bFL FIFA 08-шотове и видео .

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
Elwin

Мнение от Elwin »

Здравейте, разгледах шотовете с отбора на ЛЕВСКИ и имам един въпрос към BFL Team™.

Изображение

Екипите на ЛЕВСКИ, цска и другите отбори, които са с Mythos Shirt S/S на uhlsport така ли ще си останат или ще има подобрение.
Визирам яката на фланелката, която на шотовете, които пускате не е както трябва.

Според мен яката трябва да е нещо от сорта на:
Изображение

Малко тъмна я направих, но се вижда идеята, а и не съм експерт на Fireworks.

Едит:
p.s. Пуснете един шот ако е едитната фланелката да я видим и си бачкайте спокойно, по-добре да се изпипа всичко, отколкото да има бъгове.
p.p.s. Може да направите BFL Beta Test Team от подбрани хора, но МНОГО на брой, колкото повече хора тестват пача, толкова повече бъгове ще се откриват и едитват.
Последно промяна от Elwin на 31 Дек 2007 15:10, променено общо 5 пъти.
GoGo_SPoRt

Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .

Мнение от GoGo_SPoRt »

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !! :envy:
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

Нали тази година сте оправили бъга, дето топката минава през рекламните пана :P
ivoto

Мнение от ivoto »

_GAGATA_ написа:И се появи Свети Galen и разцепи мрака! Амин!
хахахаххах :D :D:D:D:D: туй ме нарадва хааххаа
http://www.city.bg/new/crazy_videos/det ... a885d57cae пЛс гЛаСуВаЙтЕеЕеЕ
ochko
BFL Team™

Re:

Мнение от ochko »

Elwin написа:Здравейте, разгледах шотовете с отбора на ЛЕВСКИ и имам един въпрос към BFL Team™.

Изображение

Екипите на ЛЕВСКИ, цска и другите отбори, които са с Mythos Shirt S/S на uhlsport така ли ще си останат или ще има подобрение.
Визирам яката на фланелката, която на шотовете, които пускате не е както трябва.

Според мен яката трябва да е нещо от сорта на:
Изображение

Малко тъмна я направих, но се вижда идеята, а и не съм експерт на Fireworks.

Едит:
p.s. Пуснете един шот ако е едитната фланелката да я видим и си бачкайте спокойно, по-добре да се изпипа всичко, отколкото да има бъгове.
p.p.s. Може да направите Beta Test Team от подбрани хора, но МНОГО на брой, колкото повече хора тестват пача, толкова повече бъгове ще се откриват и едитват.
Лично аз ДЪРЖА това да е оправено, защото си играх яката да я направя перфектна, за това изисквам така да е в играта ;) . Ето един човек който се вглежда в детайлите и ме радва. Явно труда който си давам да изпипвам всякакви дреболий не остава незабелязън. Благодаря ти ;) .
d1VaKa

Re:

Мнение от d1VaKa »

Elwin написа:...
Я, Я , Я ... ти от pfclevski.eu ли си, че ми трябват добри снимки за лица на Рабех, Бензукан, Зе Суареш, Жан Карлош и Жоаозиньо
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

@PeacemakeeR Пиши на кирилица !!! 3-то предопреждения , след това следва
Изображение
by AntrAcsA
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Пича каза че има проблем с кирилицата, а убийме, кирилизатора не го виждам :D .
eemmkkoo

Мнение от eemmkkoo »

Levski_forever написа: Изображение
Значи агитката в Зарата стоеше доскоро в най-дясната част под козирката(част от която е празна на тази снимка), но след като Храма бе разпределен по някакъв странен начин от Банев маймуняка и други боклуци и се поставиха цени на билетите за "постановка" на зеления балет от 5,10 и 15 лв.:))))) вече нито агитката нито някой друг му знае какво става:)))))

п.с. Радващо е, че сте ни сложили в А група....:)А иначе за да е по-реално след време ще изпадна до В и пак ще се боря с Лудата Зелена Банда...или каквото е останало от него:))) 8)
Elwin

Re: Re:

Мнение от Elwin »

d1VaKa написа:Я, Я , Я ... ти от pfclevski.eu ли си, че ми трябват добри снимки за лица на Рабех, Бензукан, Зе Суареш, Жан Карлош и Жоаозиньо

Знам, ти ми писа, но в момента нямам възможност да сканирам картички, т.к. не съм в София.
Ако някой има възможност може да купи от UB поне на Рабех, Бензукан, Зе Суареш
Другите май нямат картички още. Или да купи годишния календар от 1.50 лв там поне мароканците ги има.
От списание "Само ЛЕВСКИ" също.

ochko написа:Лично аз ДЪРЖА това да е оправено, защото си играх яката да я направя перфектна, за това изисквам така да е в играта ;) . Ето един човек който се вглежда в детайлите и ме радва. Явно труда който си давам да изпипвам всякакви дреболий не остава незабелязън. Благодаря ти ;) .
Супер, значи шотовете са стари и екипът е оправен.
Ако имаш възможност пусни твоите 768х768 (H/A/GK) да ги видим.

п.п. Естествено, че се вглеждаме, но то и с невъоръжено око си личеше на шота.
п.п.п. Чудно ми е как е станал вратарския екип, че и той не е много лесен с тия черти отпред

http://gallery.pfclevski.eu/gallery/dis ... fullsize=1
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

Имам въпрос към @ochko :) Резервния екип на Литекс като този ли е ? Изображение

Говоря за белия екип :)
Изображение
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

А са да видим как ще пишете глупости?

Баго и Иван ще дават шотове, без коментари явно. То и без това едвали има за кога...
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

ochko написа:Пича каза че има проблем с кирилицата, а убийме, кирилизатора не го виждам :D .
AntrAcsA ... pak ti se iznwinqwam no 2 puti kazah che imam problemi .... , ako trqbwa nqma da pisha komentari , samo shte cheta ... no naistina i az ne wijdam kiralizator :blush: ( P.S ako imate nekakuw kiralizator daite link , tam shte si pisha koments i da izliza na bulgarski .... pak se izwinqwam , ama teq dni shte si preinstal windows )
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

@Elwin:

Ето пакета с екипи на Левски:
Изображение
Изображение
Изображение

За вратарския на Левски. Понеже вратарите имат навика често да си сменят екипировката не съм направил този жълто-оранжавия екип, а зеления. Такива снимки са ми попаднали, такъв екип съм направил. По-късно може и ин-гейм да покажа как седи яката. ;)

П.П. Да, за този който се вглежда му се набиват на очи тези работи, но повечето тук като видят син екип с МТел отпред и викат, че е идеален...

BG_Fen, този екип не съм го правил, не съм видял да играят с него. Онзи зеления е резервен, но понеже този екип страшно ми харесва, обещавам ако има v.2.0 да го направя. Просто модела е малко по-сложен и бих искал да го изпипам, а за v.1.0 няма време. ;)
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

PeacemakeeR написа:
ochko написа:Пича каза че има проблем с кирилицата, а убийме, кирилизатора не го виждам :D .
AntrAcsA ... pak ti se iznwinqwam no 2 puti kazah che imam problemi .... , ako trqbwa nqma da pisha komentari , samo shte cheta ... no naistina i az ne wijdam kiralizator :blush: ( P.S ako imate nekakuw kiralizator daite link , tam shte si pisha koments i da izliza na bulgarski .... pak se izwinqwam , ama teq dni shte si preinstal windows )
Ето ти само пиши катохората http://www.dada2.com/Default.asp?show=5 ... Records=20
ИзображениеИзображение
Elwin

Мнение от Elwin »

Имам забележки по резервния екип на ЛЕВСКИ (жълтия)
Изображение

Изображение
Изображение

1. Логото на M-tel е в червено и синьо, а не изцяло в синьо
2. Яката не е жълта със син кант по средата, а е изцяло синя
Последно промяна от Elwin на 31 Дек 2007 18:39, променено общо 2 пъти.
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

Ето ти хубави снимки за екипа на Литекс ;) Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

Колега защо си мисля , че белия екип на Литекс , който показващ е вратарския !!! ;) ;) ;)
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

Нямам представа какъв се води :^)
Изображение
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Да, това е вратарския!
Изображение
Изображение