пача а чак на 10 офф
-
И се появи Свети Galen и разцепи мрака! Амин!
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
нокога не сам пускал теми за кога ще излезе пача и нещо подобно само сам питал когаGalen написа:Ари стига си ревал.В този форум само ти ми ревеш и ми пускаш теми кога ще излиза пача.млъкни малко ти си го направи бързо и без бъгове.ари направо вече ма нервите и ако бях админ всички щях ви банна да видим кой ще напише още нещо свързано с излизане на пача.Когато го пуснат пуснта и да им викаш няма го пуснат по бързо.Направо ми късате нервите.бахти тъпацитеniki_19121 написа:ми знам че не сте зависими тогава защо не пуснете днес пача а чак на 10 офф
-
- Обратна връзка:
Аре стига офтопик! Направете си една спам тема в Свободна зона и там си спамете колкото искате.