контроли на фифа 2008

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
demigod

контроли на фифа 2008

Мнение от demigod »

Здравейте,да ви питам досега бях така с контролите с S сменям играча а с X си паскам и тва вече от доста време досега като ми направи проблем с паскането.Като искам да пасна нищо не става,като задържа пак паска ама на майната си и ако на някои му се е случило да сподели че не издържам ве4е :sweating: :sweating: :sweating: :| :| :|
levskara101

Re: контроли на фифа 2008

Мнение от levskara101 »

demigod написа:Здравейте,да ви питам досега бях така с контролите с S сменям играча а с X си паскам и тва вече от доста време досега като ми направи проблем с паскането.Като искам да пасна нищо не става,като задържа пак паска ама на майната си и ако на някои му се е случило да сподели че не издържам ве4е :sweating: :sweating: :sweating: :| :| :|
Ми защо не си ги смениш :?:
demigod

Мнение от demigod »

сега пробвах и същото става и неможе ни пас просто ся немога и да стрелям :| :| :| :| :| :| :|
levskara101

Мнение от levskara101 »

demigod написа:сега пробвах и същото става и неможе ни пас просто ся немога и да стрелям :| :| :| :| :| :| :|
в най лошият случай прейнстални фифата :|
demigod

Мнение от demigod »

ся я преинсталирах и съшото става,предполагам че е от клавиатурата и ще ходя да си зема нова и после пак ще пиша резултатите
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”