BFL Team - Излагате се

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
rap17ka7a
Обратна връзка:

Re: BFL Team - Излагате се

Мнение от rap17ka7a »

uhisport написа:Искам да кажа, на БФЛ, че тази година ме разорачовете прото много.
Виждате, че на много хора им се играе с пача, че на много хора вече им кипи, а пък хора от БФЛ-а като wcwc само карат хората да се карат.
Знам, че сега ще има много лошо настроени коментари и топика ще е затворен, но аре най-после кажете дата на която ще излезе как преди можете, а изведнъж стана така, че не можете.Айде стегнете се малко и да ви кажа 1 пача беше за към 25.12.2007 след това до 1.1.2008 сега е до 10.01.2008 е бога ми вие така сте тръгнали, че то ще излезе Фифа 2009 преди да пуснете пача.
И да кажам, че 1 игра се тества за най-много 2-3 или най много 3-4 дни а вие вече почти 2 седмици.Замислете се малко май повече пийвате отколкото работите!!!

Поздрави и се вземете в ръце моля ви!!!

bY uHiSpOrT
Ам така ли... незнаех че толко малко се тества... ако тестовете минат гладко се тества и за половин ден ама ако се появят проблеми кфо става тогава!?Защо всички сте толкова тъпи и не разбирате колко адски много работа е това!Не можете да си представите колко часове пред тъпия компютър са това... ;) Само знаете да критикувате.И си прав че всяка година се забавя с няква 1 седмица повече ама всяка година има все повече отбори все повече стадиони все повече екстри и тн тн тн това защо не го отчиташ като факт!?Защото малките ви недорасли тикви са толкова кухи, че освен ИСКАМ друго незнаят!
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

На такива мнения и теми човек или може да се смее с пълен глас или да си поплаче колко неблагодарни и глупави потребители имаме. Не разбирам защо се опитвате да обясните на тези "критици" ( те дори и това не могат да правят както трябва) какво е положението. Самия факт, че мрънкат и пискат заради това, че патча се бави един два дни е просто потресващ. Разбирам да кажем, че няма да го има, че ще се забави с месец, че няма да има Б група, че няма да има едно лице, че няма да има един стадион... това го разбирам. Но да пискате, защото два дни вече нямало патч :D Ми то е толкова смешно наистина...
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

ехх някой ме изпреварил да :lock:
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

uhisport написа:Искам да кажа, на БФЛ, че тази година ме разорачовете прото много.
Виждате, че на много хора им се играе с пача, че на много хора вече им кипи, а пък хора от БФЛ-а като wcwc само карат хората да се карат.
Знам, че сега ще има много лошо настроени коментари и топика ще е затворен, но аре най-после кажете дата на която ще излезе как преди можете, а изведнъж стана така, че не можете.Айде стегнете се малко и да ви кажа 1 пача беше за към 25.12.2007 след това до 1.1.2008 сега е до 10.01.2008 е бога ми вие така сте тръгнали, че то ще излезе Фифа 2009 преди да пуснете пача.
И да кажам, че 1 игра се тества за най-много 2-3 или най много 3-4 дни а вие вече почти 2 седмици.Замислете се малко май повече пийвате отколкото работите!!!

Поздрави и се вземете в ръце моля ви!!!

bY uHiSpOrT
Пикльо, тебе те знам, че си на 11...
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”