Elwin написа:Резервния мини-екип на ЛЕВСКИ също трябва да е със синя яка!
Levski_forever написа:
Ае излизам ,весело изкарване на Новата Година на всичкиElwin написа:Levski_forever написа:Добре бе, бързак.
Респект, луди сте.
Има малко жълто по средата на яката, разкарай го и го направи синьо. Така стои като яка "тип ризка"
п.п. Знам, че вече се вманиячавам и ме мразите
Само не ми казвайте, че екипите на Черно море ще са такиваElwin написа:Резервния мини-екип на ЛЕВСКИ също трябва да е със синя яка!
Точно така.vili4kata написа:Аз мисля, че жълтият екип на Левски трябва да е малко по-оранжев (както е на истинската снимка). Става дума и за мини екипа, и за големия.
Оправено е вече...виж си ЛС-то бтвElwin написа:Точно така.vili4kata написа:Аз мисля, че жълтият екип на Левски трябва да е малко по-оранжев (както е на истинската снимка). Става дума и за мини екипа, и за големия.
Трябва да е една идея по-светъл от цвета на пловдивския ботев при мини екипите.
Истината е: #F0D550
В момента е: #E6ED01
На Дормушали Саидходжа със сигурност.На другите незнам.По натам ще излиза аддон с лица и може да има повече.niki_19121 написа:един вапрос ще има ли лицата на ботев пловдив
мерси но ако искате да дам лицата на ботев пловдив_GAGATA_ написа:На Дормушали Саидходжа със сигурност.На другите незнам.По натам ще излиза аддон с лица и може да има повече.niki_19121 написа:един вапрос ще има ли лицата на ботев пловдив
ЕСТ, че сме сменили менютатаVanio`G написа:БФЛ по менюто ще има ли нови снимки ваши,или ще си остане Фифата със старите...