Фифа 08-въпрос
Фифа 08-въпрос
Здравейте,на всички досега посещавах форума,четох темитет и т.н и реших да се регна...
Въпросът ми е следният мога да направя някой отбор да има повече пари от колкото е в момента
Пример:Ювентус са с 85 милиона,а мога ли да ги направя примерно със 600 милиона ?
Благодаря предварително
Въпросът ми е следният мога да направя някой отбор да има повече пари от колкото е в момента
Пример:Ювентус са с 85 милиона,а мога ли да ги направя примерно със 600 милиона ?
Благодаря предварително
-
Re: Фифа 08-въпрос
Със CM може но максимума е 100 и аз съм се пробвал.И не ти трябват Ювентус скоро ще си играеш с БГ отбори а и с надут бюджет не е много яко.Аз съм правил на отбор от Г група на Англия 100 милиона.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
аз имам па4 който дава по 172 млн на ма4 за билети ама забрих сайта ако некой го иска да пи6е ли4но саоб6те ние и в него да напи6е скаипа му да му го прата ако иска
Написах ти ЛСchentri написа:аз имам па4 който дава по 172 млн на ма4 за билети ама забрих сайта ако некой го иска да пи6е ли4но саоб6те ние и в него да напи6е скаипа му да му го прата ако иска
Ако някой има програма да пише ,все още не са ми пратили ...
-
ве4е ти я пратихdakata написа:Ако някой има програма да пише ,все още не са ми пратили ...
пи4ове....сега се регнах,може ли някои да ми каже има или няма бг парвенство за 08?????????и ако има от каде да го взема?мн ви благодаря!!!!
dan77 написа:пи4ове....сега се регнах,може ли някои да ми каже има или няма бг парвенство за 08?????????и ако има от каде да го взема?мн ви благодаря!!!!
-
Aре стига сте спамили бе... леле... едит бутона ползвай
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Преинсталирах си линдолса и пак ми трябва такъв пач ако някой има да пише
БЛАГОДАРЯ предварително
БЛАГОДАРЯ предварително