Пачове за Ботев и ЦСКА!!!
-
- BFL Team™
Re: Пачове за Ботев и ЦСКА!!!
Сори пич, направи си форум и екип, рекламата е забранена. Ще ти замажа линкчетата.
-
Леле колко заблудени има на тоя свят
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
кууналдд айде давай па4ът
-
- Обратна връзка:
Аз не виждам защо да му махаме линковете на човека. Трябва да покажем че българинът МОЖЕ Едва ли патчовете са добри ,н осигурно като за начало стават. Имам една идея. МОже да се реализира скоро... Според мен ако някой иска да прави неща за фифа тук, в Бг и в този форум, ние не трябва да го спираме...
-
klamer4o написа:Аз не виждам защо да му махаме линковете на човека. Трябва да покажем че българинът МОЖЕ Едва ли патчовете са добри ,н осигурно като за начало стават. Имам една идея. МОже да се реализира скоро... Според мен ако някой иска да прави неща за фифа тук, в Бг и в този форум, ние не трябва да го спираме...
така е много си прав ас наскоро се опитах да вкарам 3-4 отбора във фифата ама нестана е такам
Iskam BFL pa4aaaaaaa zaebete gi drugite izmishliotini samo tfa 4akam i nadejdata mi e da e super i ne se symnqvam 4e ste se spravili shtot za 07 beshe super sega s licata trqa da e oshte po gotino : )
-
споко пич още малко остана да потърпиме сички и пачът ше излизе
бяхте казали,че има пач на некав друг тийм.я кажете от къде мога да го дръпна.
-
да има такъв пачът е на БТП ама е за ПЕС от замундата
-
- BFL Team™
Притеснявах се че нашите паточве сайт и форум се следят от предимно хора под 16 години, сега започвам да си мисля, че повечето са дори под 10....
-
- BFL Team™
Абе Ивчо стига си заключвал всяка една тема де. Тука в тази нищо нередно не видях!
-
ochko айде кажи нещо за па4ът
-
- BFL Team™
Ми патч. Играчи, отбори, екипи, стадиони, знамена, пана, лица. Доволно?
-
значи неска нема да излезе е здраве да е
-
Президентът Георги Първанов е забранил пачО да излезе скоро защото има много работа и няма да може да джитка.Любопитен факт е че БСП са държали да излезе на 2-ри понеже те винаги са 2-ри, но Първанов изрично е забранил и е получил подкрепа от ГЕРБ.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
[/quote] ИСТИНСКИТЕ СТАДИОНИТЕ ГИ НЯМА,НО АКО ЗНАЕТЕ КАКВИ ЗЛОБНИ ПЛАКАТИ ВИСЯТ НА МАЧОВЕТЕ НА ЦСКА И БОТЕВ ! [/quote]
кви са тез плаката ? дай скрееншот ?
кви са тез плаката ? дай скрееншот ?
ИСТИНСКИТЕ СТАДИОНИТЕ ГИ НЯМА,НО АКО ЗНАЕТЕ КАКВИ ЗЛОБНИ ПЛАКАТИ ВИСЯТ НА МАЧОВЕТЕ НА ЦСКА И БОТЕВ ! [/quote]Arekusanderu написа:
кви са тез плаката ? дай скрееншот ?[/quote]
Забранена е рекламата!!!
-
- BFL Team™
BFL FIFA Football 2008 е заглавието на раздела, а тази тема е реклама на някакв "патч" на някакво момче... да не говорим, че 90% отново всичко е офф. Както и да е прав си, аз спирам да заключвам и да трия...ochko написа:Абе Ивчо стига си заключвал всяка една тема де. Тука в тази нищо нередно не видях!
to deeba i typotiqta kak da pusnat pa4a kato oshte nishtu ne se znae ei go dneska Oficialno Yovov se mahna ot levski telkiyski i Topuzakov i te sa pred transver i nz si kfo si ...nakraq shte go pusnat i shte se mrynka zashto edni gi ima a drugi gi nqma
-
ДОбре кой ше рискува според тебе да тегли тия боклуци като след 2-3 дни ше излезе БФЛ!