Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
kyynadd
BFL Team™

Re: Вашата кариера

Мнение от kyynadd »

MdiegoR написа:
Вестник "Sun" след мача: Freddy Eastwood и треньора на Уулвс гейове?!?
Вестник "News of the world": Късметлийски мениджър се къпе с Фреди Иистууд след мач на Уулвс
Вестник "Wolf" (местния вестник): Eastwood е би-сексуален! Вечерта реди мача с De & Re той беше заловян да се целува с някакво момиче в клубът "English love", но на следващия ден, след победата с 2:1 над горе-споменатия отбор той се къпеше с треньора на неговият Уулвърхемптън. Какво ли са правили заедно?!?

Бъзик ест. :D
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Много ме изкефи, незнам защо.
След 2-3 мача може да напиша продължение ако ви се чете, ако не ще го пиша в сухия вариант. :)
Иначе Анчо не се притеснявай. Кайзари са преодолим отбор. На мен например в същата фаза ми се падна Атлетико Мадрид. Успех.
chonin

Мнение от chonin »

ВЕЛИКО НАЧАЛО НА УЖАСЯВАЩИЯТ КРАЙ!

Локомотив Пловдив започна сезона с нова клубна емблема, която бе сменена изцяло по желанието на старши треньора.
След главозамайващата победа с 1:0 над шампиона Левски във финала за супер купата, локомотивци започнаха успешно и есенния дял на първенството. Потърпевшия бе отбора на Вихрен, които загуби с 4:2 на стадиона в парк Лаута. Най-интересното в мача бе, че пловдивчани победиха с два гола от дузпи, реализирани от левия бранител Траян Дянков.
Следваше гостуване на сръбския вицешампион Безания. Мач във 2ри предварителен кръг за групите на УЕФА. Домакините започнаха невероятно и до 30-та минута резултата беше 2:0 с две попадения на Исидорович. До края на първата част Румен Горанов върна надеждата за българите като намали за 2:1. Второто полувреме беше равностойно и с голяма доза късмет, в 64-тата минута Явор Въндев напарви 2:2. Всичко вървеше горе-долу по план за Локо Пд, но в самия край на двубоя, в 85-тата минута, резервата Марко Буна направи 3:2 за Безания. Черно-белите изпаднаха в ужас, но въпреки всичко резултата бе добър и с малко повече шанс можеха да преминат в следващата фаза.
Последваха два двубоя за първенството. Гостуване на Дунав Русе спечелено с 0:1, с гол на резервата Елтон. Последва домакинство на ЦСКА. Мачът започна равностойно, но в самия край на полувремето Кабус бе изпуснат сам в наказателното поле на пловдивчани и успя да открие резултата. Второта час започна още по-ужасяващо. В 64', младия Даксон бе изгонен от съдията (Антон Генов, които свири 3/4 мача за отбора от началото на сезона). В края на срещата, младата резерва на черно-белите, Димитър Илиев, успя да отбележи тъй бленувания изравнителен гол и открадна едната точка за домакините.
Време бе за реванша с Безания. Очаквано домакините се хвърлиха ва банк да търсят гол. В 14' минута Явор Въндев, а после в 26' Зоран Златковски бяха точни за Локомотив. Така българите поеха глътка въздух и решиха да пазят резултата. През втората част ексфутболистът на Локо, Илами Халими, отбеляза почетния гол и заформи крайното 2:1. Така Локомотив се класира за следващата фаза с резултат 4:4, благодарение на двата си гола в Сърбия.
Другите два отбора участващи във тази фаза на турнира се представиха повече от разочароващо. ЦСКА първо се изложи в Познан срещу местния Лех и загуби с 2:0. След това направи истински подвиг като победи с 4:2 в София, но резултата не бе достатъчен. Локо Сф направи две равенства с по 1:1 със сръбския ОФК Белград. При дузпити българите бяха по-точни и продължиха след 3:1. Четвъртия отбор в ЕКТ, Левски, се наложи над Валур с 3:0 и 1:3 и така се класира за групите на ШЛ. Там се падна отново с Барселона и Вердер, като вместо Челси, сините ще играят срещу Галатасарай.
Дойде време и за жребия. Локомотив Пловдив за втори път през последните три години имаше възможност наистина да опита от вкуса на Европейските клубни турнири. Жребият обаче беше безмилостен към българските отбори. Софийският Локомотив се падна с турския Бешикташ (съименниците им от Пловдив играха контрола срещу турците през лятото, която бе загубена от нашите с 4:2). А пловдивският Локомотив се падна с един от най-тежките възможни съперници, италианският Рома. Очакват ни доста интересни мачове..надеждата умира последна.
НиКи

Мнение от НиКи »

Отмъстих на "сините" от Лондон!

Челси - ЦСКА 2:2(0:1 Квист 2'; 1:1 Игуаин 4'; 2:1 Игуаин 16'; 2:2 Квист 47')
играч на мача: Ласе Квист

Получи се много хубав мач, в който резултата бе напълно заслужен. Може да се изкаже и така: Гонсало Игуаин - Ласе Квист 2:2.

ЦСКА - Челси 1:1(0:1 Саундърс 9'; 1:1 Костадинов 62')
играч на мача: Мико Сумусало

Бранимир, който само два дена преди мача се възстанови от контузия, отново измъкна мача, браво на момчето.
На 1/4 финал ще срещна френския Лион, който е най добрия възможен съпеник в тази фаза на турнира, но в никакъв случай няма да има подценяване, защото заради такова си изпатих от марсилци в груповата фаза на турнира. Първия мач е на Армията.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ники слага всички под ножа.

Седмицата след мача за купата:
В тази седмица казах на играчите да тренират. След тренировките те отиваха на фитнес, а аз изчезвах защото щяха да ми се смеят на моите умения в залата. Виках ги умишлено по-рано - към 7.30 за да свършим към 10:00 и да мога да си купя вестниците преди да затворят бутките (в Англия затварят към 11:00 - мързели). Качих се на автомобила и спрях на първата бутка. Дадох 10 паунда за да си взема всички спортни вестници. Беше ми много интересно какво пише за мен. Като се прибрах в апартамента си пуснах ТВ България и зачетох...На първите страници само Ман Юнайтед, Челси, Арсенал, Ливърпул, Тотнъм и тн. Абе вишата лига. Исписали ми 3 страници разсъждения върху победата на Ман Юнайтед с 1:0 над Бирмингам. :x Най-после стигнах до страниците на нашата група. И какво да видя! В приятно оранжево с черни букви написано:
The new Wolves manager is luckly. И отдолу:
Wolves conquer with luck.
Теглих им една майна, че не оценяват моите качества и загледах с интерес моята снимка на която тичам да поздравя играчите. Надолу пишеш обичайния скучен обзор на мача. Отделно имах големи проблеми с превода, че се налагаше да звъня на преводача да помага. След това реших да посетя сайта на отбора (http://www.wolves.premiumtv.co.uk/page/ ... 07,00.html). Мислих да вляза във форума да ги видя какво пишат за мен, ама не можах да го намеря (много реклами в тия сайтове).
Така си минаваше тази седмица. Реших да потърся някои качествени играчи. Пуснах ФМ, обадих се на скаута да следи и попаднах на две добри момчета. Проверих ги във ФМ как изглеждат (знам че в тази игра са много верни оценките). Отправихме оферти, пък ще видим дали ще дойдат.
Мачът с Милоу!
Откъде пък ми дойдоха толкова трудни мачове в началото незнам. Реших да отида до Милоу да шпионирам отбора. Бях неприятно изненадан от няколко негърчета, които бяха много бързи. Подготвях се за загуба.
В съблекалнята преди мача, още преди да почна да дрънкам нещо на футболистите Фреди Истууд ме попита какво означава това което съм бил казал по време на мача за купата (да им ... майката). Казах че е уважение към родните на футболиста, но му препоръчах да не ги използва. Той кимна разбирателно. Казах на момчетата да не се притесняват какво ще стане в този мач, да излязат и да си играят играта. И без това Милоу бяха фаворити.
Мача започна. Излязохме на някакво интересно стадионче, пълно докрай. Седнах на пейката, загърнах се с палтото (валеше силно) и загледах. Мача започна меко казано ужасно. Тия Милоу ме мачкаха. Направо си представях какво ме правят феновете след мача. Извиках Ааритало на близо и му казах да предаде на другите да играем на контри. При една такава контра, Истууд подаде към Ааритало и той очи в очи с вратаря не сбърка. 0-1. Не се зарадвах много, защото знаех че ще ни изравнят. Все пак за голямо мое учудване това не стана. На полувремето погледнах статистиката - 11:1 шута за Милоу. Влязох в съблекалнята разярено-спокоен. Казах на футболистите да изнасят играта напред, че те не са нищо повече от нас (не го вярвах) и че гола ни всъщност е единствения ни шут към врата им. Тез мойте галфони все едно не са ме слушали - излязоха и още по зле. Направо мача се игра на една врата. Но отново късмет - силно изритана напред топка, Freddy Eastwood овладява шут и гооооооооооооол. 0:2. 3 шута - 2 гола. Станах заподкачах, ама пързо спях защото имаше много локви и си изморих обувките (в следствие на това краката ми измръзнаха до края на мача). Само след 2 атаки, Well си изкара червен картон. Браво, чудно! Не стига че ни мачкаха а сега и с човек по малко. Направих смяха, останах с един нападател напред и зачаках мача да свърши. В крайна сметка той свърши и не можех да повярвам - победих, след като статистиката бе таква:
Милоу - Уулвс 0:2; Шутове 22:5; Шутове към вратата 11:2; Притежание на топката: 68:22. Пак имах късмет. Но какво ми пукаше - бяхме първи!
Седмицата след мача:
Седмицата след мача с Милоу протече по същия начин като миналата. Рзликата бе че реших да отида на фитнес с отбора - е сбърках. Ония се попикаха да ми се смеят. Следващите дни си стоях в къщи, разузнавах следващия отбор и четох вестници. Вече лека-полека журналистите започнаха да ми виждат качествата (макар че и аз не си ги знаех).
Мача с Норич
Тук вече си вярвах че може да направим нещо. Откъдето и да го погледнем отбора беше в добро настроение и добра форма. В съблекалнята пожелах късмет на момчетата и излязохме на красивия ни стадион. Мача започна много добре за нас. Още в 11 минута получихме прави да изпълним дузпа. Казах да я бие Freddy Estwood. Е да ама той пропусна. Ядосах му се ударих по седалката ми и тя се разлкати (сигурно след това в медиите ще пише "Стола" на Кънчев се клати. Въпреки че изпуснахме дузпа продължихме да доминираме. В 23' Estwood излезе сам срещу вратаря изведен от Ааритало и не сбърка - 1:0. Мача продължи добре за нас. Имахме един тъч. Изтичах до Grey който щеше да го бие и му казах да подава на Estwood. Той така и направи. Топката попадна в последния и той с невероятно красив шут удвои резултата. Наистина бях възхитен от шута му. Така свърши и полувремето. Не им казах нещо особенно на почивката, че да не почнат да разсъждават много върху думите ми и да се издънят. Второто полувреме започна с по-изравнена игра. След един корнер гостите ми отбелязаха гол (Дудин). Точно към този играч бях отправил оферта. Много симпатично негърче. До края на мача пуснах по-дефанзвния нигериец че да не вземат да ни изравнят. За щастие не стана и победихме. Wolves - Norich 2:1 Отидох джентълменски да се поздравя с колегата треньор и чувах как фотоапаратите щракат. Поздравих момчетата и тъкмо да си тръгвах ме хвана един журналист. Почна да ми задава едни върпоси, на някои от тях се затруднявах да си преведа, но все пак мисля че отговорих що годе смислени неща. Прибрах се и пуснах Sport TV. Даваха класирането в нашата група - бяхме първи, нещо което наистина не съм очайквал.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Малко снимков материал от кариерата ми.

Фреди - единия от дуото Ааритало-Истууд
Изображение

Младежки национал на Холандия, доста обещаващ ми изглежда:
Изображение

Състава (досега не съм играл с такава схема, искам да видя дали ще играя добре така)
Изображение
CSKARA

Мнение от CSKARA »

Аз имам едно предложение не така всеки да пише в една тема за кариерата си а всеки да си направи отделна тема например като в football-games
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Понеже нямам никакъв късмет и старата ми кариера се прецака. НО! Аз съм упорит! Почнах отново, за хиляден път с ЦСКА!

Не исках да давам много пари за трансфери, а исках да гълтам от пари за трансфери.
Продадените бяха:
- Alexander Tunchev (3,500,000$ , Lens)
- Florentin Petre (3,000,000$ , Malmo)
- Georgi Iliev (650,000$ , Xanthi)
- Yordan Yurukov (100,000$ , Pirin Blagoevgrad)
- Ivaylo Petrov (200,000$ , AA Gent)

общо: 7,000,000$
Фланелката в червено облякоха:
- Lautaro Acosta (100,000$ , Lanus) - един от най-силните крила в света. Млад, 19 годишен аржентенец, страхотен AMR.
- Mihail Venkov (600,000$ , Litex) - знаете го всички, стабилен от ляво)
- Romain Bregerie (1,000,000$ , Bordeaux) - DC. Мноооого стабилен, на 20 години е. Перфектен партньор на Вальо Илиев в защита.
- Georgi Kakalov (375,000$ , Botev Pld) - Хаха! Взех го като 4-ти нападател, но ще играе ролята на резервен нападател на Неи. Имам някаква слабост към него. Особено след като вкара на Левски миналия сезон и се съблече, като показа потник на който пишеше ''CSKA''. :D
- Rene Mihelic (800,000$ , Maribor) - всички казват, че ще стане много добър. На мен за сега не ми прави по-особено впечатление, но се надявам втория полусезон да е по-добре.
- Benoit Costil (1,000,000$ , Caen) - GK. На 20 години е. Очаква се да бъде след време уникален. Възлагам големи надежди върху него. Никислав ми показа негова снимка през 2016г. Жалко, че я загубих. :)
общо: 4,000,000$

Е, дадох 4 милиона, но все за класни играчи. Съставът ми изглеждаше така:
Изображение
Maчовете протекоха прекалено добре. 0:2 победа като гост над Беласица. След това в 2-рия предварителен кръг на УЕФА, победих като домакин Риед (Австрия) с 3:1. В първенството бях безупречен. Втория мач, като гост на Риед завърши 3:0 и така право към 1-вия кръг на УЕФА където ми се падна лесният съперник от Швейцария - Сион. Преди това имах мач с Литекс, като гост, завършил 0:0. След това идваше гостуване на Сион, много слаб мач, завършил 1:0 за швейцарците. Чакаше ме домакинство на Спартак Варна, на което си скъсах нервите! 1:1! Не ми се говори. За капак дойде и загубата срещу Локомотив Сф, като гост. Е НЕ! Непобедимият ЦСКА вече 4 мача е без победа. Но идваше гостуване на Берое. За моя утеха ги разбих 0:3 или 0:4 беше. Май 0:4. И дойде реванша със Сион. Надиграх ги и логично, след голове на Какалов (26'), Кабус (47') и Велизар Димитров (90+5'). 3:0 и група с Болтън (гост), Дебрецен (домакин), Сарагоса (гост), Палермо (домакин). В първенството преди мача с Болтън бих Марек с 3:0. Дойде и мачът с Болтън, който се оказа мача на кариерата ми. На вас оставам изводите.
Изображение
Иначе, горе-долу това е. Сега продължавам. Надявам се да нямам проблеми в УЕФА с Дебрецен и да се класирам преждевременно за 1/16 финалите.
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
НиКи

Мнение от НиКи »

Еми....както е почнало....и мойта кариера с ЦСКА се прецака. Почнах кариера с Улвс която смятах да развивам паралелно с тази на ЦСКА, но в началото не сейвах, а кариерата ми с ЦСКА се казваше "auto save". Иии по едно време гледам кариерата с Улвс се сейва, а като се сейва автоматично и кариерата няма име я кръщава "auto save".... И така,сещате се какво стана. Сега мисля да играя тая с Улвс, пък като свърши зимния трансферен и излезе пача с трансферите от зимата ще почна кариера с ЦСКА с новите играчи.
Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

НиКи написа:Еми....както е почнало....и мойта кариера с ЦСКА се прецака. Почнах кариера с Улвс която смятах да развивам паралелно с тази на ЦСКА, но в началото не сейвах, а кариерата ми с ЦСКА се казваше "auto save". Иии по едно време гледам кариерата с Улвс се сейва, а като се сейва автоматично и кариерата няма име я кръщава "auto save".... И така,сещате се какво стана. Сега мисля да играя тая с Улвс, пък като свърши зимния трансферен и излезе пача с трансферите от зимата ще почна кариера с ЦСКА с новите играчи.
Ще видим кой ще постгине повече. :) Всеизвестния Ники или Иван известен с големи победи и още по големи загуби. :D
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Продължавам да съм първи в Чемпиъншип с Уулвс. Наистина съм приятно изненадан. Водя с 5 точки пред втория и третия. Все по-силно гледам към директно влизане в Премиършип.
В атака съм добре. Ааритало, Истууд, Елиът играят добре. Същото се отнася за Потър и за нигериеца. Donald засега не се представя толкова добре. Далла Валле се представя много добре като го пускам и вече все по-често ще го правя. Зимата идва и Ломски, така че в атака поне до края на сезона няма да имам проблеми.
В защита е по-зле положението. Нямам особенно добри защитници. За моя голяма радост Пуул се съгласиха и ми дадоха под наем това момче:
Изображение
Дано се окаже добър. Наистина изглежда обещаващ.Само маркинга му е малко нисък, а другите неща според мен са му добре.
Другия плюс е че зимата идва Туиа, който след сезон-два ще е основна фигура.
НиКи

Мнение от НиКи »

Момчета казвайте добри вратари и защитници че ако ви кажа колко гола съм допуснал ше се стреснете :D :D :D Добре че нападението много добре работи че иначе.....
Изображение

Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Здравейте :)

Сейфа със "Левски" ми се прецака и сега съм треньор на България и си дира отбор :)

После като си взема отбор ще пиша :)
Изображение

Изображение

Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Ники, незнам дали ще се съгласи, но 18 годишния чех Marek Stretch (незнам дали се пише баш така) е toutnа-т за следващия Буфон. Играе в юношите, резервите или 1-вия тим на West Ham.
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
CSKARA

Мнение от CSKARA »

Pavel Stanev много добър вратар,а защитници Мартин Кавдански,Жоел Кики,Милиев и Самокишев също са много добри защитници
НиКи

Мнение от НиКи »

Marek Stech го знам ама е твърде млад. Вече няма чак толкова голямо значение, защото не съм треньор на Улвс. Не се разви добре първия полусезон, а бях обещал на борда да съм шампион, а беше невъзможно след лошото представяне и ме уволниха. Започнах да си търся нов отбор. Първоначално получих оферта от Сток Сити, които бяха в същата дивизия. На Under Pressure Managers бяха треньорите на Ман Сити и Рединг от Премиършип. Разгледах класирането и какво да видя, Ман Сити на 19то място, Рединг на 20то. Веднага казах че искам постовете на треньорите им и и двамата собственици казаха че ще го обмислят. Тогава дойде офертата от Сток Сити. Отложих решението ми със седмица, за да вида как ще се развият нещата с Ман Сити и Рединг, като имах най голямо желание да поема "гражданите". Да ама през тая седмица пак не ми предложиха контракт от въпросните два отбора и отложих с още една седмица решението дали да приема офертата на Сток Сити. През тази седмица обаче отново не получих оферта от Рединг и Сити. Собственика на Сток не се съгласи да отлага повече. Сега беше важно да реша да рискувам ли да остана без работа. Реших да поискам максималната възможна заплата и ако ми я дадат да отида в Сток, но не ми я дадоха. Нещо повече, не ми предложиха никакво увеличение. Така рискувах да остана без работа. За втори път казах че много бих искал да поема въпросните два отбора от Премиършип. На следващия ден виждам съобщение че Шинаватра уволнява Ериксон и следващата новина беше че ми предлага договор. На три пъти се опитах да удължа срока поне до 2011, но тайландеца беше упорит и подписах със Сити до 2010 година. Вече съм на 16то място :)
Изображение

Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Свърши първия ми сезон

Завърших на 13то място в Премиършип. За 15те кръга, в които бях начело на Сити вдигнах отбора с 6 места нагоре в шампионата и смятам че представянето ми е добро :) . С началото на новия сезон обещах на борда че ще успея да класирам отбора в евротурнир догодина. Ето ги и трансферите ми до момента:

Изображение

Към напускащите прибавете и Гиоргиос Самрас и Дарайъс Васел, които напускат под наем до края на сезона. Отбора напусна и вундеркинда Александре Сонг, чийто наем свърши, а за откупуване на правата му от Арсенал поискаха 53 млн евро и логично се отказах. Това отвори дупка в центъра на терена, наложи се да търся партньор на вундеркинда Майкъл Джонсън. За такива бяха привлечени Лорик Кана, Георгинио Вайналдум и Иван Ракитич, който също впоследствие стана уондъркид. И така се заформи една убийствена конкуренция в средата на терена, където за две места щяха да се борят Джонсън, Ракитич, Кана, Айрлънд, Вайналдум и Желсон Фернандеш. Така се наложи смяна на тактиката и да пусна Вайналдум под наем в Нюкасъл за да се обиграе:

Изображение

по този начин се увеличава конкуренцията в атака, където за едно място ще се борят невероятния от миналия сезон Роландо Бианки, Даниеле Вантаджиато и Мауро Зарате, по всяка вероятност Бианки ще е титуляр.
Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Благородно ти завиждам за състава. :)
Успех и дано влезеш в четворката.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Продължавам кариераата с Уулвс. Малко съм нестабилен, но е важно че побеждавам преките конкуренти. Победих Испуич (преди мача бях с 1т пред тях) с 2:4, после Престън и Лейчестър. Дъня се срещу малките, но преднината ми е все около 2-4 точки. Фреди Истууд прави невероятни неща. В последните 2 мача има 5 гола. Общо в 18 мача има 17 гола, като беше контузен 1-2 седмици. Невероятен играч. препоръчвам ви го, в началото сртува към 2.5млн и е на 23 години.
С нетърпение очакван 1-ви януари, защото тогава ще дойдат:
Patrick Lomski - AM RL/ST. Ощя лятото го взех за без пари, вече е към 200 000
Tuia - DC 120 000, вече е 1 000 000
Wijnaldum - AM RL 267 000
Doudin - ST 260 000
Oded Gavish - SW/DC 20 000 (стига да му дадат виза)
Със сигурност ще продам някой/и, защото имам ненужни играчи.
НиКи

Мнение от НиКи »

Не е Лейчестър а Лестър :) Ае успех дано станеш шампион :) :) :) При мене засега много добре върви със Сити, като приключа първия полусезон ше пиша :)
Изображение

Изображение
ancho

Мнение от ancho »

Такам,такам...Продължавам да играя с Левски....Първия мач срещу Кайзери у дома ги победих с 3:1,а 2-рия като гост паднах с 3:2 и така се класирах в групите на УЕФА.Групата ми е следната:Рейнджърс,Бордо,Мадерсбург и Спартак Москва...Не е от най-леките,но пътк не е и от непреудолимите :).Иначе в първенството не съм много убедителен:

Левски - Черно море 1:0

Локо (СФ) - Левски 2:1

Левски - Локо (ПД) 0:0

Вихрен - Левски 0:0

Литекс - Левски 3:3

Левски - Черноморец 0:0

За сега съм на 5-то място,но и с мач по-малко...Надявам се,че след него ще достигна 2-то място и натам да се надявам съперниците да сбъркат 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”