bFL FIFA 08-шотове и видео .
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
Браво БФЛ никога не сте ни подвеждали ползвам пачовете ви от 2003 насам и винаги съм бил доволен, жалко е само че има хора, които в момента ви плюят че не сте го пуснали и тем подобни, жалко е защото Пача вие го правите от добра воля и ние неплащаме нищо за това да го притежаваме, лично аз ви благодаря и ви пожелавам много успехи през новата 2008 и бъде живи и здрави вие и вашите близки . Приятна вечер
-
- BFL Team™
Lille написа:Браво БФЛ никога не сте ни подвеждали ползвам пачовете ви от 2003 насам и винаги съм бил доволен, жалко е само че има хора, които в момента ви плюят че не сте го пуснали и тем подобни, жалко е защото Пача вие го правите от добра воля и ние неплащаме нищо за това да го притежаваме, лично аз ви благодаря и ви пожелавам много успехи през новата 2008 и бъде живи и здрави вие и вашите близки . Приятна вечер
-
- BFL Team™
Правим го заради хора като теб... защото е хубаво да доставяш удовлоствие на хората и да видиш че те оценяват труда ти и те одкрепятLille написа:Браво БФЛ никога не сте ни подвеждали ползвам пачовете ви от 2003 насам и винаги съм бил доволен, жалко е само че има хора, които в момента ви плюят че не сте го пуснали и тем подобни, жалко е защото Пача вие го правите от добра воля и ние неплащаме нищо за това да го притежаваме, лично аз ви благодаря и ви пожелавам много успехи през новата 2008 и бъде живи и здрави вие и вашите близки . Приятна вечер
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
Мазньо я не се обаждай !d1VaKa написа:Мне, сега на всяко знаме на което има кръст играта го пречупва . SIEG HEILBg_Fen написа: Оправихте ли проблема с знамената на стадионите ?
П.п. мразим цигани и расисти
-
Абе мочета а БГ спонсори ще имали? Примерно mtel vivatel тва на литекс i Boro Sport?? Е то през CM08 всеки може да го направи но може нещо да се бъгне и за тва подобре вие да го напраите !
-
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
Вие си го чакайте, друг е въпроса, че не всичко е тествано докрай . Има се впредвид, че трябва по 1 път със всеки отбор да се пуснат за по 1 сезон на quick sim за да се види дали след или по време на сезона ще крашне . Ако всичко е ок - е тогава не виждам пречкиPeacemakeeR написа:Ами това означава ли , че вече може да чакаме пача .... , защото доколкото разбрах вече всички бъгове сте оправили и би трябвало вече да го пускате или аз греша ????
-
гледам във замунда па4ът за ПЕС и излезнал 3.49 GB много голем време е и па4ът за фифа 2008 да излезе
Мерси пич , ще се надяваме и ще чакамеd1VaKa написа:Вие си го чакайте, друг е въпроса, че не всичко е тествано докрай . Има се впредвид, че трябва по 1 път със всеки отбор да се пуснат за по 1 сезон на quick sim за да се види дали след или по време на сезона ще крашне . Ако всичко е ок - е тогава не виждам пречкиPeacemakeeR написа:Ами това означава ли , че вече може да чакаме пача .... , защото доколкото разбрах вече всички бъгове сте оправили и би трябвало вече да го пускате или аз греша ????
-
На БФЛ 07 като направиш един мениджър и после литекс и славия исчезваха и тряа да дадеш Rest My Squads,на тас годишния пач са надявам да го няма тос бъг
А бе и аз това бях забелязал по едно време търся славия а то няма такъв отбр хаха дано да го няма този бъгstynata написа:На БФЛ 07 като направиш един мениджър и после литекс и славия исчезваха и тряа да дадеш Rest My Squads,на тас годишния пач са надявам да го няма тос бъг
-
незнам на 2007 кво е ис4езвало ама на мен славия и литеск си ми беха нищо не ис4езваше освем оня бъг като ис4езваха футболистите само тоя бъг имах дано тоя бъг го няма и какавто и да е друг във този патч
И на мен ми го имаше бъга както играя и изведнъж играчите ставаха невидими и се орянтирах по радара
В интерес на истината имаше такова нещо...ако си спомняте на тези два отбора липсваха емблемите а имаше някакви лога на ЕА вместо тях, което неможехме да си обясним ,тъй като всички графични файлове бяха наред ,но системата не ги отчиташе. Тази година обаче няма такива проблемиPeacemakeeR написа:И на мен ми го имаше бъга както играя и изведнъж играчите ставаха невидими и се орянтирах по радара
-
Levski_forever написа:В интерес на истината имаше такова нещо...ако си спомняте на тези два отбора липсваха емблемите а имаше някакви лога на ЕА вместо тях, което неможехме да си обясним ,тъй като всички графични файлове бяха наред ,но системата не ги отчиташе. Тази година обаче няма такива проблемиPeacemakeeR написа:И на мен ми го имаше бъга както играя и изведнъж играчите ставаха невидими и се орянтирах по радара
-
Да чуя че сичко е наред и нема проблеми с емблеми или с из4езва6ти играчи ме радва много!така че БФЛ тестваите си сичко ние 6те потриам о6те 1 2 дни нема ко да бързате пук после некви пи6лиовци да ви викат че сте некадърни!ПРОСТО ПРОВЕРЕТЕ СИЧКО И КОГАТО СТЕ СИГУРНИ НА 100% ПУСНЕТЕ ПАЧА!!!
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
Браво на целия БФЛ теам , миналата година имахте трудности и даже по едно време не се знаеше въобще дали ще има пач , но тази година очаквам нещо ГРАНДИОЗНО ! Благодаря ви пичове ужасно много за всичко и на всички (защото и работата си вършите както трябва , но и сте добри хора) АЙДЕ , и САМО ЛЕВСКИ ! ! ! !
Здравейте, искам да попитам дали можете да кажете евентуално колко gb/mb ще е пача. Иначе по-добре на 10ти или когато и да е, но без бъгове. Поздравления за свършената работа, продължавайте все така!
-
gfx пачовете ще са с bfl в 1 нали доколкото четох май ина4е за пача мисля 4е ще е нещо великолепно а пук онея дет само ви казват че сте некадурни и ви дават зор не им обру6таите внимание
MB rlzzzDel_Pi3ro написа:Здравейте, искам да попитам дали можете да кажете евентуално колко gb/mb ще е пача. Иначе по-добре на 10ти или когато и да е, но без бъгове. Поздравления за свършената работа, продължавайте все така!