BFL Team - Излагате се
-
- BFL Team™
Re: BFL Team - Излагате се
До всички педалчета неблагодарни.....Алооооооо гемйрчетата, ебе ме че няма дкво да играете през празниците ! Знаеш ли кво аз пък хоа по кафета- пробваите минава се време. Аз си имам проблеми бе нещастник... проблеми със момичето на живота ми, сеш ли се. Ебе ме че няма да играете при положение, че се скарахме. Гадове... неблагодарни... седналтук някъв съсъ жълто по гащите на 10 години да ми казва, че се излагаме... Шшшш Алооооо Сънчо, ае бягай играй маме и не ми се репчи бе... келеш...
НЕ моа да ви чета щуротиите... дигате ми нервите
ДА ВИ ГО ДАДЕМ ВИКАТЕ А ? АМИ ДО ПРЕДИ 2 ДНИ ИМАШЕ БЪГ- ПУСКАШ СЕ С ЛЕВСКИ И ЦСКА И ИГРАТА КРАШВА, ЗАРАДИ ЛИцАТА АМА СЕ ОПРАВИ ТВА ! ИМАШЕ ЗАБРАВЕНИ ЗА ПАКЕТОВАНЕ ЕКИПИ.... да ви го дадем да се подмятат голи, а ? трайте майка ви неблагодарна
ДА ВИ ГО ДАДЕМ ВИКАТЕ А ? АМИ ДО ПРЕДИ 2 ДНИ ИМАШЕ БЪГ- ПУСКАШ СЕ С ЛЕВСКИ И ЦСКА И ИГРАТА КРАШВА, ЗАРАДИ ЛИцАТА АМА СЕ ОПРАВИ ТВА ! ИМАШЕ ЗАБРАВЕНИ ЗА ПАКЕТОВАНЕ ЕКИПИ.... да ви го дадем да се подмятат голи, а ? трайте майка ви неблагодарна
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- Обратна връзка:
1. uhLsport е според мен, но може да не ти произлиза от там никаuhisport написа:Аве ей дришльо тва, че си на здрасти с 1 - 2 от бфл тийма не си мисли, че си много изпечен пич.Седи ми тука и ми говори простотий дето ги знае дете в 4 клас.И да ти кажа знам много добре как се прави пач а тука си изказвам мнението за бфл че се излагат щото казват че пача е готов а в момента го тестват а 1 пач за колко време се тества според вас според мен е най-много 1 седмица даже не е спорем мен а е така и бфл от 2 седмици казват че го тестват и вместо гого-т и лески форевър да ми се праят на мн газари да си свършят работата на 6 и тогава да ме коментират
А отколкото тва за прасето няма кфо да кажа освен че си някъф ламер на 14 години дето оная му работа каоо я намажеш с йод ше мине ама пак се прави на интересен
2. замислял ли си се кво става ако при тестването се намерят бъгове???
Бате тва му разправям на оня белтък, как да пуснете пача, като ще изникне бъг и пак ще ревнат с цяло гърлоGogo_t написа:До всички педалчета неблагодарни.....Алооооооо гемйрчетата, ебе ме че няма дкво да играете през празниците ! Знаеш ли кво аз пък хоа по кафета- пробваите минава се време. Аз си имам проблеми бе нещастник... проблеми със момичето на живота ми, сеш ли се. Ебе ме че няма да играете при положение, че се скарахме. Гадове... неблагодарни... седналтук някъв съсъ жълто по гащите на 10 години да ми казва, че се излагаме... Шшшш Алооооо Сънчо, ае бягай играй маме и не ми се репчи бе... келеш...
-
Аве BFL как може да обръщате внимание на такива смешници, заключвате темата и решавате въпроса дет ще ви дрънКа врели не кипели ...
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
-
от всички коментари видях само 2-3 свестни др бяха на ревлиовци и мазниовци.Успокойте се с тоя пач бе намерете си неква работа докат излезе тоя пач и тва е.....а пък за бфл нема кво да кажа нямам представа как се прай пач за фифа така че когато сте готови тогава аре честита нова година и тва е от мене
Да сега ги плюете,утре като излезе патча:"YEE BFL TEAM N1" и др.
-
- BFL Team™
Смях смях смях.
Да кажа на тези котио много знаят.
1-во: Тази година пача има тройно повече неща от миналогодишния!
2-ро: Миналогодишния излезе на 4-ти януари
3-то: Ние сме същия екип, само с един човек повече!
Когато фактите говорят и Богове мълчът.
Да кажа на тези котио много знаят.
1-во: Тази година пача има тройно повече неща от миналогодишния!
2-ро: Миналогодишния излезе на 4-ти януари
3-то: Ние сме същия екип, само с един човек повече!
Когато фактите говорят и Богове мълчът.
-
ЕЙЙЙ d1VaK диване тъпо стига си се мазнил, че ми лазиш по нервите честно ти казвам !!!
-
d1VaKa on 1st of January 2008 написа: Абе ей болно прасе, знаеш ли колко неща трябва да се направят за 1 пач ? Знаеш ли колко работа трябва да се свърши ? Миналата година бях в отбор, правещ такъв пач, от началото си мислех е така - става лесно, 2 месеца и пача е готов . Мустака или там някой беше обяснил, че за 1 пач трябва да се направят около 2000 образа, без да включваме текстурите на стадионите . Ако смяташ, че трябва пача да бъде пуснат, защото натам ти сочи хуя много се бъркаш . Пач се пуска когато е готов, не когато нищо не знаещи ламерчета, регнали се само с една цел го поискат . Капиш ?
Лека съпоставка.d1VaKa on 31th of December 2007 написа:Аз си имам собствено мнение, не съм част от раята . Затова на моменти съм съгласен с вас, на моменти не . Деян каза, че ако искал в БФЛ сте щели да го приемете . Смятате ли, че с 6 месечно писане тук не цели точно това, след като не се блазни много по пачовете ви ? Диего от край време мрънка под черджето и иска при вас със своите невероятни качества за обещаване . Фесци турчето също иска при вас ... Държат се добре, щото нещо им зависи от вас. На мене ми е все в джоб вече дали ще съм от БФЛ, МФЛ, ЛВП, ГРГ, ЯОЯ и всякакви такива . Мога - мога . Взимате ме - взимате ме . Не ме взимате - не ме взимате . Тва е !
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
kolkot i bavno da stava edin pa4 nikoga ne bih kazal 4e bfl 4e se izlagat poradi dve pri4ini
1.ako gi nema6e bfl nema6e da igraem s bg otbori i tiq det mnoo znaqt 6teha da si igraqt bez da mrankat
2.nikoi ne im pla6ta i te ne sa dlajni cql den da se zanimavat s pa4a za6toto i te si imat problemi i licen jivot
i samo nakraq iskam da popitam nai-lubopitno dali pa4a 6e izleze do 7
da kaja samo 4e nema kirilizator i zatui pi6a taka
1.ako gi nema6e bfl nema6e da igraem s bg otbori i tiq det mnoo znaqt 6teha da si igraqt bez da mrankat
2.nikoi ne im pla6ta i te ne sa dlajni cql den da se zanimavat s pa4a za6toto i te si imat problemi i licen jivot
i samo nakraq iskam da popitam nai-lubopitno dali pa4a 6e izleze do 7
da kaja samo 4e nema kirilizator i zatui pi6a taka
-
Оф ко се занимавате с такива малоумници.НАй лесно трийш мнението банваш го за 1 месец и готов
ХОРА БФЛ СА ПРАВИ,
И АЗ ПЪРВО СИ МИСЛЕХ ЧЕ СЕ ИЗЛАГАТ!
НО НЕ Е ТАКА!
ПОМИСЛЕТЕ СИ КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ЗА ДА НАУЧИШ КАК СЕ РАБОТИ С НЯКОЙ ФАЙЛОВЕ!
АЗ СЕГА СЕ ИЗВИНЯВАМ ВЪВ ФОРУМА!
ЖИВЕЯ В МОСКВА(там ,пача ще излезе тая седмица и ще има мн повече отбори) НО БЪЛГАРИЯ НЕ Е РУСИЯ!
ВСЕ ПАК В РУСИЯ НАСЕЛЕНИЕТО Е 148 МЛН ЧОВЕКА,А В БЪЛГАРИЯ И ДО 8 НЕ СТИГА!
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЛКО ЧОВЕКА ОТ 8 МЛН СА ПРОФЕССИОНАЛИСТИ НА ФИФА,И КОЛКО ОТ 148 МЛН!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НО НЕ Е ТАКА!
ЖИВЕЯ В МОСКВА(там ,пача ще излезе тая седмица и ще има мн повече отбори) НО БЪЛГАРИЯ НЕ Е РУСИЯ!
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЛКО ЧОВЕКА ОТ 8 МЛН СА ПРОФЕССИОНАЛИСТИ НА ФИФА,И КОЛКО ОТ 148 МЛН!
-
Bg_Fen написа:ЕЙЙЙ d1VaK диване тъпо стига си се мазнил, че ми лазиш по нервите честно ти казвам !!!
-
темата е за заклучване
-
Абе ей ти си много прост бе не разбра ли при тестването са имали малки бъгове и сега ги оправят.За да няма после защо ме изхварли от фифата.фифата ми се прецака,аа ебаси тапия пач пълно е с бъгове.За това закасняват да няма бъгове и да няма недоволни.Когато излезне тогаваuhisport написа:Искам да кажа, на БФЛ, че тази година ме разорачовете прото много.
Виждате, че на много хора им се играе с пача, че на много хора вече им кипи, а пък хора от БФЛ-а като wcwc само карат хората да се карат.
Знам, че сега ще има много лошо настроени коментари и топика ще е затворен, но аре най-после кажете дата на която ще излезе как преди можете, а изведнъж стана така, че не можете.Айде стегнете се малко и да ви кажа 1 пача беше за към 25.12.2007 след това до 1.1.2008 сега е до 10.01.2008 е бога ми вие така сте тръгнали, че то ще излезе Фифа 2009 преди да пуснете пача.
И да кажам, че 1 игра се тества за най-много 2-3 или най много 3-4 дни а вие вече почти 2 седмици.Замислете се малко май повече пийвате отколкото работите!!!
Поздрави и се вземете в ръце моля ви!!!
bY uHiSpOrT
-
- Обратна връзка:
Вие го сдухахте тоя многознайко. Веднага млъкна обаче.
-
- BFL Team™
И рече господ: "Слепите ще прогледнат,а незнаещите ще разберат"vancha написа:ХОРА БФЛ СА ПРАВИ,
НО НЕ Е ТАКА!
-
- Обратна връзка:
1.Така, колкото и да сТе изнервени, мисля че не трябва да си изпускате нервите!Gogo_t написа:До всички педалчета неблагодарни.....Алооооооо гемйрчетата, ебе ме че няма дкво да играете през празниците ! Знаеш ли кво аз пък хоа по кафета- пробваите минава се време. Аз си имам проблеми бе нещастник... проблеми със момичето на живота ми, сеш ли се. Ебе ме че няма да играете при положение, че се скарахме. Гадове... неблагодарни... седналтук някъв съсъ жълто по гащите на 10 години да ми казва, че се излагаме... Шшшш Алооооо Сънчо, ае бягай играй маме и не ми се репчи бе... келеш...
2.Тая тема е абсолютно безсмислена
3.Тоя УХЛСПОРТ ли там къв беше, кат излезе пача ще си го свали и ще се кефи
4.Важното е че някои хора се осъзнават и не прават глупости, това означава че има развитие, както го каза и Свенс де!
БФЛ какво се занимавате с такива пед*рази.Вече давайте баннове и ще видите че форума че се развива и никой няма да пуска излишнш теми и коментари!
-
- BFL Team™
Колкото и да съм изнервен ти не ми казвай кво да права... ми си гледай рисърча, щот ми писна дечковци на 11 годин да ми слагат ред и да ми казват да си гледам екипите, при положение че съм ги направил отдавна (finger)to6kobg написа:1.Така, колкото и да сТе изнервени, мисля че не трябва да си изпускате нервите!Gogo_t написа:До всички педалчета неблагодарни.....Алооооооо гемйрчетата, ебе ме че няма дкво да играете през празниците ! Знаеш ли кво аз пък хоа по кафета- пробваите минава се време. Аз си имам проблеми бе нещастник... проблеми със момичето на живота ми, сеш ли се. Ебе ме че няма да играете при положение, че се скарахме. Гадове... неблагодарни... седналтук някъв съсъ жълто по гащите на 10 години да ми казва, че се излагаме... Шшшш Алооооо Сънчо, ае бягай играй маме и не ми се репчи бе... келеш...
ЛЕВСКИ СОФИЯ