Може ли някои шот от менютатаLevski_forever написа:ЕСТ, че сме сменили менютатаVanio`G написа:БФЛ по менюто ще има ли нови снимки ваши,или ще си остане Фифата със старите...

Може ли някои шот от менютатаLevski_forever написа:ЕСТ, че сме сменили менютатаVanio`G написа:БФЛ по менюто ще има ли нови снимки ваши,или ще си остане Фифата със старите...
Благодаря ще може ли някоя снимчица по-късно че май не сте давали ако не се лъжа.Levski_forever написа:ЕСТ, че сме сменили менютатаVanio`G написа:БФЛ по менюто ще има ли нови снимки ваши,или ще си остане Фифата със старите...
Levski_forever написа:Предпускови шотове:![]()
Така ли?_GAGATA_ написа:На Дормушали Саидходжа със сигурност.На другите незнам.По натам ще излиза аддон с лица и може да има повече.niki_19121 написа:един вапрос ще има ли лицата на ботев пловдив
Чета Ви форумите от доста време.Следя всичко от близо.Гледам да не се натрапвам, макар че спамех малко.Четох по темите ,че лицето на Саидходжа ще го има.Не съм си го измислил аз.klamer4o написа:Така ли?_GAGATA_ написа:На Дормушали Саидходжа със сигурност.На другите незнам.По натам ще излиза аддон с лица и може да има повече.niki_19121 написа:един вапрос ще има ли лицата на ботев пловдив
Аз си го измислих, щото го имаше в папката с лицата, която пратих на Баго . За адона - да ще има_GAGATA_ написа:Чета Ви форумите от доста време.Следя всичко от близо.Гледам да не се натрапвам, макар че спамех малко.Четох по темите ,че лицето на Саидходжа ще го има.Не съм си го измислил аз.klamer4o написа: Така ли?
Иначе шотовете ме кефят масимално, но се набива на очи странни факти предполагам то винаги за всеки ще е различно ама - Пирин 0 точки
- Цска извън 10-ката
-Черноморец 2-ри
Не е нищо особено де то всеки ще си ги направи както си знае.
дамBg_Fen написа:Чакаме пача с нетърпение
RiLeCo написа:Странджа-металург-Ливерпул на стадиона във средец представете си го! хаахха
Спокойно приятел.Има го стадиона, екипите, знамената и т.н за твоя отбор.Ще ги видиш в самия пач.Dunav написа:Прегледах всичките страници и никъде не видях Градския стадион в Русе !
Напротив така е по добре всеки отбор да си играе мачовете на собствения стадион и кво лошо има да играеш пред собствена публика в евротурнирите супер ще си е така_GAGATA_ написа:Една мисъл ме гложди(Не е кога ще излиза спокойно).То е ясно ще се пусна с Пирин ще бия един 2 сезона и ще дойдат мачове в Европа.Стадионът на Пирин няма как да получи лиценз.В тоя ред на мисли мачове от Шампионската лига на Христо Ботев ли ще играя или на Васил Левски.По-реалистично е на Васил Левски.Макар че каквото такова здраве да е!