Вечната тема за ЛЮБОВТА /Бъъъъългарските абсуууурди/
Много пъти са ме питали "Профеееееееесор Кучков вие сте написал 30,40 книги - това помааааагало ли ви е в любовта? "Отговарям, даааа - помаааагало ми е! Защото днеска младото поколение,това дъъъъъънково поколение,смята че в любовта помагат само спестоооооовните книжки,но това не ееее така. Ето например ще ви разкажа,че веднъж на гости ми беше дошла една моя голяяяяяяяяма почитателка,голяяяяяяяяяма жена във всяко едно отношееееееение. И понеже тя ме уважаваше много бурно по време на секс счууууупихме крака на леглото на,което нали се ухааааааааажвахме.Ще ме попитате какво направих аз?Аз тогава просто подпряяяяяяяях леглото с пееееееет от моите книги!Забележете пеееееееет и продължииииихме да се ухаааааажваме! Ето така!Ето така книгите ми помогнаха в любовта.Но това сегашно дъъъъъъъънково поколение не моооооооога да го разбера, уважаеми зрители. Например чух по радиото една певица да пее,че любовта е отрооооооова!Ами коооооооой те кара да я гъъъъълташ бе моето момиче,бе! Като е отрова недеееееееей гълта!Ама това младите представа си нямат за какво става дума бе,това е срааам и позоооор.Защо това ме ядосва тооооолкова много уважеми зрители,ей сега ще ви обясня.Вървя си аз вечера по улицата,яяяям геврек и забеляяяязвам едно красиииииииииво така,млаааадо момиче.Разбира се,аз като естест,като ценител на красотата,не остаааанах равнодушен към нея. Веднага я приближих,поздравих я така най-учтиво,казах - Здравееееейте!Как сте?Представих и се и и предложих да дойде у нас за да и покааааааааааажа моите книги.А това младо,заблудено момиче ми объъъъърна гръб и ми откааааза!Каква е тая проооостащина бе, уважаеми зители,бе??? Това естествено много ме засеееегна и аз казах: Госпоооооожице,вие не оценявате какво изпускате.Да не мислите,че аз каня в къщи всяка сещната жена?А,тя каза:"Ами вие пък да не мислите,че аз отказвам на всички" Каква е тая проостаааааащина бе уважаеми зрители??? Сега ще спра до тук с моя коментар.Започнах да се ядосвам и е врееееме да се успокоя!....Ето сега съм по спокоен! Извинете за вниманието!
Вечната тема за любовта
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Re: Вечната тема за любовта
Много му подражаваш пич.
Абе бате,разбирам,че си много впечатлен от тая персона,ама вече прекаляваш!
-
- Обратна връзка:
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"