bFL FIFA 08-шотове и видео .

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
Lille

Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .

Мнение от Lille »

Браво БФЛ никога не сте ни подвеждали ползвам пачовете ви от 2003 насам и винаги съм бил доволен, жалко е само че има хора, които в момента ви плюят че не сте го пуснали и тем подобни, жалко е защото Пача вие го правите от добра воля и ние неплащаме нищо за това да го притежаваме, лично аз ви благодаря и ви пожелавам много успехи през новата 2008 и бъде живи и здрави вие и вашите близки . Приятна вечер
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Lille написа:Браво БФЛ никога не сте ни подвеждали ползвам пачовете ви от 2003 насам и винаги съм бил доволен, жалко е само че има хора, които в момента ви плюят че не сте го пуснали и тем подобни, жалко е защото Пача вие го правите от добра воля и ние неплащаме нищо за това да го притежаваме, лично аз ви благодаря и ви пожелавам много успехи през новата 2008 и бъде живи и здрави вие и вашите близки . Приятна вечер
:whew: :hi: :blush: :handshake:
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Lille написа:Браво БФЛ никога не сте ни подвеждали ползвам пачовете ви от 2003 насам и винаги съм бил доволен, жалко е само че има хора, които в момента ви плюят че не сте го пуснали и тем подобни, жалко е защото Пача вие го правите от добра воля и ние неплащаме нищо за това да го притежаваме, лично аз ви благодаря и ви пожелавам много успехи през новата 2008 и бъде живи и здрави вие и вашите близки . Приятна вечер
Правим го заради хора като теб... защото е хубаво да доставяш удовлоствие на хората и да видиш че те оценяват труда ти и те одкрепят :)
:hi:
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

d1VaKa написа:
Bg_Fen написа: Оправихте ли проблема с знамената на стадионите ?
Мне, сега на всяко знаме на което има кръст играта го пречупва . SIEG HEIL :rofl:

П.п. мразим цигани и расисти
Мазньо я не се обаждай !
Изображение
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Абе мочета а БГ спонсори ще имали? Примерно mtel vivatel тва на литекс i Boro Sport?? Е то през CM08 всеки може да го направи но може нещо да се бъгне и за тва подобре вие да го напраите !
ИзображениеИзображение
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

:wasntme: :wasntme: :wasntme: :wasntme: :wasntme: :wasntme:
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
d1VaKa

Мнение от d1VaKa »

PeacemakeeR написа:Ами това означава ли , че вече може да чакаме пача .... , защото доколкото разбрах вече всички бъгове сте оправили и би трябвало вече да го пускате :?: или аз греша :nerd: ????
Вие си го чакайте, друг е въпроса, че не всичко е тествано докрай . Има се впредвид, че трябва по 1 път със всеки отбор да се пуснат за по 1 сезон на quick sim за да се види дали след или по време на сезона ще крашне . Ако всичко е ок - е тогава не виждам пречки
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

гледам във замунда па4ът за ПЕС и излезнал 3.49 GB много голем време е и па4ът за фифа 2008 да излезе :happy: :happy: ;)
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

d1VaKa написа:
PeacemakeeR написа:Ами това означава ли , че вече може да чакаме пача .... , защото доколкото разбрах вече всички бъгове сте оправили и би трябвало вече да го пускате :?: или аз греша :nerd: ????
Вие си го чакайте, друг е въпроса, че не всичко е тествано докрай . Има се впредвид, че трябва по 1 път със всеки отбор да се пуснат за по 1 сезон на quick sim за да се види дали след или по време на сезона ще крашне . Ако всичко е ок - е тогава не виждам пречки
Мерси пич , ще се надяваме и ще чакаме ;)
stynata

Мнение от stynata »

На БФЛ 07 като направиш един мениджър и после литекс и славия исчезваха и тряа да дадеш Rest My Squads,на тас годишния пач са надявам да го няма тос бъг :)
Изображение
pfcce

Мнение от pfcce »

stynata написа:На БФЛ 07 като направиш един мениджър и после литекс и славия исчезваха и тряа да дадеш Rest My Squads,на тас годишния пач са надявам да го няма тос бъг :)
А бе и аз това бях забелязал по едно време търся славия а то няма такъв отбр хаха дано да го няма този бъг
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

незнам на 2007 кво е ис4езвало ама на мен славия и литеск си ми беха нищо не ис4езваше освем оня бъг като ис4езваха футболистите само тоя бъг имах дано тоя бъг го няма и какавто и да е друг във този патч 8)
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

И на мен ми го имаше бъга както играя и изведнъж играчите ставаха невидими и се орянтирах по радара :D :rofl: :rofl: :rofl:
Levski_forever

Мнение от Levski_forever »

PeacemakeeR написа:И на мен ми го имаше бъга както играя и изведнъж играчите ставаха невидими и се орянтирах по радара :D :rofl: :rofl: :rofl:
В интерес на истината имаше такова нещо...ако си спомняте на тези два отбора липсваха емблемите а имаше някакви лога на ЕА вместо тях, което неможехме да си обясним ,тъй като всички графични файлове бяха наред ,но системата не ги отчиташе. Тази година обаче няма такива проблеми ;)
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Levski_forever написа:
PeacemakeeR написа:И на мен ми го имаше бъга както играя и изведнъж играчите ставаха невидими и се орянтирах по радара :D :rofl: :rofl: :rofl:
В интерес на истината имаше такова нещо...ако си спомняте на тези два отбора липсваха емблемите а имаше някакви лога на ЕА вместо тях, което неможехме да си обясним ,тъй като всички графични файлове бяха наред ,но системата не ги отчиташе. Тази година обаче няма такива проблеми ;)
:clap: :clap: :clap:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

Да чуя че сичко е наред и нема проблеми с емблеми или с из4езва6ти играчи ме радва много!така че БФЛ тестваите си сичко ние 6те потриам о6те 1 2 дни нема ко да бързате пук после некви пи6лиовци да ви викат че сте некадърни!ПРОСТО ПРОВЕРЕТЕ СИЧКО И КОГАТО СТЕ СИГУРНИ НА 100% ПУСНЕТЕ ПАЧА!!! :party: :party: :party:
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

Браво на целия БФЛ теам , миналата година имахте трудности и даже по едно време не се знаеше въобще дали ще има пач , но тази година очаквам нещо ГРАНДИОЗНО ! Благодаря ви пичове ужасно много за всичко и на всички (защото и работата си вършите както трябва , но и сте добри хора) АЙДЕ , и САМО ЛЕВСКИ ! ! ! ! :levski: :levski:
Del_Pi3ro

Мнение от Del_Pi3ro »

Здравейте, искам да попитам дали можете да кажете евентуално колко gb/mb ще е пача. :) Иначе по-добре на 10ти или когато и да е, но без бъгове. Поздравления за свършената работа, продължавайте все така! :)
chentri

Мнение от chentri »

gfx пачовете ще са с bfl в 1 нали доколкото четох май :blush: :blush: :S ина4е за пача мисля 4е ще е нещо великолепно а пук онея дет само ви казват че сте некадурни и ви дават зор не им обру6таите внимание :wasntme: :clap: ;)
Levski_forever

Мнение от Levski_forever »

Del_Pi3ro написа:Здравейте, искам да попитам дали можете да кажете евентуално колко gb/mb ще е пача. :) Иначе по-добре на 10ти или когато и да е, но без бъгове. Поздравления за свършената работа, продължавайте все така! :)
MB rlzzz :P
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”