ВЪПРОС КЪМ БФЛ-тийм!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
vancha

ВЪПРОС КЪМ БФЛ-тийм!!!

Мнение от vancha »

Бфл-тийм защо ми изтрихте двата пача (за цска и ботев),които бях пуснал в една тема(то и нея изтрихте )?
Какво лошо съм направил?
metodi_Cska

Re: ВЪПРОС КЪМ БФЛ-тийм!!!

Мнение от metodi_Cska »

защото нямаш право да им правиш реклама аре бе БФЛ кво стана с пачът :(
vampikkata

Мнение от vampikkata »

metodi_Cska написа:защото нямаш право да им правиш реклама аре бе БФЛ кво стана с пачът :(
Утре ще го пуснат с гръм и трясак щото днес нищо не се говори цял ден днес всички работят усилено по пача и утре с гръм и трясак ще го пуснат.ПОНЕ АЗ ТАКА ПРЕДПОЛАГАМ :giggle:
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

vancha написа:Бфл-тийм защо ми изтрихте двата пача (за цска и ботев),които бях пуснал в една тема(то и нея изтрихте )?
Какво лошо съм направил?
ми скаипа ми е niksan94 кажи ми как да го инст да видя ок ли е шото не стана нищо и не са ти я изтрили а не ти е в раздел бфл фифа 08 а само фифа 08 ;)
Galen

Мнение от Galen »

metodi_Cska написа:защото нямаш право да им правиш реклама аре бе БФЛ кво стана с пачът :(
И на тебе всяко мнение ти е "какво стана с пача бе".Не разбрахте ли че и да питате и да не питате няма да го пуснат.Пееей това се нарича хора които вместо мозък имат умряла мравка от глад в главата си :D
Nicky

Мнение от Nicky »

Що не оставите БФЛ на спокойствие, а само питате? Когато-тогава, точка! Така само ги бавите с тъпи въпроси.

Жалко, че не съм модератор да им разкажа мйаката на тия с въпросите, но и това ще стане>
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”