BFL FIFA 08 site

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
_GAGATA_

Re: BFL FIFA 08 site

Мнение от _GAGATA_ »

klamer4o написа:
_GAGATA_ написа:Аз го пуснах в една тема и ме баннаха. :D
банът ти не е заради това :shake:
Тогава плс разясни за кое? Заради това, че казах че на линка е пача може би? Ако е за това значи не ни съвпада чувството за хумор. :D
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
vancha

Мнение от vancha »

niki_19121 на 29 Дек 2007 17:11
да ве бати преебавката аиде по скоро да доиде тва след нова година да цакаме ;( и ваобще кога излизе плс кажете ми
само ботев и бфл теам завинаги
====================================
оо МРЪНЛЬО,където се прави на Ботевист,преди два дена ми викаше смотаняк :D :D :D

ЗА СЪЩОТО КОЕТО ПИШЕШ СЕГА! :rofl:

дришльо :giggle:
cska_boy

Мнение от cska_boy »

poneje zaklu4iha temata za 6otovete i dr nekoi ne mi vqrva6e 4e toq uploader kaza 4e neska izliza pa4a za fifa http://zamunda.net/details.php?id=11289 ... s=1&page=2 tva e linka vlezte i se uverete. antracsa ne si me razbral kazah 4e pa4a na *** e mn smotan i mn dobre zn 4e ne e pa4a na bfl 6ot va6iq pa4 nqma da izleze mn skoro sry ako si me razbral pogre6no no nikoi ne iskam da obidq men mi haresva kakto i fifa taka i pes
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

:lock: И ЗА НАС , И ЗА ВАС ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ ! НАВСЯКЪДЕ :lock:
mirovalcea

Мнение от mirovalcea »

cska_boy moje6 li da mi kaje6 ot kade da si izteglq pa4a na drugite?
cska_boy

Мнение от cska_boy »

http://zamunda.net/details.php?id=112890 eto ti link oba4e toq pa4 na *** pi6e 4e vaob6te ne e hubav bez lica stadioni ama drapni go ako iska6 az ne sam go drapnal
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

видело се е 4е и неска нема да излиза пачът :(
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Спокойно...
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

kyynadd написа:Спокойно...

ти в момента да не го ка4ваш във сайта или

:wasntme: :happy:
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

Престанете бе хора ! КАТО ИЗЛЕЗЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ , НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ ! И ТУКА ПОЧНАХТЕ С ГЛУПОСТИТЕ..... И ТУК ТРЕБЕ :lock: :lock: :lock: :lock: !!!!!
cska_boy

Мнение от cska_boy »

az sam siguren 4e pa4a 6e izleze neska ili nai kasno utre za da moje da poigraem 2 dena na spokoistvie bfl vsi4ko sa izmislili siguren sam i se nadqvam kolkot se moje nai skoro da izleze ;)
koSi0

Мнение от koSi0 »

Като мрънкаш няма да излезне по скоро. Голяма част от аудиторията на тоя форум ми се виждат малоумни, толкова ли е трудно да проумеете, че не може да се определи с точност кога ще излезне пача и че като излезне ще разберете и ще почнете да го сваляте ;)
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

vancha написа:niki_19121 на 29 Дек 2007 17:11
да ве бати преебавката аиде по скоро да доиде тва след нова година да цакаме ;( и ваобще кога излизе плс кажете ми
само ботев и бфл теам завинаги
====================================
оо МРЪНЛЬО,където се прави на Ботевист,преди два дена ми викаше смотаняк :D :D :D

ЗА СЪЩОТО КОЕТО ПИШЕШ СЕГА! :rofl:

дришльо :giggle:
млъкни да не почна да псувам вече тъпа ванча :@
Lille

Мнение от Lille »

Хора престанете да мрънкате вече, БФЛ никога не са ни подвеждали ако не сте доволни като излезне не го теглете а си го направете сами, това само в България го има, не стига че е безплатен но пак недоволствате, когато е готов хората казаха че ще го пуснат. Не мислете че Пач се прави лесно аз съм сигурен че като излезне всички ще сме доволни затова нека ги оставим хората на мира те си имат и други грижи освен пача. Приятен ден на всички .
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Moмчета, и на мен мн ми се играе, ма с писане нема да стане :| Ако толкоз няма какво да правите, поне не спамете тука, ето в свободна зона правете колкото си искате теми, но тук не е мястото :shake: Нека ги оставим да си вършат работата, по добре ще е и за тях, и за нас ;) Дано има полза... :)

Едит.
Последно промяна от m0za4k0 на 03 Яну 2008 16:19, променено общо 1 път.
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Lille написа:не стига че е безплатен но пак недоволствате
Нещо повече - не стига че играем (ние феновете) самата игра безплатно, ами и някои от нас недоволстват :envy: . Все пак PES е комерсиален продукт, за който се предполага че ще трябва да се заплати. Значи да крадем от KONAMI; някой да се старае с месеци да ни се увеличи кефа (БЕЗПЛАТНО), ами и на всичкото отгоре да го упрекваме, че видиш ли трябва да побърза, щото много ни се играе, така ли? НЕ СТАВА ТАКА!!!
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

m0za4k0 написа:Менове, и на мен мн ми се играе...
Оф боже какво толкова ви кафи да изпозлвате тия английски думи. Пиши си момчета. Много по-добре от менове. То кат камиона "Ман". То не са френдове, менове, 10х, 8w, tnx, btw...
Да живее България.
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

kyynadd написа:
m0za4k0 написа:Менове, и на мен мн ми се играе...
Оф боже какво толкова ви кафи да изпозлвате тия английски думи. Пиши си момчета. Много по-добре от менове. То кат камиона "Ман". То не са френдове, менове, 10х, 8w, tnx, btw...
Да живее България.
:rofl: така е наистина
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Тия само лопатата ще ги оправи.... дееба кат почнат с тия щуротии ми дигат нервите- коворат кат олигофрени :D И при положение че имаме Ч що пишете 4 , имаме О ония ми пише 0, имаме Т ония пише 7 ... ами ако тряя да напишеш почти ? п047и така ли ще го напишете ?
ЛЕВСКИ СОФИЯ
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

:D :D :D
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”